Кимион Kotanyi Млян
Годно до: 18/03/2028
ПО ПРИРОДА ДОБРИ
Вдъхновете се от нашата богата палитра 100% натурални билки и подправки!
Рецепта за пилешки бутчета на грил (за 2 порции):
4 пилешки бутчета (с кожа)
2 с.л. Микс от подправки за BBQ Пиле КОТАНИ
2 с.л. растително масло
Ето как:
Намажете пилешките бутчета с микса от подправки и хубаво го втрийте. Намазнете ги с олиото.
Мариновайте за 20 минути.
Опечете на грил или във фурната.
Може да съдържа следи от съдържаща глутен пшеница, яйца, соя, целина, сусам, мляко (лактоза) и синап.
Да се съхранява на сухо място.
Ще намерите вълнуващи рецепти на www.kotanyi.com.
Kotányi - традиция повече от 140 години!
Kotányi е австрийски семеен бизнес, предлагащ изключително качество до последното зрънце. Всичко започва през 1881 година, когато Янош Котани отваря първата си мелница за червен пипер в Сегед, Австро-Унгария. Повече от век бизнесът се разраства успешно. Днес Kotányi предлага в над 30 държави най-различни билки и подправки, както и неустоими миксове за редица ястия.
Съставки: йодирана трапезна сол (трапезна сол, калиев йодид), червен пипер, мащерка, лук, чесън, розмарин, черен пипер, майорана, чубрица, босилек, естрагон
Хранителни стойности за | 100 г |
---|---|
Енергийност (ккал/ kJ) | 170 / 707 |
Въглехидрати (г) | 9,7 |
от които захари (г) | 7,4 |
Мазнини (г) | 0,7 |
от които наситени (г) | 19 |
Протеини (г) | 45,3 |