Безплатна доставка за хора с увреждане на опорно двигателната система

Онлайн супермаркет eBag.bg предлага над 11, 000 продукта на супермаркет цени с доставка до дома. Онлайн магазинът доставя хранителни стоки до над 75,000 домакинства.

eBag.bg има за цел да улесни живота на софиянци и да предостави една услуга на високо нивo, включваща гаранция за качество и отлично обслужване.
В тази връзка предлагаме преференциални условия за хора с увреждания като им даваме постоянна безплатна доставка.. Нашият екип извършва доставките до вратата на дома и вярваме, че ще бъдем полезни и ще улесним живота на хората с увреждане на опорно двигателната система.

Доставката ще бъде автоматично изваждана от крайната сума на поръчката. За целта потребителите, които се възползват от нашата инициатива, трябва да оставят коментар към своята поръчка, за да ги идентифицираме и добавим в специална група.

* За клиенти, които правят своя първа поръчка и заплатят предварително няма да е възможно да изваждаме автоматично цената за доставка. След получаване на поръчката, заплатената цена за доставка ще бъде приспадната като отстъпка при следваща поръчка.