eBag.bg - Новото начало

Как започна всичко
Зараждането на идеята
Петък вечер е и Иван отново е в супермаркета заедно с Деси, за да напазаруват за уикенда. Може да се каже, че Иван въобще не обича да пазарува. Чакайки на поредната дълга опашка на касата, той решава, че трябва да намери улеснение за себе си и за хората, които не обичат да прекарват часове на месец в супермаркета.
Стартът на проекта
След дълги проучвания Иван оформя идеята за проекта eBag.bg и бързо намира съмишленици, с които да го реализира. Като партньор в проекта се присъединява и ТВ Фантастико. Всичко стартира като на шега през м.Май 2015г., в малък офис в кв. Банишора, с двама доставчици за цяла София и един хладилен автомобил. Услугата бързо се разраства и 3 години по-късно вече помага на над 10 000 домакинства в София със седмичното пазаруване на хранителни стоки.

Новото начало
Новият дом
След дългогодишното и успешно партньорство с ТВ Фантастико, дойде време eBag.bg да продължи сам своето приключение. Благодарим на ТВ Фантастико за подкрепата през тези години.
През м.Юни 2018г., eBag.bg стартира самостоятелно работа от своя нов дом - централен склад, специално пригоден за изпълнение на поръчки, направени през онлайн магазина. Екипът и мисията ни си остават същите - предлагане на бърза доставка в удобно време, качествени продукти и отлично обслужване.
Какво предстои
Предстои да се предлагат много нови продукти и нови продуктови категории, които не се предлагат в супермаркетите. През следващите седмици, екипът на eBag.bg ще се постарае да актуализира асортимента с най-предпочитаните и любими продукти на своите клиенти. Приоритет на платформата ще е да поддържа и разнообразие от атрактивни промоции.

Ценова политика
Цените на продуктите остават същите. Ако намерите продукт на по-ниска регулярна цена при нашия скорошен партньор, ние ще ви дадем същата цена. Това не важи за категория "плодове и зеленчуци", където залагаме на продукти от по-висок клас и категория "вода".

Целият екип на eBag.bg благодари на всички клиенти за доверието и за проявеното търпение и разбиране по време на настъпилите промени. Продължаваме заедно напред с по-удобно пазаруване и повече спестено време за семейството.