Рециклирай eBag.bg торбички - Заедно за по-чисто бъдеще!

Заедно за по-чисто бъдеще - рециклирай eBag.bg торбички!

Върнете ни старите eBag.bg найлонови торбички и ние ще ги рециклираме. Помогнете заедно да направим бъдещето ни по-чисто!

eBag.bg стартира нова инициатива за рециклиране на използвани наши найлонови торбички. Целта ни е да използваме изцяло само торбички от рециклиран найлон и така да осигурим по-чисто бъдеще за всички нас.

Ние вярваме и знаем, че с общи усилия можем да постигнем по-чисто бъдеще и по-чиста планета.
eBag.bg е съвременна компания, която разбира последствията от замърсяването на околната среда. Ние се радваме, че с нашия бизнес модел успяваме да намалим въглеродния отпечатък, който оставяме всеки път, когато запалим колата и отидем до супермаркета за своите покупки. Сега, заедно с вас, ние успяваме да доставим множество покупки само с един курс!

Надяваме се, че отново заедно, ще успеем да осъществим целта на новата ни инициатива.

Ето как става:
- поръчвате продукти от сайта ни, ние ви ги носим в найлонови брандирани торбички;
- при следващата ви поръчка от сайта, ние ви носим продуктите отново в найлонови торбички, но този път вие ни връщате вече използваните ebag.bg торбички;
- ние ги рециклираме!

Моля обърнете внимание, че за да можем да рециклираме eBag.bg найлоновите торбички, те трябва да са чисти. В противен случай нашият доставчик няма да ги вземе.

Защо взимаме само наши торбички? Торбичките ни са направени от специфичен найлон и са брандирани с водноразтворими мастила. По този начин могат да се рециклират напълно.