Абонирай се за бюлетина на eBag и може да спечелиш безплатни доставки за една година!

Abonament

В играта с награда - едногодишен абонамент за безплатна доставка eBag Premium, могат да участват всички, които отговарят на следните 3 критерия:

- активни клиенти на eBag, които имат поне една регистрирана поръчка през последните 90 дни с посочения в регистрационната форма имейл.
- които не са абонирани за получaване на известия по имейл от eBag;
- които нямат активен абонамент eBag Premium за безплатна доставка на поръчките си от eBag.bg.


Начална дата на играта: от 01.07.2020 г.
Първият печеливш ще бъде изтеглен на 3ти август 2020 г. След тази дата, томболата ще се провежда всеки първи работен ден от следващия месец. Всеки месец в томболата участват имейлите на всички регистрирани през месеца, изминал преди датата на тегленето.

Всеки месец ще се тегли по 1 печеливш. Наградата е абонамент eBag Premium за 12 месеца безплатна доставка на поръчки от eBag. Печелившите абонаменти ще бъдат активирани в личния профил на клиента в eBag.bg на дата посочена от победителя в месечното теглене, но не по-късно от 14 дни от неговото уведомяване. Всеки изтеглен в томболата клиент ще бъде уведомен по имейл или телефон.

Участието в играта не е обвързано с директна покупка. За активни клиенти се считат всички, които имат направена минимум 1 поръчка през онлайн платформата на еBag през последните 90 дни.

Пълните условия за играта може да видите тук

ПОБЕДИТЕЛИ:


1. За м. юли печелившият е ЛБ с имейл b*.

Честито!