Занаятчийската хлебарница за хляб с естествена ферментация започва своя живот през 2013 г. в малък гараж в центъра на София. Оттогава братята преминават през много трудности и трансформации, но запазват важните неща – грижи за кваса, качествени брашна, дълга ферментация и отношение към всеки детайл. Започват с 10 хляба на ден и стигат до над 1500 дневно, като разполагат със световен клас оборудване.
Тяхната мисия е да възродят и развият изкуството на хляба в една забравена негова форма. Вярват, че хлябът може да внесе здраве и хармония на трапезата и в живота на съвременния човек. Хлябът на Пресиян и Теодор ферментира с естествен квас, който представлява симбиоза между дрожди и лактобацили. Това му носи неповторими качества. Всеки изпечен в хлебарницата хляб съдържа натурално или органично брашно, вода, жив квас и сол. Приготвянето му отнема 72 часа. В съдържанието влизат още страстта, отдадеността и много часове работа, които техните хлебари влагат във всеки един направен хляб. Хляб, замесен от друго тесто.