Здравей!

Добре дошъл в една сбъдната мечта! Мечтаехме за повече свободно време за себе си и за близките си, за по-малко досадни битови задачи като пазаруването.

Ето как се появи EBAG – магазинът, който улеснява живота на всички. Магазин, в който подбираме само свежи плодове и зеленчуци, пресен хляб, качествено месо и чисто мляко. Магазин, който идва на прага ти в удобен за теб час, вместо ти да ходиш до него. За да не губиш ценно време и енергия. За да се радваш на живота повече.

Доставки всеки ден
до прага на твоя дом

  • Доставяме всеки ден от 07:00 до 23:00, в избран от теб час. Поръчки до 19:00 могат да се доставят в същия ден.

  • Над 11 500 продукта, внимателно подбрани от доказани производители.

  • Безплатна доставка за поръчки над 100 лв.

  • Над 35 000 домакинства използват услугата.

Връщаме пари
без да задаваме въпроси

За нас качеството на продуктите и доверието на нашите клиенти са от ключово значение.

За да гарантираме това, обещаваме, че може да ни върнеш продукта и ще върнем парите ти, без да задаваме излишни въпроси.

От фермата с любов

Подкрепи местните производители с нас, които отглеждат чисти и вкусни плодове и зеленчуци, и ни ги доставят в EBAG, само няколко часа след събирането на реколтата. Фермерските продукти виж тук.

С EBAG всеки има достъп до истинска храна

В EBAG напълно вярваме в това. Подбираме продуктите внимателно и предлагаме голямо разнообразие със свежо качество. Залагаме силен акцент върху български, фермерски, занаятчийски и продукти, които не се предлагат в супермаркетите.