Гьоза с плънка от говеждо месо, свинско месо на барбекю, зеленчуци и др.
Начин на приготвяне :
Тиган
Изсипете 3 супени лъжици олио в тиган и го загрейте. Поставете 4-5 замразени Gyoza и ги запържете в тиган за около 6 минути, докато всички страни станат златистокафяви.
Готвене на пара
Поставете подходящо количество вода в уред за пара и го загрейте. Когато водата започне да ври, сложете 6 замразени Gyoza и ги варете на пара за около 7 минути.
Съставки: Пшенично брашно, кимчи (20%) (солено зеле напа, репички, рибен сос (сос от аншоа (аншоа, сол)), подсладител – сорбитол, вода, екстракт от скариди, подобрител на вкуса – мононатриев глутамат, фруктоза, екстракт от водорасли, сгъстител – ксантанова гума, червен пипер на прах, лук, зелен лук, чесън, праз лук, сол, хидролизиран соев протеин, джинджифил, свинско месо (17%), зеленчуци (16%) (зеле (40%), пресен лук (26%), лук (22%), чесън (12%), вода, свинска мазнина (6%), тофу (соеви зърна, вода, стягащ агент – магнезиев хлорид), нишесте от тапиока, текстуриран соев протеин, сос от стриди (захар, сол, модифицирано царевично нишесте, екстракт от стриди, оцветител – карамел), екстракт от мая, яйчен белтък на прах (белтък, регулатор на киселинността – Е330), пшеничен глутен, йодирана сол, грахови влакна, сусамово масло, телешки бульон (вода, говеждо месо и кости, сол), захар, рапично масло, джинджифил, черен пипер.
Хранителни стойности за | 100 г |
---|---|
Енергийност (ккал/ kJ) | 168 / 707 |
Въглехидрати (г) | 16 |
от които захари (г) | 2,3 |
Мазнини (г) | 6,7 |
от които наситени (г) | 2,5 |
Протеини (г) | 11 |
Сол (г) | 1,04 |