КУЛИНАРНО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО vol.01: сладки изкушения ... с индустриален коноп

1.КУПИ – 2.СГОТВИ – 3.СНИМАЙ – 4.ИЗПРАТИ – 5.ГРАБНИ ВАУЧЕР ЗА ПАЗАРУВАНЕ

Участват продуктите на hanf&natur, маркирани с този стикер:
Играй

КРАТКИ ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯТА

Konopp Haus, официален представител на немската марка за продукти от индустриален коноп hanf&natur, и ebag.bg Ви предизвикват да развихрите кулинарно въображение и да се включите в първия конкурс за най-сладка, най-изкушаваща, и най-креативна рецепта с продукти от индустриален коноп!
*
1. Купете поне един, маркиран с горния жълт стикер „Играй“, ПРОДУКТ НА HANF&NATUR от www.ebag.bg.
*
2. Пригответе своя авторска рецепта на СЛАДКО ИЗКУШЕНИЕ с – белени семена, олио, брашно, конопени топчета с шоколадова обвивка или канела и ванилия, мюсли, бисквити...
*
3. Изпратете ни СНИМКА НА ГОТОВОТО ЯСТИЕ с използвания продукт на hanf&natur до него на адрес: promo@konopphaus.bg със Subject: за кулинарното предизвикателство от 30.09 до 20.10.2019 г. вкл.
*
4. Феята на сладкарките изкушения Елица Сърбева a.k.a кулинарния блог Cake and Pancake и най-големите чревоугодници в екипите на Konopp Haus и ebag.bg, ще изберат най-интересните рецепти, за да ги приготвят в чудната атмосфера на +това и да решат кой ще грабне една от наградите (ваучери за пазаруване от ebag.bg):

4 ваучера х 20 лв.
2 ваучера х 40 лв.
или ГОЛЯМАТА НАГРАДА – ваучер от ebag.bg на стойност 80 лв.
*
Имената на победителите ще бъдат публикувани на www.ebag.bg и www.konopphaus.bg до 31.10.2019 г. Всички победители ще получат индивидуално електронно съобщение от ebag.bg със своя персонален промо код, който ще им даде право да пазаруват за някоя от обявените суми – 20, 40 или 80 лв.

ВАЖНО: Съобщенията с промо кодовете се изпращат към имейлите, с които е направена покупката от ebag.bg на поне един артикул с марка hanf&natur и от които е била изпратена съответната рецепта на участника към promo@konopphaus.bg.
Важно е и в двата случая мейлите Ви да СЪВПАДАТ!

О, да, за малко да забравим – авторите на най-интересните 3 рецепти-финалисти, за които журито не може да постигне консенсус, ще бъдат поканени в +това, за да ни напътстват и покажат как се приготвят техните сладки изкушения от коноп!
Ще ни бъде приятно да се вихрим заедно в кухнята и да върнем позабравената слава на конопа!
Пълните правила на Промоцията можете да прочетете тук.