You are using an outdated browser and our website might not work as expected. Please upgrade or change your browser for a better experience.

Сготви Тортила джоб с яйце, прошуто и зеленчуци по рецептата на шеф Атанас Балкански.
Виж рецептата и вземи всички продукти от eBag.

Тортила джоб с яйце, прошуто и зеленчуци
Тортила-джоб-с-яйце-прошуто-и-зеленчуци

Рецепта за Тортила джоб с яйце, прошуто и зеленчуци

serve

1 порции

timer

5 минути

Лесна

Продукти

  • 1 тортила питка 25 см
  • 2 яйца
  • 50 г прошуто кото
  • 1 домат
  • 30 г спанак
  • 1 прясна чушка

Начин на приготвяне

Вземете незалепващ тиган и го загрейте. Разбийте 2 яйца и изсипете в тигана. Захлупете с тортила питката и печете на умерен тиган, докато яйцата се сготвят. С шпатула обърнете торилата, за да се запече на тигана.

Махнете от огъня. Прехвърлете на дъска за рязане. Направете един разрез от средата до края тортилата.

На всяка четвъртина сложете от прошутото, домата, спанака и чушката. Сгъвате на 4 като започвате от срязания край.