Използвате неактуализиран браузър и сайтът ни може да не работи правилно. Моля, обновете или сменете браузъра за по-добро преживяване.

Микс от Подправки Kotanyi за Агнешко Месо
МаркаКотани
Код015204

ПО ПРИРОДА ДОБРИ
Вдъхновете се от нашата богата палитра 100% натурални билки и подправки!

Рецепта за агнешки френч рак на тиган (за 4 порции):
12 агнешки котлета
2 с.л. Микс от подправки за агнешко месо КОТАНИ
4 с.л. маслиново масло

Ето как:
Направете марината с микса за агнешко месо и зехтина.
Мариновайте агнешките котлети за 30 минути.
Опържете ги на тиган от двете страни за около 3 минути.

Може да съдържа следи от съдържаща глутен пшеница, яйца, соя, целина, сусам, мляко (лактоза) и синап.
Да се съхранява на сухо място.

Ще намерите вълнуващи рецепти на www.kotanyi.com.Kotányi - традиция повече от 140 години!
Kotányi е австрийски семеен бизнес, предлагащ изключително качество до последното зрънце. Всичко започва през 1881 година, когато Янош Котани отваря първата си мелница за червен пипер в Сегед, Австро-Унгария. Повече от век бизнесът се разраства успешно. Днес Kotányi предлага в над 30 държави най-различни билки и подправки, както и неустоими миксове за редица ястия.

Съставки: йодирана трапезна сол (трапезна сол, калиев йодид), чесън, лук, захар, черен пипер, джоджен

Хранителни стойности за100 g
Енергийност (kcal/ kJ)185 / 782
Въглехидрати (g)35
от които захари (g)16
Мазнини (g)0,6
от които наситени (g)0,2
Протеини (g)6,8
Сол (g)44

Продукти от Котани

Подобни в тази категория

Микс от Подправки Kotanyi за Агнешко Месо

30 гГодно до: 30/01/2029
2,25 лв.1,15 €