Прясно изпечен и неустоим занаятчийски хляб в eBag

За нас в eBag добрата храна е мисия. Вярваме силно в това и без да изневеряваме на принципите си сега предлагаме на нашите клиенти прясно изпечени изкушения от нашата пекарна . Приготвени с квас и натурални съставки, изпечени с хрупкава коричка, пухкави, ароматни и неустоими.

Пекарната е отдавна замислен проект в eBag. Сега можем и да кажем уверено, че сме намерили точния партньор за осъществяването му. В лицето на пекарни “ЗИА ” видяхме съмишленици и усетихме, че храним еднаква любов към качествената и истинската храна. В тяхната 30 годишна история, започнала от Бургас и региона и стигнала до София, с всички спечелени верни клиенти по пътя, те са доказали своя професионализъм и високо качество на крайните продукти. С партньорството си с тях сме сигурни, че носим най-хубавите прясно изпечени вкусотии на нашите клиенти.

В асортимента ни от пекарната ще намерите 6 вида занаятчийски хляб с квас. Умесени с грижа за здравето, те са богати на фибри, протеини и минерали, както и на някои витамини - А, В и Е. Хлябът с квас е направен от ферментация на брашно и филтрирана вода, което води до естествени млечно-кисели бактерии. С хрупкава коричка, мек и пухкав отвътре, той е неустоимо удоволствие за сетивата. Всеки един се пече по поръчка, точно преди да отпътува към клиента. Така 3 часа след изпичането, хлябът достига до трапезата Ви. Невероятно бързият процес на доставка, който успяхме да изградим, включва дори време, в което продуктът да “почине” достатъчно след изваждането от пещта, преди да бъде опакован. С това нашите клиенти получават в идеално състояние своите поръчки, от които се носи неповторимият аромат на прясно изпечен хляб. В добавка може да се поглезите със страхотните ни кроасани, бутерки , малки кифлички и кексчета . Истинска наслада за душата. А победителят в отбора - страхотното малко бананово веган кексче няма дори да Ви тежи на съвестта. Съчетание на банан и кафява захар - сочно, ароматно и безумно вкусно. Не се лъжете по-скромния му вид, защото вкусът му впечатлява.

eBag носи най-хубавото за твоята трапеза. Истинската храна има значение. Новите прясно изпечени предложения от пекарната са още едно доказателство, че ние винаги ще работим за добра храна и добър живот.

Oпитайте сега!