Прясна паста с яйца с пълнеж от домати и сирене Моцарела
Начин на приготвяне: сварете пастата в съд с вряща подсолена вода за 2 минута и отцедете. Овкусете със сос Rana или с маслиново масло, като накрая поръсете с настъргано сирене пармезан.
Състав паста 42%: меко пшенично брашно, яйца 30%, грис от твърда пшеница.
Състав пълнеж 58%: доматен концентрат 15%, сирене Моцарела (мляко) 15%, доматено пюре 15%, сирене Рикота (мляко), растителни влакнини (цикория и пшеница) настъргано сирене (мляко), суроватка на прах (мляко), сирене Маскарпоне (мляко), галета (меко пшенично брашно, вода, сол, мая), необработено маслиново масло Екстра Върджин, сол, чесън на прах, естествен ароматизант, риган, мащерка, босилек 0,1%.
Може да съдържа ядки, риба, ракообразни, мекотели, синап, соя и целина.
Хранителни стойности за | 100 г |
---|---|
Енергийност (ккал/ kJ) | 266/1115 |
Въглехидрати (г) | 33 |
от които захари (г) | 6 |
Мазнини (г) | 8,7 |
от които наситени (г) | 3,5 |
Протеини (г) | 11 |
Сол (г) | 0,85 |