Витамин Д3 Капки Натурален 11.7 мл /Джеймисън/

Продуктов код: A40261

Витамин Д3 Капки Натурален 11.7 мл 360 капки /Джеймисън/ 

Каква е ролята на Витамин Д за поддържане на добро общо здраве?
Витамин Д регулира нивата на калций в организма, което е от важно значение за изграждането и поддържането на здрави кости и зъби. Научни изследвания показват, че Витамин Д подпомага здравето на сърцето и може да помогне в превенцията на настинка и грип. Най-новите проучвания показват също, че Витамин Д може да намали риска от някои видове рак.

Защо да приемаме Витамин Д като хранителна добавка?
Витамин Д е жизненоважен за поддържане на добро здраве. Много малко храни съдържат Витамин Д. В същото време, възможността на тялото да синтезира витамин Д по естествен път, е силно ограничена поради редица фактори, като липса на слънчева светлина през есента и зимата, избягване на директното слънце и покриване на тялото с дрехи през летните месеци. Недостигът на Витамин Д може да доведе до редица заболявания като рахит при децата и остеомалация и остеопороза при възрастните. Смята се, че почти 2/3 от канадците например не получават нужните нива от Витамин Д за поддържане на добро здраве.

Колко Витамин Д ми е нужен?
Според препоръка на канадската педиатрична общност, всички новородени кърмачета трябва да приемат Витамин Д под формата на добавка от момента на раждане. Резултати от скорошни научни изследвания налагат на редица здравни организации да препоръчват на всички канадци да приемат по 1,000 IU Витамин Д под формата на хранителна добавка през зимните месеци. Тези препоръки са насочени особено към пациенти, изложени на по-голям риск от недостиг на Витамин Д - възрастни хора, хора с по-тъмна пигментация на кожата, както и всички, които прекарват значително време на закрито, целенасочено избягват слънчевите лъчи или използват слънцезащитна козметика.

Защо да избера витамин Д капки на Jamieson?
Витамин Д капки на Jamieson са подходящи за цялото семейство и представляват чудесна алтернатива на таблетите за дъвчене или пиене. Витамин Д капки на Jamieson не съдържат сол, захар, глутен или лактоза. Също така, в продукта няма добавени оцветители, овкусители и консерванти.

Какво отличава Витамин Д капки на Jamieson от други продукти и защо тези разлики са предимство?
Само най-чистият витамин Д обещава добро здраве. Поради това, висококачествените хранителни добавки на Jamieson използват само Quali-D, който е най-чистият Витамин Д3 в света и неговото качество може да бъде проследено от първата до последната стъпка в производствения процес. Quali-D се добива от изключително чист ланолин - богат, изобилен и възобновим източник на Витамин Д. Ланолинът, от своя страна, се извлича от напоена със слънце вълна на овце, живеещи във високите части на Австралия и Нова Зеландия. В последствие, той преминава през модерен и висоскотехнологичен процес на обработка във Франция, при който се получава изключително чист и с фармацевтично качество Витамин Д3 - същата форма на Витамин Д, която се синтезира в човешкото тяло по естествен път при излагане на кожата на слънчева светлина.

Състав и предписания за употреба:
Витамин Д капки на Jamieson са лесни за употреба. Капнете директно върху езика или добавете към храна или вода. Обърнете бутилката надолу. Не тръскайте и не почуквайте бутилката, тъй като капката ще капне сама. При бебета, капнете капка върху пръста си и обтрийте вътрешната част на бузката.

За бебета, деца и възрастни - 1 капка дневно.
Всяка капка съдържа:
Витамин Д3 (Cholecalciferol) - 10 мкг/400 IU
Съдържа още: средноверижни триглицериди.
Не съдържа сол, глутен, лактоза, изкуствени оцветители, аромати или консерванти.

Начин на употреба:
Витамин D на Jamieson е лесен за приемане.
Капнете директно върху езика или добавете към храна или вода.
Обърнете бутилката надолу. Не тръскайте и не почуквайте бутилката, тъй като капката ще капне сама.

Продуктът е хранителна добавка.
Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
Да се съхранява на стайна температура (15 - 25 °С) на място, недостъпно за деца.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Опаковка: 11.7 ml (360 капки).
Производител: Jamieson Laboratories, Канада.