ПО ПРИРОДА ДОБРИ
Вдъхновете се от нашата богата палитра 100% натурални билки и подправки!
Рецепта за шишче по овчарски (за 2 порции):
300 g свинско филе
50 g бекон
1 лук
1 зелена чушка (Калифорния)
1 малка люта чушка
1 ч.л. Микс от подправки за грил/барбекю КОТАНИ
2 с.л. растително масло
Ето как:
Разбъркайте микса за грил/барбекю с олиото. Нарежете месото, бекона, лука и чушките на равни парченца. Набучете ги на шишчета, като ги редувате. Намажете ги с маринатата за барбекю.
Опечете на грил.
Може да съдържа следи от съдържаща глутен пшеница, яйца, соя, целина, сусам, мляко (лактоза) и синап.
Да се съхранява на сухо място.
Ще намерите вълнуващи рецепти на www.kotanyi.com.Kotányi - традиция повече от 140 години!
Kotányi е австрийски семеен бизнес, предлагащ изключително качество до последното зрънце. Всичко започва през 1881 година, когато Янош Котани отваря първата си мелница за червен пипер в Сегед, Австро-Унгария. Повече от век бизнесът се разраства успешно. Днес Kotányi предлага в над 30 държави най-различни билки и подправки, както и неустоими миксове за редица ястия.
Съставки: йодирана трапезна сол (трапезна сол, калиев йодид), червен пипер, ким, чесън, кайенски пипер
Хранителни стойности за | 100 г |
---|---|
Енергийност (ккал/ kJ) | 137 / 569 |
Въглехидрати (г) | 10 |
от които захари (г) | 3 |
Мазнини (г) | 4,8 |
от които наситени (г) | 0,6 |
Протеини (г) | 6,9 |
Сол (г) | 59,4 |