Българско премиум месо от Антола и Meat (R)evolution

Екипът на eBag.bg знае колко е важно за вас да консумирате качествена и вкусна храна. Затова и нашата мисия е да предлагаме разнообразие от качествени продукти от доказани производители.

Представяме ви нашия нов партньор - бутик за месо “Антола” и “Meat R(e)volution” от “Тандем-Попово”.

Вече можете да откриете подбрана селекция от висококачествени меса с марка “Антола” и “Meat R(e)volution” в категориите: свинско месо, телешко месо, говеждо месо, агнешко месо, кайма, месни заготовки.

▶️ Разнообразие от Агнешко месо, Телешко месо, Black Angus и Говеждо месо, Kobe Style Wagyu от “Meat R(e)volution”- вижте тук

▶️ Българско свинско месо от “Антола” - вижте тук

НОВО! Изпълняваме по-бърза доставка - до 4 часа след поръчка! Поръчки до 19:00ч. могат да бъдат доставени в същия ден. Доставките се изпълняват всеки ден от 09:00 до 23:00ч.

Повече за Тандем-Попово

Производството в “Тандем-Попово” се осъществява посредством индивидуално отношение към клиента. За да бъде марката “Антола” и “Meat R(e)volution” гарант за качествено месо, “Тандем-Попово” се стреми да изкупува животните си само от планински и полупланински региони, където отглеждането им става по екологичен начин. Meat (R)evolution е марка, която предлага месо от младо телешко от Холандия, Блек Ангъс от САЩ, дивеч от Европа, Алтернативни стекове от света. Марката “Антола” предлага само Българско свинско и агнешко месо.

“Тандем-Попово”, с марка “Антола” и “Meat R(e)volution”, е предприятие за добив и преработка на червени меса. Създадена през 2001 г. със седалище гр. Попово, обл. Търговище.

Антола е древно име с много история в региона на гр. Попово. Накратко, името представлява любовта и отдадеността на хората, както и неразривната връзка между хората и техните морални ценности. Това, всъщност, е и съвкупността от ценности, които “Тандем-Попово” проповядва. Развитието на фирмата от този период до днес се дължи на три основни приоритета – качество в отношението, качество в услугата и качество в продукта.