Гьоза Bibigo Пиле и Зеленчуци
Годно до: 30/06/2026
Гьоза с плънка от сочно пилешко месо и зеленчуци.
Начин на приготвяне :
Пържене
Загрейте маслото до 180°C. Внимателно сложете 7-8 замразени Gyoza и ги запържете за около 3 минути, докато повърхността им стане златистокафява.
Тиган
Изсипете 3 супени лъжици олио в тиган и го загрейте. Поставете 7-8 замразени Gyoza и ги запържете в тиган за около 7 минути, докато всички страни станат златистокафяви."
Съставки: Пилешко месо (20%)*, пшенично брашно, зеле (21%)*, лук (13%), пилешка кожа (6%)* вода, зелен лук (2%)*, нишесте от тапиока, соев сос (1%) * [Вода, соеви зърна, пшеница, сол], джинджифил (0,9%)*, екстракт от мая, чесън 0,8%*, пилешки бульон [вода, пилешки кости, месо и мазнина, сол], сусамово масло, текстурирана соя Протеин, пшеничен глутен, йодирана сол (сол, калиев йодат), захар, рапично масло, подправки.
Хранителни стойности за | 100 г |
---|---|
Енергийност (ккал/ kJ) | 195 / 817 |
Въглехидрати (г) | 20,3 |
от които захари (г) | 1,5 |
Мазнини (г) | 8,9 |
от които наситени (г) | 3 |
Протеини (г) | 8,4 |
Сол (г) | 0,69 |