Захар Krina Тръстикова Нерафинирана
Годно до: 19/12/2026
Днес Крина ви разказва историята на българското производство на зрял фасул и с гордост ви предлага български боб, произведен в района на Добруджа и Плевен. С него може да приготвите любимите си боб чорба, зрял фасул с наденица или боб по манастирски.
Да си спомним заедно златните години на българското земеделие с Крина Имало едно време.
Съвет: Препоръчваме Ви да накиснете боба в студена вода за 8-10 часа преди варене.
Време за варене: 80-120 минути.
Хранителна стойнст на 100 г | |
---|---|
Енергийна стойност | 370 ккал/1564 kJ |
Мазнини | 0,9 г |
от които наситени мастни киселини | 0,2 г |
Въглехирати | 60 г |
от които захари | 2,1 г |
Влакнини | 15 г |
Белтъци | 23 г |
Сол * | 0,04 г |
* Дължи се на естествено съдържащ се натрий
Производител: „СуиКо“ ЕООД
Страна на проиход: България