Не е наличен

Кюфтета Татарски 2 бр от Ферма Бредас

300 г

Марка: Бредас

Произход: България

Продуктов код: 503393

Грамаж на едно кюфте: 150 г. Предлагат се в тарелка по 2 броя.

Съставки: кайма от българско говедо, сланина от българско говедо, млян кимион, черен пипер, магданоз, сол, както и плънка от кашкавал и кисела краставичка

Забележка: Поради факта, че продуктът не е обработен и не съдържа консервиращи съставки е възможно месото (или участъци от него) да потъмнее. Това влошава външния търговски вид, но не и качеството на месото.

За Фермата

Отглеждани свободно в естествената им среда, във високопланинските пасища на Рила и Родопите, животните на Ферма БРЕДАС живеят без стрес и се хранят сред най-тучните ливади, пият изворна вода и се радват на свежия планински въздух. Така се гарантира чисто и вкусно месо, получено по изцяло природосъобразен начин. Животновъдната ферма има обекти, разположени в покрайнините на гр. Петрич и в с. Левочево край Смолян и отглежда стада от говеда (от елитните месодайни породи Българско говедо, Абърдийн Ангъс, Галауей и Сиво Искърско Говедо), овце, коне и др. Животните се хранят ежедневно на свободна паша почти целогодишно, с изключение на суровите зимни месеци, по девствени планински склонове, богати на тучни пасища от свежа растителност и билки. Естествената им среда изгражда здрави и силни животни, които не боледуват и са силно издръжливи на всякакви промени на климатичните условия. Допълнителна гаранция за клиентите за високото качество на месото е и процеса на сертификация за биологично производство. Преработените продукти не съдържат заместители на основен продукт, консерванти или други изкуствени химически съставки. Водещата идея при създаването на бранда е била да се произвежда чисто месо с гарантирано качество и с бърза доставка от пасището до клиента. По този начин произведената храна под търговската марка БРЕДАС е източник на здраве и пълноценен живот. През последните 2 години фермата разкри и собствен свинекомплекс с месопреработвателно предприятие, отговарящи на всички изисквания на ЕС, в които се произвеждат вкусни традиционни продукти от свинско месо. Насладете се на пресните и чисти млечни и месни продукти БРЕДАС.