Де Чеко Тортилиони без глутен. Специално създадени за хора с непоносимост към глутен.
Начин на приготвяне: Изсипете съдържанието на опаковката в 5 литра вряща подсолена вода. Варете 10 – 12 мин. Отцедете водата от тортилионите. Време за приготвяне: 12 минути. Време за приготвяне до достигане на текстура „ал денте”: 10 минути.
Съставки: пълнозърнесто брашно от ориз 36%, брашно от царевица 34,5%, брашно от сорго 22%, брашно от теф 7%, емулгатори: моно- и диглицериди на мастните киселини от растителни култури. ЕСТЕСТВЕН ИЗТОЧНИК НА ФИБРИ. ЕДИНСТВЕНО ОТ ЗЪРНЕНИ КУЛТУРИ. С ЕКСТРУДИРАНЕ ПРЕЗ БРОНЗОВИ БАРАБАНИ.
| Хранителни стойности за | 100 g |
|---|---|
| Енергийност (kcal/ kJ) | 359 / 1519 |
| Въглехидрати (g) | 7,3 |
| от които захари (g) | 0,8 |
| Мазнини (g) | 3,1 |
| от които наситени (g) | 0,8 |
| Протеини (g) | 8,1 |
| Сол (g) | 0 |
Продукти от Де Чеко
Подобни в тази категория
Тортилони De Cecco №23 без Глутен
400 гГодно до: 17/07/2028
8,99 лв.4,60 €