Леко очукани пръстени от калмари, перфектни, за да се насладите на целия средиземноморски вкус у дома. Панировката е ключът към постигането на този вкусен резултат, нашата тайна, леко и хрупкава панировка, подходящо за печене във фурната. Насладете им се прясно приготвени със салата, в сандвич или потопени в любимия ви сос.
Съставки: джъмбо калмар (molluscs), риба, пшенично (глутеново) брашно, галета (пшенично (глутеново) брашно, вода, сол, мая), вода, нишесте (глутен), слънчогледово масло, сол, глюкоза, естабилизатори (e-420, e-450iii, e-451i), захар, декстроза, повдигащ агент (e-450i, e-500ii), сгъстители (e-417, e-407), подкиселител (e-330, e-331), концентриран лимонов сок и оцветител (e-101).
Начин на приготвяне:
ФРИТЮРНИК: Без размразяване, пържете в горещо ОЛИО (180ºC) около 1-2 минути до златисто кафяво. тиган: Без размразяване, пържете в силно загрято олио (180ºC) за около 1-2 минути до златисто кафяво. ФУРНА: 1. Загрейте фурната до 210ºC за 10 минути. На програма с горен и долен реотан, без вентилатор. 2. Сложете замразения продукт върху хартия за печене. 3. Готвене за 11-12 минути при 210ºC. 4. Извадете от фурната и консумирайте докато са топли.
Хранителни стойности за | 100 г |
---|---|
Енергийност (ккал/ kJ) | 205 /865 |
Въглехидрати (г) | 35 |
от които захари (г) | 2,1 |
Мазнини (г) | 4,2 |
от които наситени (г) | 0,6 |
Протеини (г) | 6,4 |
Сол (г) | 1,65 |