BORMIOLI ROCCO – Съвършенството на стила в ежедневието.

Представяме ви пълна колекция от чинии и чаши BORMIOLI ROCCO. Събирайте точки и може да закупите продукти Бормиоли Роко с 50% отстъпка. Само във Фантастико и ebag.bg от 1ви Март до 23 ти Май, за всеки 10 лева от вашата покупка ще получите по 1 промо точка. Когато съберете съответния брой промо точки може да закупите избрания от Вас продукт BORMIOLI ROCCO на промо цена. Точките използвайте до 6-ти юни. Продуктите могат да бъдат закупени и на редовна цена, без промо точки.

Важно!
* При поръчки от eBag.bg, няма да получавате точки на хартиен носител. Ще се проверява каква е общата сума от поръчки за периода на програмата. При достигане на сумата за конкретния брой точки, с който може да използвате отстъпката, ще Ви изпратим промо код.
** За клиентите на eBag.bg - ако желаете да закупите продукт на Bormioli Rocco с отстъпка, моля да пишете на имейл: helpme@ebag.bg, за да Ви изпратим промо код.

BORMIOLI ROCCO – Съвършенството на стила в ежедневието.
Търговската марка BORMIOLI ROCCO е доказан и изключително популярен производител както за професионална посуда за ресторанти, барове, кафенета, така и за домашна кухня.

Виж всички продукти на BORMIOLI ROCCO тук>>