Кимион Kotanyi Млян
Годно до: 18/03/2028
ПО ПРИРОДА ДОБРИ
Вдъхновете се от нашата богата палитра 100% натурални билки и подправки!
Рецепта за руло Стефани по американски (за 4 порции):
800 g кайма (свинска и говежда)
1 пакетче Микс от подправки за кайма КОТАНИ
1 лук
2 скилидки чесън
1 с.л. магданоз
2 с.л. растително масло
2 яйца
2 филийки хляб, накиснати във вода и изстискани
1 ч.л. горчица
Ето как:
Сотирайте ситно нарязаните лук и чесън в малко олио и оставете да поизстинат.
Разбъркайте каймата с чесъна и лука, както и с останалите продукти и "омесете" добре. Посолете според предпочитанията си.
Оформете каймата във формата на хляб и намажете с олио отгоре. Опечете в тавичка за около 50 минути в предварително загрята на 180°C фурна.
Може да съдържа следи от съдържаща глутен пшеница, яйца, соя, целина, сусам и мляко (лактоза).
Да се съхранява на сухо място.
Ще намерите вълнуващи рецепти на www.kotanyi.com.Kotányi - традиция повече от 140 години!
Kotányi е австрийски семеен бизнес, предлагащ изключително качество до последното зрънце. Всичко започва през 1881 година, когато Янош Котани отваря първата си мелница за червен пипер в Сегед, Австро-Унгария. Повече от век бизнесът се разраства успешно. Днес Kotányi предлага в над 30 държави най-различни билки и подправки, както и неустоими миксове за редица ястия.
Съставки: лук, чесън, СИНАПЕНО СЕМЕ, йодирана трапезна сол (трапезна сол, калиев йодид), майорана, черен пипер, червен пипер, бахар, кайенски пипер
Хранителни стойности за | 100 г |
---|---|
Енергийност (ккал/ kJ) | 290 / 1214 |
Въглехидрати (г) | 35 |
от които захари (г) | 8,7 |
Мазнини (г) | 6,2 |
от които наситени (г) | 0,7 |
Протеини (г) | 14 |
Сол (г) | 15 |