Брашно, приготвено от свежата бяла месеста част на кокосови орехи, отгледани спрямо стандартите на биологичното земеделие в Шри Ланка. Въпросната ядлива сърцевина се суши на ниска температура, след което се обезмаслява и се смила до получаване на фина текстура.
Начин на употреба: Подходящо за приготвяне на разнообразни сладкарски изделия. Заменете част от използваното брашно за постигане на по-добра плътност и екзотичен аромат. Поради ниската температура на обработка, кокосовото брашно е подходящо за приготвяне на сурови бонбони, сладки и блатове за торти. Прибавете към плодово смути или шейк, за да подобрите тяхната плътност и гъстота.
Съставки: кокосово брашно от биологичен произход
Хранителни стойности за | 100 г |
---|---|
Енергийност (ккал/ kJ) | 416/1796.23 |
Въглехидрати (г) | 58 |
от които захари (г) | 8,6 |
Мазнини (г) | 14,99 |
от които наситени (г) | 2,218 |
Протеини (г) | 15,55 |
Сол (г) | 0,2 |