ПО ПРИРОДА ДОБРИ
Вдъхновете се от нашата богата палитра 100% натурални билки и подправки!
Рецепта за агнешки френч рак на тиган (за 4 порции):
12 агнешки котлета
2 с.л. Микс от подправки за агнешко месо КОТАНИ
4 с.л. маслиново масло
Ето как:
Направете марината с микса за агнешко месо и зехтина.
Мариновайте агнешките котлети за 30 минути.
Опържете ги на тиган от двете страни за около 3 минути.
Може да съдържа следи от съдържаща глутен пшеница, яйца, соя, целина, сусам, мляко (лактоза) и синап.
Да се съхранява на сухо място.
Ще намерите вълнуващи рецепти на www.kotanyi.com.Kotányi - традиция повече от 140 години!
Kotányi е австрийски семеен бизнес, предлагащ изключително качество до последното зрънце. Всичко започва през 1881 година, когато Янош Котани отваря първата си мелница за червен пипер в Сегед, Австро-Унгария. Повече от век бизнесът се разраства успешно. Днес Kotányi предлага в над 30 държави най-различни билки и подправки, както и неустоими миксове за редица ястия.
Съставки: йодирана трапезна сол (трапезна сол, калиев йодид), чесън, лук, захар, черен пипер, джоджен
| Хранителни стойности за | 100 g |
|---|---|
| Енергийност (kcal/ kJ) | 185 / 782 |
| Въглехидрати (g) | 35 |
| от които захари (g) | 16 |
| Мазнини (g) | 0,6 |
| от които наситени (g) | 0,2 |
| Протеини (g) | 6,8 |
| Сол (g) | 44 |