Добави 6 яйца, 50 мл. зехтин, кокосово масло или др. масло, и 100 мл. кисело или ядково мляко – по избор. Разбъркай добре течните съставки. Добави цялата опаковка „Безглутеново кето хлебче“ и разбъркай добре. Изпечи за 20 минути, в предварително загрята фурна на 200 градуса. Идея! Можеш да изпечеш и във форма за мъфини, за да получиш малки хлебчета. Идеални за мини сандвичи.
Съставки: био кокосово брашно, маково семе, бакпулвер, сол, сода бикарбонат (без алуминий), чубрица, био хуск фибри на прах. Продуктът не съдържа глутен, консерванти, изкуствени оцветители, подобрители, млечни продукти, соя, царевица, ГМО култури, хидригинирани масла.
| Хранителни стойности за | 100 g |
|---|---|
| Енергийност (kcal/ kJ) | 236 |
| Въглехидрати (g) | 2,7 |
| от които захари (g) | 1,2 |
| Мазнини (g) | 18,8 |
| от които наситени (g) | 0 |
| Протеини (g) | 8,3 |
| Сол (g) | 0 |