Testimonials

Five stars rating Ж. Борисова 18/10/2020

Чудесно обслужване, много бързи доставки, бърза и положителна реакция при въпроси. Много ми харесва това, че независимо от мащаба на платформата, се включват и малки ферми и семейни производства. От техническа гледна точка платформата на ebag.bg e на много високо ниво и работи чудесно. Благодаря!

Five stars rating И. Валева 17/10/2020

Впечатлена съм от многообразието на стоките био и конвенционални Досега трябваше да пускам поръчки до няколко различни сайта а тук има на 90% от нещата които ползвам непрекъснато това определено ми спестява време . Оценявам високо и използването на хартиени и биоразградими опаковки.

Five stars rating Г. Маркова 16/10/2020

Отлично обслужване и богат избор на продукти! Всичко е свежо и добре опаковано. Особено ми харесва факта, че има фермерски продукти, както и хартиените пликове. Доставчиците са любезни, а съпорта им реагира светкавично! Препоръчвам!

Five stars rating В. Влахов 16/10/2020

Благодаря Ви, eBag.bg, вие направихте лесно, удобно и приятно ежедневното ми пазаруване! Продължавайте все така- напред и нагоре!

Five stars rating G. Sanchez 15/10/2020

Great service! The website is very user friendly, the search is perfectly made, there are a lot of products and diverse choices. We save a lot of time by ordering online and we will continue doing so Good luck!

Five stars rating D. Didiela 15/10/2020

Бърза доставка, качествени продукти, спестява време и е много удобно за заети и динамични хора. Изключително много ми допада това, че са акцентирали на фермерски и родни продукти. ПРЕПОРЪЧВАМ!! Браво за идеята и супер добрата организация на он лайн магазина!

Five stars rating Р. Миткова 14/10/2020

Радвам се, че и в Пловдив вече има такава услуга и то толкова професионално поднесена! Страхотен асортимент, бърз сервиз и мисъл за клиента. Желая ви успех!

Five stars rating В. Енчева 13/10/2020

Клиент съм от близо 4 години и каквото и да кажа ще е малко. По принцип много мразя да пазарувам, не обичам да обикалям, не обичам масовката от хора..за мен eBag решиха всички тези проблеми и краййй на неприятното мъкнене на торби. Толкова пъти са ме спасявали с поръчки дори в последният момент, винаги са прекрасни в отношението си и не бих ги сменила за никой друг подобен сайт или услуга. Продуктите са винаги на ниво, точно такива каквито и сама бих си избрала ако бях в магазин, не правят компромис с качеството, както и ние не бихме. Препоръчвам ги с две ръце, защото направиха пазаруването от нещо неприятно - в новото ми хоби, защото постоянно намирам по нещо ново и интересно което да опитам през тях. Страхотни!

Five stars rating К. Китнер 11/10/2020

Отлична идея! Професионално обслужване! Качествени продукти! Най-после и в Пловдив!

Five stars rating Н. Кумчева 09/10/2020

Коректно обслужване, винаги точни в непрекъснат контакт с клиента! Продуктите са това, което си поръчал и очакваш, ако нещо не е наред реагират много бързо. За спстяването на време, мисля е ясно!

Five stars rating Р. Андонова 06/10/2020

Препоръчвам с две ръце , винаги много любезен и усмихнат персонал , плодовете и зеленчуците идват прясни ,всичко е много добре опаковано и природосъобразно ! Страхотни сте !

Five stars rating И. Андреева 04/10/2020

Спестяват време и главоболия. Доставчиците са винаги навреме и любезни. Освен това събират за рециклиране хартиените торбички от предишни поръчки

Five stars rating R. Rossalinda 04/10/2020

Добре подбрани продукти, точна доставка, спестяват много време и редене по опашки! Благодаря ви!

Five stars rating R. Lauffenburger 04/10/2020

Great service, very polite staff, fresh products, always on time

Five stars rating Х. Атанасова 03/10/2020

Продуктите им са качествени и добре подбрани. При първата поръчка имах притеснения как ще подберат плодовете и зеленчуците, но подобни притеснения се оказаха напълно безсмислени с отварянето на първия пакет. Отскоро сме им клиенти и сме изключително доволни, вече ги препоръчах на няколко приятели, които споделят същото мнение. Предлагат разнообразие от фермерски продукти, създават страхотно удобство и имат всичко необходимо за седмичното ни пазаруване. Коректни и любезни, доставят в избраното от нас време, страхотен екип! Адмирации!

Five stars rating А. Христова 30/09/2020

Коректни,точни и най-вече супер удобно пазаруваш!

Five stars rating И. Марков 29/09/2020

ebag е супер и все по-често пазарувам от него. Допада ми големият избор от най-различни продукти – от масови до нишови/фермерски. Обслужването е на топ ниво, което (за съжаление) все още е по-скоро рядкост.

Five stars rating Г. Литова 28/09/2020

Много се радвам, че и в България може да се живее като в цивилизована държава - от ежедневието започва! Пазаруването, обикалянето по супермаркети в търсене на необходимото, да не забравяме и качеството на стоките всичко това e - eBag! Избираш, поръчваш и получаваш при това в удобно за тебе време! Професионалисти, любезни и отзивчиви момичета и момчета - как да не ти е приятно да пазаруваш от такъв магазин! С удоволствие ще продължавам да съм клиент!

Five stars rating К. Кръстева 25/09/2020

Много съм доволна от услугата. Притеснявах, се че плодовете ии зеленчуците ще бъдат от тези гадните, дето всеки пропуска да вземе в магазина. Но всяка бройка беше подбрана сякаш специално за мен. Ще използвам отново.

Five stars rating К. Цанкова 20/09/2020

Чудесно подбрани продукти и учтиви доставчици! Използвам услугата от повече от 3 години и се радвам, че поддържат високо качество на продуктите и обслужването!

Five stars rating E. Rossi 20/09/2020

Горещо препоръчвам eBag.bg, трета година съм техен клиент. Качествени продукти и професионално обслужване! Лично отношение и грижа за клиента. Адмирации и благодарности към фирмата!

Five stars rating V. Schiller 19/09/2020

I have been using this service for over a year. They are always on time and very reliable of product selection. The prices are not much higher than the local store. A very safe way to get food in these COVID times.

Five stars rating И. Михайлова 19/09/2020

С ebag спестявам време, продуктите са винаги пресни, доставката е точно навреме! Харесвам и това, че има избор от фермерски продукти! Препоръчвам ги!

Five stars rating В. Костадинов 06/09/2020

5/5 ❤ Не ни оставиха по време на карантината, коректни са, бързи са, имат голямо разнообразие за нуждите на всеки. Случвали са се грешки, но винаги са били коригирани своевременно, а който не работи - той не греши. Винаги всичко е прясно и свежо, а удобството да си получиш седмичните покупки до вратата е несравнимо! Моето семейство вече за втори път ползва абонамент и сме изключително доволни. Пожелавам Ви все така да поддържате високо ниво на професионализъм и обслужване. eBag вече стана неизменна част от нашето семейство!

Five stars rating В. Сиракова 13/08/2020

Excellent service and customer support and great variety of products. Big fan of the paper bags but not plastic!

Five stars rating Е. Петрова 12/08/2020

Изключително добро обслужване. Използват рециклируеми торбички дори за зеленчуци и плодове. Доставиха всичко в часа, в който беше заявен. И всички зеленчуци, плодове, риба бяха пресни и свежи! ❤️

Five stars rating В. Ангелова 29/07/2020

Винаги навреме! Продуктите са пресни, подредени и доставени от точни и любезни куриери! Огромен избор, доставен до вратата ми още същия ден! Изключително удобна услуга, за хора със забързано ежедневие или с невъзможност да излизат от вкъщи!

Five stars rating Н. Кирилова 28/07/2020

Благодаря на Христо Пирузев, получих продуктите си на време и в перфектно състояние

Five stars rating М. Георгиев 26/07/2020

Поздравления ! свежи продукти ,прекрасно обслужване !

Five stars rating М. Владимирова 24/07/2020

Ebag e най-лесният и бърз начин да си напазаруваш качествени и вкусни продукти. Вече 4 месеца пазаруваме от тях и сме много доволни. Благодарим за коректното отношение и спестеното време!

Five stars rating В. Георгиева 20/07/2020

Много бърза доставка, любезно и отзивчиво момче, свежи и качествени продукти. Категорично препоръчвам!

Five stars rating Л. Ралинска 11/07/2020

Точност, коректност, удобство и добро отношение.

Five stars rating Д. Михайлов 01/07/2020

Заради готиния екип на eBag забравих къде има магазини и как се носят торби по етажите. И като гледам как се развиват, не ми дават шанс да си припомня.

Five stars rating К. Пейчева 20/06/2020

Отлична, бърза, коректна и абсолютно професионална услуга! Адмирации!

Five stars rating С. Станчева 10/06/2020

Доставка буквално до врата, изключително лесно и удобно. Продуктите са добре подбрани.

Five stars rating М. Минков 06/06/2020

Изключително удобна и добре работеща услуга - поръчките идват до вратата бързо и навреме, а доставчиците са страхотни.

Five stars rating A. Portgas 23/05/2020

Здравейте! За пореден път си получих покупките в перфетно състояние, напълно навреме и момчето, което ги докара беше изключително любезно! ❤️ Благодаря за чудесното обслужване и отношение!

Five stars rating B. Ulbricht 21/05/2020

Ползваме еbag от повече от една година и ще продължим. Имат богат асортимент, който подобряват постоянно, бързи и коректни са, и отзивчиви. Страхотни сте.

Five stars rating Д. Хорозова 20/05/2020

Винаги оставам повече от доволна от ebag! Браво и за хартиените торбички, а днес останах очарована, че зеленчуците и плодовете дойдоха в компостируемо биоразградимо пликче! Страхотно!

Five stars rating Д. Тодорова 18/05/2020

Изключително доволна съм от услугите и обслужването, много добре структурираната онлайн платформа за поръчки, която е клиентски ориентирана и лесна за употреба.

Five stars rating Виолета Стойчевска 22/04/2020

Цялата поръчка беше старателно опакована и всеки продукт беше съобразено комбиниран с другите продукти в отделните торбички! Зеленчуците И плодовете са супер свежи! Благодаря!

Five stars rating Боряна Николова 07/04/2020

Много ми хареса, че доставчика дойде с количка до вратата и торбите бяха чисти като ги внесохме вкъщи. И битовата химия беше опакована в отделен плик и после в торба с бурканите. Благодарим!

Five stars rating Катя Куванджиева 26/03/2020

Благодаря ви,че в момент на криза успявате да реагирате адекватно и с внимание към нас клиентите,които ви се доверихме в началото!Бъдете здрави!

Five stars rating Зоя Атанасова 25/03/2020

Всичко е супер! Безкрайни благодарности, че продължавате да работите и сте толкова коректни! Здраве и късмет!

Five stars rating Емилия Ангелова 25/03/2020

Дори и по време на извънредно положение, доставчиците винаги са точни! Поздравявам Ви за отличната организация! Бъдете здрави!!!

Five stars rating Христина Русева 23/03/2020

Благодаря ви, че с работата си давате възможност на мен и моето семейство да си останем вкъщи! Всички продукти бяха с отлично качество, доставени навреме от куриер с маска! Бъдете здрави!

Five stars rating Златина Христова 23/03/2020

Всичко е топ както винаги. Много съм доволна и трогната от нововъведението за лоялни клиенти, което ще ми даде възможност да правя спокойно седмичните си покупки! Няма по-добро обслужване и внимание към клиента от вашето!

Five stars rating Грета Ямачева 23/03/2020

Впечатлена съм от точността и организацията от самото начало на поръчката до края. Известяване за закъснение, мейл за липсващи продукти, впечатляващо!

Five stars rating Виолита Колева 22/03/2020

Благодаря ви за безупречното обслужване, при тези затруднени обстоятелства. Помагате на много хора и същевременно цените редовните си клиенти. Препоръчвам ви на всичките ми приятели откакто използвам услугата ви. Поздрави!

Five stars rating Владимир Жеков 21/03/2020

Бях поръчал голямо количество тежки продукти и ми направи много добро впечатление, че доставчикът се качи до 4-ти етаж с целия този товар, а дори няма асансьор. Много качествено обслужване. Хареса ми и че предупреждавате с имейл какви промени има в поръчката. В тази критична ситуация обслужването остава на много високо ниво, много съм доволен, ще поръчам отново. :)

Five stars rating Моника Велкова 21/03/2020

Много ви благодаря за това,което правите! Особено сега,когато повечето хора са вкъщи поради наложената карантина, се възхищавам на усърдията ви, макар огромната натовареност.

Five stars rating Диана Дуновска 21/03/2020

Огромно благодаря за всичко, което правите за нас. Благодаря, че ни осигурявате най- необходимото в този труден момент. Благодаря на целия екип, който работи неуморно и въпреки напрежението, има сили да се усмихва. Бъдете здрави!

Five stars rating Йоана Христова 20/03/2020

Страхотни сте! Благодаря Ви, че работите на пълни обороти, за да осигурите продукти на всички, които сме си вкъщи в тази криза!

Five stars rating Борислава Славова 20/03/2020

Страхотни сте! Направо съм изумена от организацията ви, предвид каква лудница е ситуацията в момента с този вирус! Комуникацията с вас е на ниво!

Five stars rating Антоанета Цанева 20/03/2020

Искам да благодаря на доставчиците - въпреки цялата истерична ситуация, бяха много любезни и позитивни! Поздравления за добрата работа

Five stars rating Савина Христова 20/03/2020

Благодаря ви за пореден път, че в тези времена предоставяте качествена и навременна услуга за своите клиенти с чудесни продукти. Доставчикът беше много позитивен и спазващ всички изисквания за безопасност предвид ситуацията. Вече пълня следващата количка.

Five stars rating Мариела Ахчиева 20/03/2020

Благодарим Ви, че работите за нас в тези трудни времена! Успехи на целия екип!

Five stars rating Христина Галева 20/03/2020

Благодаря за това, че помагате на хората в тези трудни времена. Вашите услуги ми помагат да се справя по-лесно в извънредната ситуация.

Five stars rating Щерю Христов 19/03/2020

Благодарим ви, че предлагате такава услуга и то на ниво, в такъв момент. Бъдете здрави!

Five stars rating Вера Анчева 17/03/2020

Направих поръчката от САЩ за родителите ми, ползвайки за 1ви път вашата услуга.Изключително много Ви благодаря,за професионализма и срочното изпълнение на поръчката, в този труден момент за всички нас.Вече препоръчах вашата фирма на мои близки приятели.Благодаря ви, сърдечно.

Five stars rating Валерия Върбанова 17/03/2020

Супер сте! Благодаря Ви, че въпреки ситуацията работите и то на пълни обороти и сте винаги толкова коректни и точни!

Five stars rating Борислав Аймалиев 16/03/2020

Продуктите бяха за баба ми. Много съм благодарен на доставчика, който ги е качил до 7-мия етаж с асансьора, защото за нея би било трудно.

Five stars rating Георги Хвърчилков 16/03/2020

Досега не бях ползвал услугите ви, но щом в тези трудни времена на държавна блокада се справяте прекрасно, не само ще продължавам да ви ползвам, но ще ви препоръчвам горещи! Адмирации за бизнес модела Ви, който се надявам да процъфтява много след приключване на ситуацията!

Five stars rating Адриана Дюлгерова 16/03/2020

Благодаря!! За това,че спестявате на толкова много хора ходене по магазини и висене по опашки в такъв момент ..

Five stars rating Галина Йорданова 16/03/2020

Много Ви благодарим, че работите в това извънредно положение и спестявате излишния контакт с хора в условията на епидемия! Бъдете живи и здрави.

Five stars rating Neil Arvanitis 15/03/2020

Wonderful service you guys provide. Very considerate of you all during these moments of crisis. Well done! Keep up the good work. Thank you.

Five stars rating Боряна Великова-Тошева 15/03/2020

Поздравления за екипа и организацията Ви! Дори в този натоварен за Вас период поръчката беше изпълнена безпроблемно - с пълен обхват на желаните продукти и в уречения час.

Five stars rating Мария Еремиева 15/03/2020

Искам да Ви благодаря, че независимо от тежките условия, в които се намираме, поддържате перфектното си ниво и ни позволявате да не се лишаваме от нищо, оставайки на сигурно у дома! Пожелавам на целия Ви чудесен екип здраве и спокойствие!

Five stars rating Кристина Малинова 13/03/2020

Браво на момчетата и момичета, който удържаха фронта и не спираха да доставят на хората. Браво и на екипа на ебаг за добрата организация и качественото обслужване. Дори при такива ситуации, всичко което правите е винаги на ниво!

Five stars rating Светла Калайкова 11/03/2020

Много съм доволна! Имах нужда от тази услуга!

Five stars rating Радияна Иванова 11/03/2020

Удоволствието е изцяло мое, че създадохте такава мрежа за пазар. Развивате се, усъвършенствате се и е наистина приятно и лесно да се работи с вас. Успех :)

Five stars rating Victor Schiller 07/03/2020

Ebag is the best! Keep up the good work.

Five stars rating Габриела Санчес 04/03/2020

Младежът, който направи доставката, беше много любезен, усмихнат и бърз. Ползването на сайта ми беше лесно, user-friendly е направен, много съм доволна! Супер услуга сте! Поздравления!

Five stars rating Manasee Telang 03/03/2020

Best place to order groceries. Very kind staff on calls and especially on delivery!

Five stars rating Георги Атанасов 03/03/2020

Продължавайте да поддържате същото качество на обслужване!! Много сме доволни ☺️

Five stars rating Марина Тудоран 29/02/2020

Всичко е перфектно. Бърза поръчка, своевремена информация относно промените в продукти, наличност и доставката. Доставчикът, въпреки натовареното време, беше много любезен и усмихнат. Специални комплименти за него.

Five stars rating Женя Шопова 29/02/2020

Чудесни сте! Благодаря, мога да разчитам на Вас!

Five stars rating Анелия Николова 27/02/2020

Вие сте номер 1 : ) Едно от важните неща - всички сте много мили!

Five stars rating Вирджиния Кирова 26/02/2020

Чудесно обслужване. Екипът се справи бързо с няколкото малко проблеми, които възникнаха. Ще продължим да поръчваме.

Five stars rating Калинка Дойчева 21/02/2020

Чудесно сте и доста добра алтернатива за хора с малки деца, които нямат време за пазар!

Five stars rating Яна Марковска 19/02/2020

След първата поръчка реших, че това е нещото, която ми трябва и закупих годишен абонамент. Благодаря, че сте в услуга на хората, които ценят времето си.

Five stars rating Натали Семерджиева 11/02/2020

За момента нищо не съм усетила, че има нужда от промяна. Качеството на продуктите, както и доставката им са безупречни.

Five stars rating Анна Димова 05/02/2020

Перфектни, както винаги! Благодаря ви! Очаквайте скоро ново включване - ще ми трябвате в края на седмицата за партито за рождения ми ден. :) Поздрави!

Five stars rating Елица Христова 02/02/2020

Изключително любезен персонал.

Five stars rating Виолета Стойчевска 31/01/2020

Отново всичко беше безупречно, благодаря!

Five stars rating Елка Ставрева 29/01/2020

Перфектно, ще поръчвам пак. Вече съм ви препоръчала на приятели и колеги.

Five stars rating Калина Нейчева 26/01/2020

Поддържате качеството на продуктите и ми направи впечатление, че успях да си поръчам и получа поръчката в същия ден, и то неделя - поздравления за добрата организация!

Five stars rating Мария Петева 25/01/2020

Това е първото ми пазаруване от онлайн супермаркет. Но няма да е последното. Спестих си много време което губех в магазините. Справихте се много добре. Продължавайте в същия дух. Доставяйте свежи и качествени продукти с усмивка . Успех!

Five stars rating Павлина Ралчева 20/01/2020

Преди рядко използвах услугата заради по-дългия срок за доставка и липсата на фермерски продукти. Сега бях приятно изненадана от фермерските продукти, тъй като имате всички марки, които харесвам. Времето за доставка беше много бързо. Вече ви препоръчах на приятели!

Five stars rating Мария Радукова 16/01/2020

Качеството на продуктите и услугите ви е изключително. Препоръчвам ви на приятели и познати при всеки удобен случай. Благодаря ви!

Five stars rating Силвия Попова 14/01/2020

За първи път ползвам услугата и съм изключително доволна.

Five stars rating Олга Гондова 14/01/2020

Браво за непрекъснатото разширяване на асортимента и обогатяването с фермерски продукти!

Five stars rating Росица Костова 13/01/2020

Поръчвам за първи път и не знам какво би могло да се промени, но определено Ви поздравявам за безупречното обслужване!

Five stars rating Румяна Станоева 13/01/2020

Това беше първата ми поръчка. Доволна съм, ще остана ваш клиент. Благодаря

Five stars rating Капка Панайотова 11/01/2020

Препоръчвам вашата на услуга на всички мои приятели, и не само. Успех!

Five stars rating Christos Kalpakis 09/01/2020

Well done, you have started a really smart business! Excellent people work for this company!

Five stars rating Деница Костова 08/01/2020

Страхотни сте! Направих поръчката в 9ч. сутринта и тя беше при мен в 11ч. Услугата е невероятно удобна! Благодаря!

Five stars rating Polina Berg 04/01/2020

Страхотни сте! Аз съм с болно бебе вкъщи, не можем да излизаме и благодарение на вас успявам да се справя и с пазара! Благодаря :)

Five stars rating Евгения Ганчева 31/12/2019

Всичко беше прекрасно. Много удобна услуга. Много съм доволна! Благодаря много! Весели Празници!

Five stars rating Георги Върбанов 31/12/2019

Много съм доволен от бързо изпълнената поръчка! Не бях сигурен дали поръчката ще бъде изпълнена още същата вечер, затова се чух с екипа по телефона и момичето ме увери, че всичко върви по план. Доставчика звънна, когато беше долу пред входа и всичко стана лесно и бързо! Весело посрещане на Нова година на целият екип на eBag! :)

Five stars rating Дарена Докова 30/12/2019

Изключително доволни сме всеки път! Продуктите са в срок на годност винаги, а доставчиците са изключително любезни и вежливи! Препоръчвам :)

Five stars rating Марияна Тинчева 29/12/2019

Всичко беше коректно и професионално,както винаги. Благодаря !

Five stars rating Радмила Караканова-Перчинкова 23/12/2019

Перфектна услуга!

Five stars rating Силвина Фурнаджиева 22/12/2019

Всичко беше перфектно. Бях посочила, че искам доставчикът да дойде по-рано, ако е възможно и той го направи. Намери адреса много бързо и лесно, без да ме разпитва и да се налага да го упътвам. Получих e-mail, че някои продукти са липсвали и са били заменени (както и бях посочила, че може), като в такъв случай бих допуснала да има компромис с качеството, но нямаше - напълно доволна съм от избора Ви. Преди доста време бях Ваш клиент и в един момент се пренасочих към друг доставчик заради това, че асортиментът като цяло намаля и беше премахната доставката до няколко часа. Днес обаче този доставчик не работеше, реших да изпробвам отново Вашите услуги и съм много доволна, че го направих. Много благодаря за отличното обслужване и високото качество, продължавайте все така, а аз ще продължавам да Ви ползвам, когато имам нужда някой да ми напазарува и да Ви препоръчвам. :)

Five stars rating Даниел Кътев 20/12/2019

Качеството на продуктите и тези, които ги доставят са лицето на Еbag .Може да се гордеете с това лице. Благодаря, че ви има .Благодаря на внимателният млад мъж, който ни достави прдуктите. Весели празници!

Five stars rating Александра Георгиева 19/12/2019

Поръчката дойде точно навреме и доставчикът беше много общителен и усмихнат :) Благодаря!

Five stars rating Румяна Николова 17/12/2019

Изключително съм благодарна за оказаната помощ при доставяне на покупките, особено в зимния сезон. Благодаря на винаги усмихнатите и готови да помогнат служители на Еbag! Весело посрещане на празниците!

Five stars rating Ирена Василева 17/12/2019

Поръчката беше доставена точно в указаното време! Продуктите са качествени! Препоръчвам!

Five stars rating Анна Димова 15/12/2019

Страхотни сте! Обичам ви от цялото си сърце!

Five stars rating Anne-Laure Paillard 15/12/2019

Everything was perfect. I had requested earlier delivery if possible and they showed up half an hour early, just perfect! Thank you ebag!

Five stars rating Силвия Петрова 13/12/2019

Възхитена съм от услугата, вече я ползвам доста време и се убеждавам все повече, че е най-удобният начин за пазаруване за мен. Бях предупредена предварително по мейл и смс за малко забавяне в доставката, което е много удобно и е коректно. Благодаря! Съпортът ви е страхотен също!

Five stars rating Детелина Петрова 11/12/2019

Бързо и удобно пазаруване! Доставчикът беше изключително любезен!

Five stars rating Боряна Герасимова 10/12/2019

Чудесен избор на торбички! Хартиените са много по-щадящ вариант и по-лесно рециклируеми.

Five stars rating Ивана Янкова 09/12/2019

За пореден път ще напиша, че съм изключително доволна от услугите Ви. Много от продуктите, които предлагате трудно могат да бъдат открити в други магазини, освен в специализирани (безглутенови, без лактоза и веган продукти).

Five stars rating Николай Ценков 08/12/2019

Учтив и добронамерен доставчик. Всичко което поръчахме беше на лице и в нормален вид. Благодарим за хубавата услуга.

Five stars rating Ростислава Маркова 08/12/2019

Препоръчвам ви ежедневно. Вие сте идеалния помощник в натоварените ми дни! Доволна съм, днес дори се отзовахте на молбата ми да по-ранна доставка. 6+

Five stars rating Даниела Караджова 06/12/2019

За всичките години , когато съм използвала вашите услуги , съм ви препоръчала на стотина приятели и познати . Няма някой , който да ми се е оплакал , за което лично Ви благодаря .

Five stars rating Силвия Добрева 04/12/2019

Всичко както при моите поръчки е винаги е перфектно.Благодаря на целия екип.

Five stars rating М. Асиноби 26/11/2019

Идеални сте! удоволствие е да се пазарува от вас :)

Five stars rating Р. Бонева 24/11/2019

Много приятно изненадана съм от услугата, асортимента и отношението :)

Five stars rating В. Соколова 20/11/2019

Всичко беше супер и абсолютно безпроблемно! Доставчикът намери сградата без проблем и беше изключително учтив! Продължавайте с добрата работа!!!

Five stars rating М. Ганева 20/11/2019

Изключително доволна съм, момчето беше в 19 и 10 пред вратата ми, много любезен и възпитан. Със сигурност ще ви ползвам пак, отменяте едночасовото ми прекарване по хипермаркетите.

Five stars rating А. Антонова 10/11/2019

Изключително съм доволна от услугата. Всичко по поръчката беше точно, също и посоченото време. Ставаме ваши редовни клиенти.

Five stars rating Н. Калинкова 09/11/2019

Какво мога да кажа-перфектна услуга. Стоките са подбрани по-добре, отколкото аз бих го направила. Чудесни сте!

Five stars rating А. Димова 09/11/2019

Както винаги - бързи, точни, прецизни, коректни! Усмихнат и отзивчив доставчик, продукти, които трудно намирам другаде. Чудя се, има ли изобщо хора, които да ви дават негативна обратна връзка? :)

Five stars rating Б. Улбрихт 03/11/2019

Супер услуга! За първи път я използвахме и не знам, защо толкова закъсняхме. Супер отчетност, получаваш е-мейл с информация на липсващи продукти или повече/по-малко кг. Точно навреме. Без усложнения и чакане.

Five stars rating Е. Ангелова 01/11/2019

Искам да изкажа благодарности на доставчиците Ви, които въпреки ужасното движение и задръствания по улиците, ВИНАГИ идват навреме и са супер любезни и отзивчиви.

Five stars rating А. Димова 03/10/2019

Абсолютно перфектни, както винаги! Сега ми се наложи да започна диета, която изисква по-специален подбор на храна - в тази нова ситуация сте ми особено безценен помощник, защото някои от позволените ми храни ги откривам единствено при вас. Така хем успявам да спазвам режима си, хем да се храня разнообразно и дори да се "глезя" с деликатеси от типа на сушено манго или масло от сибирски кедър, които не мога да ги открия в обикновените супермаркети. Благодаря ви от сърце!

Five stars rating Е. Маринова 03/10/2019

За пръв път поръчвам от ebag.bg и останах изключително доволна! Асортиментът от продукти е повече от голям, цените са приемливи, а продуктите на промоция - много на брой и разнообразни. Поръчката ми дойде дори по-рано от зададения часови слот, което беше страхотно!

Five stars rating П. Памуклийска 16/09/2019

Много съм доволна от покупките, обслужването, поведението и особено любезността на служителя, който се свърза с мен по телефона за потвърждение и уточнения. Благодаря!

Five stars rating Т. Николаева 15/09/2019

Доволна съм! Непрекъснато подобрявате условията и време за доставка, браво! Не знаех, че може и до 19ч може да поръчваме. Поръчката ми дойде за 2ч, заедно с он лайн пазаруването, което е много улесняващо живота.

Five stars rating Е. Ангелова 15/09/2019

Благодаря Ви за пореден път за точността и доброто отношение. Всичко е супер, както винаги.

Five stars rating М. Ценов 12/09/2019

Това е първата ми поръчка и съм изключително доволен. Продължавайте в същия дух :)

Five stars rating Б. Георгиева 09/09/2019

Нямам забележки. Обслужването е безупречно.

Five stars rating И. Атанасова 08/09/2019

Страхотна услуга! Ще използвам и занапред и ще препоръчвам.

Five stars rating А. Димова 07/09/2019

Поръчката беше доставена навреме, доставчикът беше прекрасен - един от любимите ми! Продуктите са чудесни и вие сте чудесни - незаменими мои помощници! Благодаря ви от сърце!

Five stars rating Д. Добрева 07/09/2019

Първото ми впечатление е страхотно. Мисля да ви стана редовен клиент. Благодаря

Five stars rating Е. Ангелова 07/09/2019

Поръчките винаги пристигат навреме. Изключително любезен и отзивчив перонал. Благодаря Ви.

Five stars rating С. Георгиева 05/09/2019

Благодарим за експресното обслужване. Много сте коректни!

Five stars rating Л. Доарадска 03/09/2019

Благодаря за коректността. Отлично впечатление ми направи това, че с бърза реакция беше поправен пропускът на един продукт от моя заявка и днес би ми доставен в точно определения от мен час. Грешки стават, но ценното в случая е, че вие честно и бързо коригирахте грешката и ме оставихте с отлични впечатления! Успех в работата ви и до нови срещи!

Five stars rating А. Димова 29/08/2019

Всичко беше перфектно, както винаги - поръчката дойде точно във времето, което бях посочила, доставчикът беше лъчезарен и мил, продуктите са чудесни. Не искам нищо да се променя! :) Благодаря, че Ви има и сте точно такива, каквито сте!

Five stars rating М. Николова 23/08/2019

Доставчиците Ви винаги са усмихнати и любезни...въпреки, тежката работа по торбите :) Чудесни момчета имате! Браво и благодаря!

Five stars rating A. Zoboki 17/08/2019

The service was excellent!! The delivery arrived half an hour BEFORE the predicted time. The quality of the ordered products was also great, and the delivery person was really nice. Thank you very much - we are sure to order more from ebag in the future. Keep up the awesome work!

Five stars rating С. Марков 16/08/2019

Браво! Продължавайте и занапред със същия професионализъм, желая успех!

Five stars rating Д. Костадинова 14/08/2019

Изключително любезен и усмихнат доставчик :)

Five stars rating Д. Димитров 11/08/2019

Всичко беше безупречно и без проблеми - от поръчването на сайта, до доставянето на продуктите! Благодаря ви!

Five stars rating Д. Димитрова 09/08/2019

Тази услуга ме кара да се чувствам все едно живея в 22-ри век. Перфектни сте! 20/10

Five stars rating Л. Иванова 09/08/2019

Всичко е доставено качествено, и навреме, от много любезно и услужливо момче! Благодаря!

Five stars rating К. Панайотова 08/08/2019

Благодаря на всички, които са въвлечени в тази работа, за да облекчават живота ни! Качественото обслужване е такава рядкост в България, че приносителите му трябва да бъдат високо ценени.

Five stars rating О. Цолова 08/08/2019

Ползвам услугата редовно от година и съм изключително доволна. Винаги са точни, продуктите са пресни и добре опаковани.

Five stars rating С. Тодорова 06/08/2019

Пресни продукти, отлично качество и точност на доставката!

Five stars rating А. Сеферинкина 31/07/2019

Благодаря Ви за бързата доставка. Също и че сте намалили броя на използваните торбички спрямо предишната ми поръчка, за да пазим природата :) Изключително доволна съм, продължавайте да поддържате високо качество във всяко отношение.

Five stars rating А. Лазарова 29/07/2019

Всичко е перфектно. Това е най-хубавата услуга в България.

Five stars rating В. Велкова 29/06/2019

Винаги навреме, винаги много любезни доставчици! Обслужването ви е страхотно!

Five stars rating Ц. Викторв 28/06/2019

Всичко беше перфектно! Поръчката дойде точно навреме, дори с 10мин по рано. Куриерът качи покупките до етажа, много сме доволни!

Five stars rating Т. Николаева 24/06/2019

Всичко беше на ниво и много бързо. Поръчката дойде след 2ч, ставате все по-бързи, а това означава повече свободно време за нас. Благодаря!

Five stars rating Ц. Павлова 30/05/2019

Благодаря за всичко-доставка навреме, стока по -добра отколкото на рафта в магазина , а освен това получих и комплимент от Вас! Здраве и късмет за великолепния екип!

Five stars rating К. Манчева 29/05/2019

Изключително съм доволна от отношението на доставчика и качеството на зеленчуците! Благодаря!

Five stars rating Б. Димитрова 22/05/2019

Супер е услугата! Все така качествена да бъде :)

Five stars rating И. Михайлова 17/05/2019

Това беше първата ми поръчка. Операторът и доставчикът бяха любезни, всички поръчани стоки бяха налични, поръчката беше изпълнена навреме. Със сигурност ще използвам услугата отново.

Five stars rating В. Джеферлиева 17/05/2019

Поздравления за страхотното отношение към клиента! Просто се вижда, че правите всичко, за да остане човек доволен от услугата!

Five stars rating Н. Василева 11/05/2019

Страхотна услуга! Само час и половина след поръчката получих доставката у дома. Продуктите са свежи, добре изглеждащи и пакетирани. Общуването с екипа е на ниво. Благодаря!

Five stars rating Т. Йорданова 08/05/2019

Страхотни продукти и много любезен доставчик! Много ви благодаря за прекрасната услуга!

Five stars rating П. Пашова 30/04/2019

Изключителна точност и много добро обслужване от момчето, което достави продуктите. Благодаря ви.

Five stars rating К. Мерджов 20/03/2019

Много съм доволен от услугата и от добавените био производители (например Моравско село). Ще се радвам да разширявате разнообразието от фермери и био продукти.

Five stars rating Н. Маринова 20/03/2019

Всичко беше супер, свежо и добре опаковано, благодаря!!! :)

Five stars rating Н. Калинкова 19/03/2019

Стоката винаги е подбрана по качество и срок на годност,идеално опакована и поднесена от симпатично и усмихнато момче на входната ми врата. С две думи висок професионализъм!Радвам се,че сте моя най-добър помощник! Пожелавам на екипа да продължава да се усъвършенства!

Five stars rating Л. Томова 17/03/2019

Всичко беше безупречно, благодаря!

Five stars rating Н. Калинкова 16/03/2019

Всичко беше перфектно подготвено,идеално опаковано и поднесено с усмивка,както обикновено.Благодаря,че ви има!

Five stars rating В. Велкова 16/03/2019

Страхотно обслужване! Доставчиците са много мили!

Five stars rating С. Палева 13/03/2019

Всичко беше прекрасно! Доставчикът ме чакаше на адреса дори преди 6 и с усмивка. :) Удоволствие да се пазарува от вас!

Five stars rating П. Пашова 10/03/2019

Визхитена съм от вас - точни, любезни и усмихнати доставчици, никога не съм имала повод за оплакване до момента. Успех.

Five stars rating М. Ботев 06/03/2019

Любезно и бързо обслужване!

Five stars rating С. Ангелова 01/03/2019

Страхотни сте! Майка ми е 80 годишна, почти не вижда, аз не живея в България , а с вашата помощ в направих щастлива! Благодаря ви!

Five stars rating Б. Костова 27/02/2019

Надминахте очакванията ми! Не мислех че е възможно да поръчам продукти докато съм в Майчин дом с новороденото си бебе, но вие освен че ги доставихте в идеалния момент, го направихте и с усмивка! Явно за вас няма невъзможни доставки и ще ви ползвам и препоръчвам за напред!

Five stars rating Е. Житиянова 18/02/2019

Отлично обслужване!

Five stars rating Б. Николова 18/02/2019

Ще споделя какво ме впечатли. Отношението Ви към храната. Всяко нещо беше опаковано с мисъл. Отделни торбички за различните категории продукти. Всички продукти са в срок на годност и даже получих едно шишенце вода като бонус.Браво! Продължавайте в същия дух:)

Five stars rating Е. Митова 17/02/2019

Всичко беше точно, куриерът - симпатичен и усмихнат! Пак ще използвам услугата.

Five stars rating М. Делева 17/02/2019

Поръчката беше изпълнена и доставена навреме. Доволна съм от обслужването.

Five stars rating В. Велкова 17/02/2019

Обслужването е просто фантастично! Изключително любезни и точни доставчици.

Five stars rating Е. Страхилова 16/02/2019

Перфектни сте както винаги! Благодаря сърдечно!

Five stars rating Р. Желязкова 16/02/2019

Продуктите са пресни и доставени навреме.

Five stars rating Г. Костадинова 16/02/2019

Това ми е първа поръчка, и имах известни резерви към услугата. Радвам се, че се престраших, защото всичко е супер, а аз не съм си излизала от вкъщи :)) Ще ви ползвам и занапред :)

Five stars rating Р. Генова 15/02/2019

Супер сте! Благодаря за чудесната услуга!

Five stars rating В. Химчева 14/02/2019

Всичко беше чудесно, а доставчикът-изключително любезен и мил. Страхотна услуга - много благодаря!

Five stars rating Т. Данчева 13/02/2019

Супер сте! Доволна съм, че доставят до по-късно. Доставчиците и представителите онлайн са усмихнати и отзивчиви. Продуктите са хубави. Благодаря.

Five stars rating Г. Георгиев 12/02/2019

Супер сте! Точни, и куриерът беше усмихнат :) Благодаря!

Five stars rating Е. Страхилова 11/02/2019

Страхотни сте! От всичко останах доволна. Не снижавайте качеството на услугата и занапред. Поздрави!

Five stars rating Г. Георгиев 11/02/2019

Страхотна инициатива сте стартирали. Бизнес модела е разчупен и интересен и определено е изключително удобен за клиента. Адмирации за нюха! :) Като клиент останах доволен.

Five stars rating Х. Балджиева 10/02/2019

За пръв път ползвам Вашия сайт, но определено няма да е за последен! Благодаря!

Five stars rating М. Гелева 08/02/2019

Добро обслужване , пресни и добре пакетирани продукти .Любезен и отзивчив куриер. Благодаря!

Five stars rating Н. Калинкова 08/02/2019

Бъдете все така точни и коректни. Благодаря за перфектната услуга.

Five stars rating Л. Илиева 06/02/2019

Прекрасни и точни, както винаги!

Five stars rating К. Мустакерска 06/02/2019

Изключително много съм доволна от вашите услуги. Доставчиците да много любезни, услугата е много гъвкава и като цяло съм много доволна.

Five stars rating Д. Боянова 05/02/2019

Страхотни сте, отдавна търся услуга като вашата, а обслужването е добронамерено и винаги навреме.

Five stars rating Д. Иванова 04/02/2019

Имате прекрасен, учтив и усмихнат екип, за което съм повече от благодарна. Много е приятно някой да ти се усмихне в края на деня. :)

Five stars rating Я. Цанева 30/01/2019

Много съм доволна от услугата, куриерите винаги са приветливи и усложливи, продуктите са качествени, със сигурност ще я използвам отново.

Five stars rating К. Николова 29/01/2019

Отново ще поръчаме, всичко беше идеално. Плодовете бяха в чудесно състояние!

Five stars rating А. Христова 29/01/2019

Всичко беше на много високо ниво.Не смятам че,трябва да се правят промени ,поне на този етап.Вашите служители са прекрасни ,тъй като,ми помогнаха да направя своята поръчка,в момент когато се бях отказала !Благодаря !

Five stars rating Д. Мирчева 28/01/2019

Нямам никакви забележки. Доставчиците са изключително любезни. Продуктите са доставени винаги навреме. Когато са ми звъняли от кол центъра винаги са се държали безупречно.

Five stars rating Д. Нецова 25/01/2019

Изключително удобно. Бърза доставка и любезно обслужване от всички служители, с които имах контакт.

Five stars rating М. Цветкова 24/01/2019

Благодаря за страхотното отношение на целия Ви екип - от дамата, която се свърза с мен да потвърди поръчката до момчето, което достави продуктите. Продължавайте да бъдете все така позитивни и усмихнати! Със сигурност ще продължа да използвам услугите Ви! :)

Five stars rating Е. Ангелова 24/01/2019

За пореден път Ви благодаря за качеството на продуктите, точността и любезното отношение на служителите Ви. Винаги сте на ниво!

Five stars rating Т. Йорданова 22/01/2019

За пореден път прекрасно отношение, страхотни продукти и бърза доставка! Благодаря на целия Ви екип!

Five stars rating М. Джигов 21/01/2019

Всичко беше точно. Човекът, който донесе поръчката беше усмихнат и любезен, както винаги. :) 5*

Five stars rating И. Трънкаров 20/01/2019

Всичко беше безупречно. Бих поръчал с удоволствие отново.

Five stars rating С. Маврева 19/01/2019

Винаги на много високо ниво. Благодаря ви :)

Five stars rating Д. Кръстева 17/01/2019

Много съм доволна от вашите услуги. Ще препоръчам на приятели. Идеално за заети хора, пести време и така ни остава повече време за любимите ни хора. Благодаря , че ви има, продължавайте все така да радвате хората. Желая ви щастие!

Five stars rating В. Стойчевска 17/01/2019

Приятно изненадана съм - наистина направих тази си първа поръча просто защото нямах друг избор. Но се радвам, че го направих, защото от тук насетне няма да пазарувам офлайн - особено в студено, грипно време. Благодаря Ви!

Five stars rating Т. Велчева 16/01/2019

Поръчката пристигна в заявения час. Доволна съм от обслужването. Всичко е точно.

Five stars rating А. Милева 15/01/2019

Страхотни сте! Много благодаря за прекрасната услуга!

Five stars rating В. Тошева 15/01/2019

Доставчиците са винаги навреме, имат отношение и грижа към работата си.

Five stars rating А. Трапанска 15/01/2019

Много съм доволна от доставката и със сигурност ще поръчвам отново! Продължавайте в същия дух!

Five stars rating Д. Кътев 12/01/2019

Доволна съм много от качеството на продуктите и нивото на обслужването.

Five stars rating Е. Шакир 12/01/2019

Стахотно качество и обслужване. Много съм доволен.

Five stars rating Д. Кътев 12/01/2019

Доволна съм много от качеството на продуктите и нивото на обслужването. Приятен ден!

Five stars rating Е. Ангелова 11/01/2019

Любезни и коректни, както винаги. Сърдечно Ви благодаря!

Five stars rating Д. Делева 11/01/2019

Благодаря за доставката и обратната връзка ! Това е първата ми поръчка по препоръка на колегите. А за мен най - добрата реклама е доволният клиент !

Five stars rating В. Маринова 11/01/2019

Благодаря за качествените продукти и за експедитивното професионално обслужване. Здраве и успехи на целия екип!

Five stars rating Г. Спасова 10/01/2019

Много съм доволна от качеството на продуктите, и бях приятно изненадана, че поръчката дойде малкопо-рано :) Определено бих поръчала пак и ще препоръчам на приятели и познати.

Five stars rating E. Warniez 10/01/2019

It was my first order through this website and certainly not the last. Beside the wild choice of products and large availability of time slot (my order was delivered less than 24h after purchase), the delivery was perfectly on time, no missing product. Very efficient service, I will definitely repeat. Tkx

Five stars rating А. Маринова 09/01/2019

Благодаря много за качествената доставка на продуктите! Всичко е перфектно :) Хубав ден и до скоро!

Five stars rating А. Цанов 08/01/2019

Както винаги обслужването ви е на много високо ниво - обаждане с извинение за поръчката, изключително любезен служител с доставката. Няма как да съм недоволен дори и да беше закъсняла. Продължавам да твърдя, че не съм срещал аналог в онлайн търговията в БГ. Продължавайте. Това е най-силната ви страна.

Five stars rating С. Добринова 06/01/2019

Поздравявам екипа за отзивчивостта и коректното отношение към клиента. Продуктите са избирани внимателно и бяха доставени в добро състояние. Благодаря!

Five stars rating М. Балабанова 06/01/2019

Отлично предоставяне на услугата! Със сигурност ще се възползвам отново.

Five stars rating Л. Христова 05/01/2019

За възрастните хора като мен вие сте спасението.. Благодаря!

Five stars rating В. Маринова 05/01/2019

Обслужването е прекрасно, продуктите - качествени. Здраве и успехи на екипа!

Five stars rating Д. Кътев 04/01/2019

Много акуратно и с подчертано уважение към клиента обслужване. Продуктите са на ниво. Доставчикът е много любезен.Благодаря!

Five stars rating М. Емилова 04/01/2019

Много съм доволна от обслужването. Благодаря че ви има пазарувам от вас вече продължение на две години.

Five stars rating Р. Петкова 01/01/2019

Перфектно обслужване, съпорт и отношение. Благодаря!!!

Five stars rating Е. Ангелова 30/12/2018

Перфектни, както винаги. Качество, доставка, служители - без забележки. Голямо улеснение сте. Бъдете здрави и все така успешни. Весели празници!!!

Five stars rating Т. Йорданова 28/12/2018

Всичко беше страхотно! Дори продуктите бяха прекрасно подредени в торбите! Много благодаря! Весели празници

Five stars rating В. Маринова 28/12/2018

Всичко е чудесно! Благодаря за качествените продукти и прекрасното обслужване! Желая на целия екип успешна и плодотворна 2019 година - здраве, бодрост и добро настроение!

Five stars rating В. Александрова 23/12/2018

Радвам се, че работите за по-голям избор на продуктите, това очаквам. Обслужването е коректно и на ниво! Весели и благословени празници!

Five stars rating В. Петрова 23/12/2018

Всичко е перфектно!! Благодаря на целия ви екип, че ми помагахте през тази година!! С пожелания да сте живи и здрави и весели празници!!!

Five stars rating М. Пушева 21/12/2018

Много благодаря за услугата, която предоставяте, улеснявате ме много , желая Ви весели празници! Успех и здраве на всички Вас !

Five stars rating В. Маринова 21/12/2018

Благодаря на екипа за качественото обслужване и професионализма! Здраве и успехи! Щастливи коледни празници!

Five stars rating В. Рашева 19/12/2018

Благодаря за перфектното обслужване.

Five stars rating А. Цанкова 18/12/2018

Със сигурност ще препоръчам услугите ви!

Five stars rating Н. Петрова 17/12/2018

Много съм доволна, печелите ме като постоянен клиент.

Five stars rating В. Попова 16/12/2018

Всичко беше страхотно, ще продължавам да пазарувам от вас.

Five stars rating В. Попова 16/12/2018

Всичко беше страхотно, ще продължавам да пазарувам от вас.

Five stars rating В. Маринова 15/12/2018

Всичко е чудесно. Благодаря на екипа за качествените продукти и експедитивността. Здраве и успехи на всички!

Five stars rating А. Басиу 15/12/2018

Както винаги, доставката даже беше по-рано (което ме устройваше даже повече)! Всички тежки торби ми ги донесоха до вратата, както винаги. Ще продължавам да използвам услугата!

Five stars rating Е. Ангелова 11/12/2018

Нямам никакви забележки. Много съм доволна и от качеството на продуктите и от точността на колегите Ви, които ги доставят.

Five stars rating А. Янина 09/12/2018

За мен Вашата услуга е изключително ценна. Имам проблеми с придвижването, особено през зимата, както и носенето на багаж, а пазаруването по този начин беше улеснение и удоволствие.

Five stars rating Е. Атанасова 08/12/2018

Винаги сте на ниво. Благодаря ви от сърце:)

Five stars rating Н. Колева 08/12/2018

За първи път използваме услугата, много сме впечатлени от коректността и удобството. Вече сме редовни клиенти

Five stars rating N. Dorras 07/12/2018

Really quick and efficient service, very polite helpful staff.

Five stars rating С. Христова 06/12/2018

Вече втора поръчка и съм много доволна от услугата. Със сигурност ще се възползвам пак.

Five stars rating Р. Великова 05/12/2018

Качеството на плодовете беше страхотно! Благодаря! :)

Five stars rating A. Saupe 05/12/2018

Great and very convenient service, products were delivered into my apartment and the delivery man spoke good english to communicate on the phone.

Five stars rating М. Микова 03/12/2018

Много бързи и коректни. Ще поръчам пак разбира се.

Five stars rating А. Павлова 02/12/2018

Това беше първата ми поръчка и съм приятно впечатлена. Възнамерявам да използвам сайта и занапред.

Five stars rating Р. Райкова 01/12/2018

Изключително съм доволна. За първи път пазарувам по този начин, но мисля че вече редовно ще се възползвам от тази услуга. Много улеснява крайния потребител!

Five stars rating Е. Зарчева 01/12/2018

Съществуването на услугата е невероятна помощ. Благодаря.

Five stars rating Т. Казанджиев 30/11/2018

Много съм доволен! :)

Five stars rating А. Заякова 27/11/2018

Доволна съм от качеството на продуктите и от обслужването, както и от опцията, ако куриера е наблизо да достави продуктите и по-рано. :)

Five stars rating Е. Ангелова 26/11/2018

Изключително съм доволна. Персоналът Ви е много любезен. Поръчката ми беше изпълнена навреме и всички стоки отговарят на очакванията ми. Продължавайте в същия дух.

Five stars rating Р. Николова 26/11/2018

Много благодаря на целия екип! Уникална услуга! Уникално качество на продуктите! Изключително учтиви служители!

Five stars rating И. Тодоров 26/11/2018

Впечатляващо, изумен съм от начина по които работи платформата. От самата заявка до получаването и съм изключително доволен!!

Five stars rating С. Трифонова 25/11/2018

Много съм доволна! Продължавайте да поддържате това високо ниво!

Five stars rating К. Костадинова 21/11/2018

Страхотно обслужване, качествени продукти, доставка в срок та дори и по-рано! Много съм доволна. Ще Ви препоръчам на всичките си приятели!

Five stars rating В. Тодоров 17/11/2018

Всичко беше отлично, както продуктите, така и персонала.Благодаря за спестеното време!

Five stars rating А. Вътева 14/11/2018

Персоналът ви е изключителен, поздравления!

Five stars rating Б. Денева 13/11/2018

Перфектно изпълнение от началото до края!

Five stars rating В. Кирезиева 11/11/2018

За първи път поръчвам и съм много доволна. Много точно и професионално. На този етап нямам забележки. Смятам да стана редовен клиент.

Five stars rating М. Петров 11/11/2018

Както винаги много коректни! Държа да подчертая, че доставчика е винаги много учтив и любезен!

Five stars rating С. Тодорова 07/11/2018

Винаги съм била доволна и от качеството, и от обслужването-благодаря на екипа.

Five stars rating Д. Муканова 06/11/2018

Нямам забележки! Бъдете все така любезни и коректни!

Five stars rating H. Lohia 05/11/2018

Delivery staff are very nice and polite. Many thanks.

Five stars rating Н. Калинкова 03/11/2018

Всичко беше идеално, както винаги. Нямам забележки! Благодаря за спестеното време и чудесно подбраната стока.

Five stars rating Х. Илиева 03/11/2018

Прекрасни сте! Благодаря Ви!

Five stars rating Е. Владова 02/11/2018

Отличници! Благодаря за качествените доставки!

Five stars rating В. Константинова 02/11/2018

За пръв път използвах услугите Ви и съм много приятно изненадана. Определено ще продължа и занапред. Благодаря!

Five stars rating В. Манева 02/11/2018

Много съм доволна, със сигурност пак ще се възползвам и ще препоръчам и на много други.

Five stars rating А. Колева 29/10/2018

Много съм доволна, ще поръчаме пак :) екипът е особено любезен и отзивчив, което прави пазаруването с вас много приятно!

Five stars rating В. Бъчварова 29/10/2018

Благодаря , че Ви има, наистина е голямо улеснение!

Five stars rating Г. Вълева 28/10/2018

Много добро обслужване и момчетата, които доставят са винаги любезни и усмихнати.

Five stars rating В. Бъчварова 27/10/2018

Благодаря, че Ви има, наистина е голямо улеснение!

Five stars rating В. Аврамова 27/10/2018

Изключително съм доволна! Ползвам услугата от самото начало. Благодаря Ви за професионалното отношение!

Five stars rating В. Иванова 27/10/2018

Удоволствие е да се пазарува от вас! Коректност, точност, любезен и усмихнат куриер!

Five stars rating Е. Владова 26/10/2018

Чудесни сте! Точни, качествени и достъпни. Добре, че ви има. Благодаря!

Five stars rating М. Накова 25/10/2018

Екипът се обади да попита дали желаем по-ранна доставка, което беше супер. Имахме и подарък към поръчката. Със сигурност ще пазаруваме отново!

Five stars rating Н. Мушамова 21/10/2018

За пръв път пазарувам по този начин хранителни продукти и съм доволна от услугата. Благодаря :)

Five stars rating Д. Димитров 21/10/2018

Нямам никакви забележки по доставката. Продължавайте в същия дух занапред. Желая, ви спорна и успешна работа!

Five stars rating С. Димова 18/10/2018

Приятно съм изненадана от организацията на тази услуга. Много лесно се работи със сайта и бързо намерих желаните продукти. Успех!

Five stars rating Х.Гъркова 18/10/2018

Прекрасни плодове, благодаря!

Five stars rating Б. Денева 15/10/2018

Обслужването е на високо ниво, както винаги!

Five stars rating С. Добрева 11/10/2018

Всичко е на много високо ниво. Може да се каже супер. Много сме доволни. БЛАГОДАРИМ.

Five stars rating Г. Петрова 11/10/2018

Една от най-полезните услуги!!! Уважавам труда ви и поздравявам целия ви екип! :)))

Five stars rating С. Добрева 11/10/2018

Всичко е на много високо ниво. Може да се каже супер. Много сме доволни. БЛАГОДАРИМ.

Five stars rating М. Семерджиева 09/10/2018

Всичко беше прекрасно! Много усмихнат и позитивен служител, бърза и точна доставка!

Five stars rating В. Николов 07/10/2018

Всичко беше отлично както винаги. Благодарим!

Five stars rating К. Панайотова 07/10/2018

Супер услуга!

Five stars rating Н. Коршева 06/10/2018

Всичко беше перфектно! И обслужването, и продуктите! Благодаря Ви!

Five stars rating S. Tereza 04/10/2018

Качеството е много добро, за което благодаря. Все едно, че аз съм си избирала стоката ! Благодаря, че Ви има!

Five stars rating П. Луканова 04/10/2018

Това е първа поръчка за мен и съм приятно изненадана от милото и възпитано отношение!

Five stars rating Р. Георгиева 02/10/2018

Всеки път сте перфектни.

Five stars rating М. Грънчарова 01/10/2018

Поздравления, че поддържате качеството на услугата, която предлагате и благодаря за поредната отлично извършена доставка!

Five stars rating Л. Боянина 30/09/2018

Хубави продукти, коректна доставка. Благодаря!

Five stars rating G. Penchev 27/09/2018

Много добра селекция на плодовете и доставка на време. Много учтиви доставчици.

Five stars rating С. Добрева 26/09/2018

Всичко беше перфектно. Възхитени сме цялото семейство. При първа възможност пак ще ползваме услугите ви. БЛАГОДАРИМ!

Five stars rating А. Томова 24/09/2018

Благодаря, че Ви има!

Five stars rating М. Миладинов 22/09/2018

Това беше първата ми поръчка и всичко беше перфектно - поръчаното и доставеното, тайминга и хората. Надявам се да бъде все така

Five stars rating Н. Калинкова 20/09/2018

Благодаря за прекрасната услуга! Страхотни сте!

Five stars rating К. Харитова 20/09/2018

Бъдете все така любезни и точни.

Five stars rating М. Иванова 19/09/2018

Имате изключително добро обслужване!!!

Five stars rating Н. Карагьозова 16/09/2018

Бих искала да изкажа възхищението си от момчето, което ми доставя поръчката! Възпитано, внимателно! Специални благодарности!

Five stars rating А. Тиока 14/09/2018

Куриерът, който достави поръчката дойде на време. Беше любезен, помогна ми с тежките чанти. Изключително сме доволни :)

Five stars rating Е. Градева 13/09/2018

Добра услуга, благодаря!

Five stars rating И. Пенева-Гойгаджиева 11/09/2018

Здравейте, благодаря за доброто обслужване и качествените стоки, които предлагате! Ползвам услугата от 2 години и съм изключително доволна!Новият доставчик за плодовете и зеленчуците е страхотен, качеството наистина е много по-добро, и изборът е доста по-разнообразен! Добавените нови месни продукти също са много добър избор! Продължавайте да развивате услугата и предлаганят асортимент, искрено желая успех!

Five stars rating Х. Йорданова 11/09/2018

Перфектни, както винаги. Благодаря!

Five stars rating П. Александров 08/09/2018

Всичко е отлично , както винаги, Благодаря Ви!

Five stars rating Б. Кулинска 08/09/2018

Бъдете все така акуратни и вежливи!

Five stars rating С. Ондос 07/09/2018

Винаги момчетата са любезни и усмихнати. Удоволствие е да пазарувам при вас!

Five stars rating О. Гондова 06/09/2018

Очарована съм от наличието на разнообразни био детски храни.

Five stars rating Г. Бояджиев 02/09/2018

Нямаме бележки. Приятно изненадана и аз и получателя на услугата Г.Бояджиев от цялостното изпълнение. Стоките са много качествени. Особено съм доволна, че намерих Вашата фирма онлайн и реших мигновено проблем като се има предвид, че съм в чужбина в момента. Успех на фирмата.

Five stars rating Д. Делчев 01/09/2018

Изключително приятно изненадан. Макар да бях написал, че няма нужда поръчката ми да се носи до апартамента, тъй като е на 16 етаж в блок с портиер и електронен чип, а вместо това аз мога да слезна на входа - човекът все пак дойде пред врaтата ми. Изключително мнoго оценявам тази допълнителна проява на уважение и customer experience.

Five stars rating С. Николова 28/08/2018

Чудесно обслужване. Благодаря много.

Five stars rating З. Миленчева 28/08/2018

Морковите бяха избрани все едно аз съм ги избирала. Благодаря!

Five stars rating А. Томова 26/08/2018

Благодаря, че Ви има!

Five stars rating В. Илиева 22/08/2018

Качествени продукти, доставени навреме от любезен куриер! Благодаря!

Five stars rating К. Прентис 20/08/2018

Всичко е наред. Доволна съм. И колегата, който донесе продуктите беше любезен и приятелски настроен.

Five stars rating L. Kusse 20/08/2018

Great delivery guy!

Five stars rating И. Господинов 18/08/2018

Това бе първата ми поръчка и дори я получих по-рано. Получих информация за променената цена преди това, така че, дотук всичко е отлично. Благодаря за бутилката вода :)

Five stars rating В. Маринова 17/08/2018

Благодаря на екипа за качествените продукти, професионализма и ефективността при обслужването. Здраве, късмет и успехи на всички!

Five stars rating Н. Ташкова 15/08/2018

Продължавайте все така да работите! С най-голямо удоволствие ще продължавам да бъда ваш клиент.

Five stars rating Х. Добринович 14/08/2018

Страхотни сте, правите работата ми по-лека :)

Five stars rating И. Цукев 14/08/2018

Перфектни, както винаги!

Five stars rating И. Симеонова 13/08/2018

Екипът ви работи отлично, благодаря за обслужването! Вие сте направо незаменима моя помощ!

Five stars rating Р. Симон 13/08/2018

Чудесно се справяте! Услугата е на много високо ниво!

Five stars rating Л. Илиева 13/08/2018

Доставчиците са супер любезни и внимателни момчета!

Five stars rating Р. Стефанова 09/08/2018

Любимият ми магазин! Много съм доволна! Поздрави на екипа!

Five stars rating М. Николова 08/08/2018

Perfect, thanks a lot!

Five stars rating Д. Маринова 08/08/2018

Бърза доставка и добро качество на продуктите!

Five stars rating Б. Денева 07/08/2018

Нивото на обслужване продължава да е все така високо, както досега.

Five stars rating С. Дионисиева 05/08/2018

Изключително съм доволна от обслужването! Благодаря! Браво! Продължавайте все така!!!!!

Five stars rating Р. Стефанова 03/08/2018

Нямам забележки! Поздрави на целият екип!

Five stars rating А. Иванова 01/08/2018

Много съм доволна и със сигурност ще се възползвам редовно от вашите услуги. Благодаря!

Five stars rating Е. Маркова 31/07/2018

Изключително професионално и навременно обслужване!

Five stars rating Д. Маринова 30/07/2018

Повече от доволна!

Five stars rating Л. Грозева 29/07/2018

Най-усмихнатите доставчици :)

Five stars rating P. Wilds 28/07/2018

Delivery & service is always good!

Five stars rating I. Babidorich 27/07/2018

За първи път се възползвах от услугата и много останах доволна! Продукти свежи, доставка бърза, момчето е много вежливо и мило! Оператор по телефона също много ми помогна! Възползвах се от опция "Личен асистент", това е много яко, спестяваш си времето и може да се занимаваш със по-важни неща! Страхотен екип, пожелавам Ви успех! Ще поръчвам отново!

Five stars rating Е. Атанасова 26/07/2018

Всичко е на ниво, благодаря че Ви има :)))

Five stars rating В. Маринова 26/07/2018

Екипът работи ефективно и продуктите са качествени. Благодаря на всички от екипа и им пожелавам здраве и късмет!

Five stars rating А. Василев 26/07/2018

Обслужването беше перфектно. Нямам забележки.

Five stars rating Д. Маринова 25/07/2018

Обслужването е на ниво!

Five stars rating Е. Йорданов 23/07/2018

Доставката беше навреме, момчето беше услужливо и вежливо. Доволен съм!

Five stars rating В. Маринова 22/07/2018

Благодаря на екипа за качествените продукти и експедитивното професионално обслужване! Хубав ден и късмет!

Five stars rating В. Маринова 21/07/2018

Благодаря на екипа за качествените продукти и експедитивното професионално обслужване! Хубав ден и късмет!

Five stars rating Е. Вътова 18/07/2018

Екипът ви е страхотен и ще се възползвам при нужда пак от услугите на Ebag! :)

Five stars rating О. Цолова 17/07/2018

Бързи и коректни, както винаги. Всички продукти бяха пакетирани внимателно и са с отлично качество. Услугата е изключително удобна и ще продължавам да я използвам. Благодаря ви.

Five stars rating П. Василева 17/07/2018

Благодаря! За първи път използвам услугата и съм доволна. Всичко беше точно и навреме. Оценка отличен.

Five stars rating Р. Стефанова 16/07/2018

Всичко е с отлично качество и подбрано да са здрави плодовете,за което съм безкрайно благодарна.Много съм доволна и от магазина и от пазаруването при Вас! Бъдете здрави и щастливи! Поздрави на екипа!

Five stars rating К. Колева 15/07/2018

Супер! Всичко е на високо ниво.

Five stars rating В. Маринова 14/07/2018

Чудесно обслужване и екстра продукти! Благодаря на екипа!

Five stars rating А. Збросская-Люнгснес 13/07/2018

Пазарувам много време от Вас и съм изключително доволна. Възпитани и мили хора, качествени продукти внимателно подредени в отделни пликчета и всичко това доставено до дома ми навреме. Благодаря на целия Ви екип!

Five stars rating Л. Минев 13/07/2018

Отдавна чаках такава услуга.Супер е. Браво и успех.

Five stars rating Е. Владова 12/07/2018

Винаги сте на ниво! Благодаря!

Five stars rating М. Гетова 10/07/2018

Поръчката беше доставена по-рано, след като бях уведомена за това по телефона. Както винаги обслужването и продуктите ви са на страхотно ниво. Много съм доволна!

Five stars rating Ц. Павлова 09/07/2018

Много възпитан и любезен служител. За пореден път съм впечатлена от усърдието и стремежа да сте винаги в услуга на нас -клиентите.Благодаря Ви и успешна седмица на целия екип.

Five stars rating И. Бочева 09/07/2018

Използвам услугите на eBag от началото на 2016 година. Както винаги до сега, поръчката беше изпълнена отлично. Радвам се, че онлайн супермаркета трайно намери мястото си на нашия пазар, в помощ и удобство на клиентите. През тези години виждам развитие и качество в работата, за което изказвам своите благодарности към екипа на eBag.

Five stars rating Л. Стоилков 08/07/2018

Браво! Продължавайте в същия дух и успехът е гарантиран :)

Five stars rating М. Апостолова 07/07/2018

Ползвах услугите за първи път и останах много доволна от коректността и отзивчивостта на служителите и начина, по който беше доставена поръчката ми.

Five stars rating Р. Василева 06/07/2018

Отношението ви, както винаги, е супер коректно :) Благодаря!

Five stars rating А. Пищачева 06/07/2018

Коректно и учтиво обслужване ! За пръв път ползвам услугата и няма да е за последен :)

Five stars rating Р. Канчева 06/07/2018

Точност и акуратност ! Благодаря Ви !

Five stars rating Й. Янчева 05/07/2018

Много бърза и качествена доставка. Продуктите бяха охладени въпреки горещия ден.

Five stars rating Д. Желязова 04/07/2018

Перфектни, както винаги! Благодаря ;)

Five stars rating А. Любенова 03/07/2018

Много съм доволна, препоръчвам услугите ви на други майки.

Five stars rating Г. Лепоева 03/07/2018

Експедитивни и точни. Ще ползвам услугите Ви и в бъдеще. Приятна работа!

Five stars rating Н. Иванов 02/07/2018

Много съм доволен от всичко. Даже вашият колега ми помогна до входната врата на апартамента ми с покупките. Много Ви Благодаря за всичко! Ще продължавам да използвам вашите услуги.

Five stars rating М. Йосифова 01/07/2018

За първи път поръчвам, но ще повторя. Коректни и любезни както в чата, така и при доставка. Продуктите са добре подбрани и опаковани. Благодаря!

Five stars rating В. Семкова 30/06/2018

Сърдечни благодарности!!! Номер 1 сте!

Five stars rating Д. Гюрова 28/06/2018

Очарована съм от услугата.

Five stars rating Е. Петков 28/06/2018

Всичко беше извършено коректно и точно.

Five stars rating J.Ginzburg 28/06/2018

Very satisfied!!! Wonderful. Thank you

Five stars rating М. Станоева 28/06/2018

Момчето беше много любезо и усмихнато! Спасихте ме от носенето на тежки торби и чакане по опашки! Благодаря! :)

Five stars rating С. Димова 27/06/2018

Нямам забележки, доволна съм.

Five stars rating А. Асенова 27/06/2018

Извънредно любезно и точно момче. Доставката беше бърза и коректна. Ще се възползвам от услугите Ви отново. Поздравления за идеята и реализацията й.

Five stars rating Д. Алексиева 27/06/2018

Изключително обслужване! Много внимателни доставчици с лично отношение към клиентите! Много съм доволна!

Five stars rating А. Виденова 26/06/2018

Отлично качество, коректност и професионално изпълнение на поръчката.Благодаря Ви!

Five stars rating Т. Тодоров 23/06/2018

За пореден път съм изключително доволен!

Five stars rating Ш. Маджунджи 21/06/2018

Плодовете и зеленчуците са винаги пресни.

Five stars rating Р. Босева 20/06/2018

Супер сте :)

Five stars rating М. Гадар 19/06/2018

Много съм доволна. Благодаря.

Five stars rating Е. Владова 18/06/2018

Високо качество на добри цени, навреме доставено! Благодаря!

Five stars rating А. Томова 16/06/2018

Много е удобно. Високо ниво на доставка.

Five stars rating К. Павлов 15/06/2018

За първи път пазарувам чрез eBag и е сигурно, че вече ще го използвам редовно за по-големи покупки. Доставката беше навреме, освен това бях уведомен за промяна или липса на някои продукти, така че условията бяха спазени коректно. А за пликовете какво? На който не му трябват, да ги хвърля. И знаете ли кое е най-важното? Избягва се инфарктното "надбягване с колички" (често с катастрофи) във Фантастико. Благодаря и до скоро!

Five stars rating А. Пишева 13/06/2018

Редовно ползвам тази услуга - изключително улеснение предлага! Препоръчвам!

Five stars rating А. Збросская-Люнгснес 12/06/2018

Продуктите бяха грижливо подредени в пликове и разпределени по вид. Много ми харесва, че доставката се извършва с хладилна кола, така че всички продукти се съхраняват правилно. Иначе качеството е много добро. Определено съм доволна. Вече ползвам ebag няколко пъти и ще продължа да го правя. Благодаря на целия им екип за хубавата и професионална работа!

Five stars rating Я. Проданова 11/06/2018

Перфектни сте!

Five stars rating Д. Пеевска 10/06/2018

Всичко беше на ниво!

Five stars rating Д. Проданова 09/06/2018

Както винаги професионалисти! Благодаря на целия екип за усърдната работа!!!

Five stars rating С. Иванова 09/06/2018

Много точно изпълнение на поръчките. И много възпитани момчета работят при вас. Супер сте, благодаря че ви има.

Five stars rating Р. Стефанова 08/06/2018

Всичко е наред-нямам забележки, доволна съм и от обслужването, и от продуктите, особено от плодовете и зеленчуците-винаги подбрани и качествени.Още веднъж много благодаря и поздрави на целия екип!

Five stars rating Е. Миланова 07/06/2018

Перфектни сте! Благодаря!

Five stars rating А. Соколова 07/06/2018

Изключително внимателен и експедитивен доставчик. Не за първи път ми прави впечатление. Благодаря!

Five stars rating М. Гадар 04/06/2018

Доволна съм, че ви открих преди 2 години и оттогава съм редовен ваш клиент и се надявам да продължа. Благодаря ви.

Five stars rating В. Семкова 04/06/2018

Много съм доволна. Благодаря!

Five stars rating Н. Недев 03/06/2018

Възможно най-високо ниво.

Five stars rating Е. Владова 03/06/2018

Промоциите са Ви интересни, освен, че пестим време, пестим и средства. Доставката навреме, качеството - очакваното. Благодаря!

Five stars rating Клара Армандова-Динекова 03/06/2018

Отлично - и като качество, и като изпълнение, и като доставка! Повече от отлично! Превъзходно!

Five stars rating С. Тодорова 03/06/2018

Винаги съм била много доволна от Вашата услуга! Благодаря Ви !

Five stars rating Б. Стойкова 02/06/2018

Момчето, което достави поръчката ми беше изключително любезен! Направихте ми отлично първо впечатление! Благодаря!

Five stars rating В. Иванова 02/06/2018

Радвам се, че разбрах за съществуването на този сайт. Много полезен, спестяващ време и усилия.

Five stars rating В. Маринова 01/06/2018

Благодаря на екипа за своевременното и ефективно обслужване и качествените продукти! Здраве и успехи на всички!

Five stars rating В. Папратилов 01/06/2018

Всичко с поръчката беше наред. Плодовете и зеленчуците бяха много свежи и добре подбрани. Обслужването беше отлично. Благодаря за чудесната услуга!

Five stars rating П. Шоторов 01/06/2018

За пореден път всичко е перфектно - качество на продуктите, навременна доставка, вежлив и усмихнат доставчик. Благодаря, че Ви има.

Five stars rating Е. Владова 30/05/2018

Предлагате все по-интересен и разнообразен асортимент, поздравления! Всеки път Ви благодаря за качествените стоки и услуга и пестене на време!

Five stars rating А. Збросская-Люнгснес 29/05/2018

Продуктите бяха разпределени по вид и внимателно подредени. Както винаги много точни в доставката.

Five stars rating И. Ганев 29/05/2018

Много добър доставчик, качи ги до горе и беше много любезен!

Five stars rating А. Стефанова 29/05/2018

Доставчика на пратката беше мил и любезен. Получих пратката точно на време и с вежливо обслужване!

Five stars rating В. Трайков 29/05/2018

Много сте точни , учтиви и внимателни! Дори да няма някой продукт правите нещата така, че въобще не се ядосвам. А комплиментите ви са истинско удоволствие и изненада за мен. Благодаря!

Five stars rating М. Тошева 28/05/2018

Благодарна съм, че ви има!

Five stars rating Е. Владова 27/05/2018

Отлично свършена работа! Благодаря!

Five stars rating М. Александрова 27/05/2018

Редовно ползвам услугите на този сайт и го препорьчвам на всички приятелки!

Five stars rating Ц. Георгиева 27/05/2018

Безупречно обслужване!

Five stars rating И. Модева 26/05/2018

Страхотни сте! Благодаря!

Five stars rating А. Томова 25/05/2018

Благодаря, че Ви има!

Five stars rating Е. Владова 24/05/2018

Точни, коректни, качествени и щедри! Благодаря за "комплимента"! Успех приятели! В делник и празник сте до нас и това аз го оценявам! Ползвам услугата Ви с удоволствие. Няма губене на време и опашки. Благодаря Ви за пореден път!

Five stars rating С. Петкова 24/05/2018

Както винаги точни с доставката , любезен , усмихнат и възпитан доставчик ! Благодарности !

Five stars rating В. Маринова 24/05/2018

Признателна съм на екипа за качествените продукти и за експедитивността и професионализма при доставката. От сърце желая успехи във всичко!

Five stars rating Р. Русев 23/05/2018

Супер обслужване и много бърза доставка. Планирам да продължавам да използвам услугата Ви.

Five stars rating В. Паскалева 23/05/2018

Отлично обслужване, благодарим ви.

Five stars rating Д. Проданова 22/05/2018

Както винаги перфектни!!! Благодаря на целия екип за усърдната работа!!!

Five stars rating А. Вътева 22/05/2018

Впечатлена съм от изключително любезното обслужване! Поздравления за екипа!

Five stars rating Ж. Илиева 21/05/2018

Всичко беше перфектно!

Five stars rating Н. Иванов 21/05/2018

Отлично!

Five stars rating Д. Стоянов 21/05/2018

И днес, всичко отново ни бе доставено навреме, свежо, прясно и от любезен ваш служител! БЛАГОДАРИМ ВИ ЛЮБИМ ЕБАГ!ОБИЧАМЕ ВИ!

Five stars rating К. Иванова 20/05/2018

Супер сте!

Five stars rating В. Стефанов 20/05/2018

Винаги точни.

Five stars rating Д. Рафаилова 20/05/2018

Браво! Страхотни сте.

Five stars rating М. Любенова 20/05/2018

Много съм възхитена и се радвам, че предоставяте такава услуга. Пожелавам Ви много успехи!

Five stars rating В. Семкова 19/05/2018

Благодаря! Услугата беше перфектна.

Five stars rating Е. Драганова 17/05/2018

Всичко беше перфектно, нямам никакви забележки. :)

Five stars rating В. Маринова 17/05/2018

Благодаря на екипа за прекрасното обслужване! Успешен ден!

Five stars rating А. Асенов 16/05/2018

Доволен, всичко беше на ниво.

Five stars rating G. Chinchilla 16/05/2018

Great service! Everything arrived as expected and they were able to assist me in English, will definetly use again while I'm here in BG.

Five stars rating Т. Църноречка 15/05/2018

Наистина ме впечатлявате! Браво!

Five stars rating Х. Емирян 15/05/2018

Вашият усмихнат и лъчезарен младеж ми оправи деня! Навреме, готов да помогне, с усмивка. Супер сте!

Five stars rating А. Савова 15/05/2018

Нямам думи, изключително съм доволна !! Всичко беше подбрано и опаковано със старание. Спестих си много време ! Благодаря ви !!

Five stars rating Ц. Павлова 15/05/2018

Отлично обслужване, много добро качество на свежите стоки, чудесен начин да разширявам покупките си. Благодаря !

Five stars rating М. Тошева 14/05/2018

Доволна съм! Поради заболяване не мога да вдигам тежки торби и вие ме спасявате! Сърдечни благодарности!

Five stars rating Д. Делчев 13/05/2018

Благодаря, чудесно обслужване!

Five stars rating Н. Станева 13/05/2018

Много съм доволна от доставка и качество на продуктите. Благодаря!

Five stars rating М. Чокоева 13/05/2018

Всичко беше на ниво и продуктите, и обслужването. Благодаря Ви !

Five stars rating В. Маринова 12/05/2018

Благодаря на екипа за експедитивността, качествените продукти и обслужване, и високия професионализъм. Здраве и успехи на всички!

Five stars rating Е. Градева 12/05/2018

Благодаря за доброто обслужване!

Five stars rating В. Галева 12/05/2018

Благодаря за помощта! Това за мен е безценен подарък от Вас - връщате малко от свободата на човек в инвалидна количка.

Five stars rating Ю. Стоилова 10/05/2018

Без грешка!

Five stars rating Р. Русев 10/05/2018

Супер обслужване какво винаги! Добра комуникация и бърза доставка. Моля продължавайте все така! :)

Five stars rating Б. Миланов 09/05/2018

Най-добрите !!!

Five stars rating Ц. Власакова 09/05/2018

Благодаря за качественото обслужване!

Five stars rating М. Чокоева 07/05/2018

Всичко е перфектно. Благодаря !

Five stars rating Л. Игнатова 06/05/2018

Както винаги, всичко беше точно и навреме.

Five stars rating Д. Пеевска 06/05/2018

Обслужването ви е на изключително ниво! Много сме доволни, от точността и любезното отношение на служителите ви.

Five stars rating Х. Илиева 05/05/2018

Сърдечно благодаря и изказвам уважението и благодарнлстта си към служителите Ви, доставивили поръчката ми днес!

Five stars rating Р. Русев 04/05/2018

Всичко беше супер и нямам никакви забележки! :)

Five stars rating Е.Бурджиева 03/05/2018

Доставчиците винаги са много мили и услужливи. :)

Five stars rating А. Ганева 02/05/2018

Благодаря за качественото обслужване. Поздрави на всички от екипа!

Five stars rating Н. Любенова 01/05/2018

Въпреки огромната и тежка поръчка всичко беше доставено навреме и директно в дома, изключително любезно обслужване (поръчваме за първи път), невероятно сме доволни, оставаме клиенти.

Five stars rating А. Заралиева 01/05/2018

Перфектни както винаги! Благодаря!

Five stars rating М. Деянова 30/04/2018

Страхотни сте! Прекрасно обслужване! Впечатлена съм!

Five stars rating М. Боева 29/04/2018

Много Ви Благодаря! Със сигурност оставам Ваш клиент.

Five stars rating С. Петкова 29/04/2018

Въпреки, че Ви създадох проблем с обединяването на две поръчки - Вие сте много точни и очевидно ТЪРПЕЛИВИ ! Много сте добри !!! Благодаря Ви !!

Five stars rating Р. Каранджулова 28/04/2018

Както винаги сте №1! Благодаря Ви!

Five stars rating Р. Стефанова 28/04/2018

Всичко е на отлично ниво, особено ягодите, доматите и пресните подправки-пресни и подбрани. Браво на Вас и поздрави на екипа!

Five stars rating Д. Петров 28/04/2018

Перфектно обслужване и перфектни продукти! Поздравления!

Five stars rating Р. Генова 27/04/2018

Нямам никакви забележки. Всичко беше перфектно.

Five stars rating П. Димова 27/04/2018

Бъдете все така коректни, внимателни и изпълнителни! Пожелавам успех!

Five stars rating А. Маринова 26/04/2018

Страхотни сте! Благодаря Ви! Въпреки, че сме с развален асансьор, колегата ви беше супер любезен и усмихнат! Доволна съм много!

Five stars rating Й. Стойков 25/04/2018

Дори при допусната от моя страна грешка в адреса за доставка, реакцията беше невероятна от Ваша страна и получих поръчката по-бързо от очакваното. Така се печелят клиенти!

Five stars rating Б. Станчева 25/04/2018

Много съм доволна от всичко! Благодаря!

Five stars rating В. Маринова 25/04/2018

Сърдечно благодаря за експедитивното и коректно обслужване! Здраве и успехи на екипа!

Five stars rating Н. Чоканова 24/04/2018

Доставчикът винаги се справя отлично, носи нещата навреме, държи връзка с клиента и е винаги положителен.

Five stars rating Е. Владова 22/04/2018

Отлично обслужване, при отлично качество и цени.

Five stars rating Р. Петкова 22/04/2018

Изключително удобно ми е да пазарувам чрез вас! Благодаря, че ви има! Нямам никакви забележки или оплаквания! Успех!

Five stars rating Г. Аспарухова 21/04/2018

Страхотно обслужване! Благодарим ви за пореден път!! :)

Five stars rating И. Зекиев 21/04/2018

Станах редовен клиент благодарение на всички вас. Благодаря!

Five stars rating В. Маринова 20/04/2018

Благодаря на екипа за коректното навременно обслужване и качествените продукти. Бъдете все така отзивчиви и ефективни! Прекрасен ползотворен ден!

Five stars rating М. Спасова 20/04/2018

Не за първи път ползвам Вашите услуги и всеки път оставам доволна. Продължавайте в същия дух!!!

Five stars rating М. Петрова 19/04/2018

Бързо, лесно и удобно. Чудесна услуга!

Five stars rating Р. Стефанова 17/04/2018

Всичко е супер, особено и крушите, за които специално бях помолила и са избрани точно, каквито ги обичам. Страхотни сте и затова Ви обичам и пазарувам от Вашият магазин. Винаги се съобразявате с моите изисквания. Още веднъж-сърдечно Ви благодаря!

Five stars rating К. Юсуф 16/04/2018

Много съм доволна от обслужването. Този начин на пазаруване все повече ми харесва. Благодаря Ви.

Five stars rating А. Иванова 16/04/2018

Много високо ниво на услуга и доставка! Доволна съм!

Five stars rating Ц. Лазаров 15/04/2018

Вежлив и услужлив персонал. Имаше достатъчно дребни, за да ми върне. Зарадва ме като дойде по-рано, но преди това ми звънна да ме попита все пак дали съм на адреса.

Five stars rating А. Лазарова 15/04/2018

Както винаги всичко беше о.к. Най-хубавата услуга в България! Щастлива съм, че Ви открих!

Five stars rating Р. Канчева 14/04/2018

Благодаря ! Днес беше първата ми поръчка, но няма да е последната ! Вие създавате удобство, комфорт, качество, точност и коректност !

Five stars rating Т. Николаева 14/04/2018

Перфектно :) Само така, въобще няма кой да ви стигне :)

Five stars rating Х. Гъркова 13/04/2018

Колегите ви, които доставят продуктите са изключително внимателни. Благодаря!

Five stars rating Д. Велинова 13/04/2018

Куриерът беше много любезен, продуктите са много добре подредени в торбите и доставката беше навреме. Определено ще поръчам отново!

Five stars rating Е. Атанасова 13/04/2018

Благодаря, за пореден път ми спестихте време и висене по опашки в магазина.

Five stars rating Н. Колев 12/04/2018

Благодаря Ви! Ще разкажа на всички приятели за Вашата услуга! И ще Ви препоръчам! Поздрави!

Five stars rating Х. Тошков 12/04/2018

Услугата е както винаги супер!

Five stars rating J. Ginzburg 11/04/2018

Very satisfied! Everything is fresh and good quality.

Five stars rating М. Павлова 11/04/2018

Изключително точни, както винаги :)

Five stars rating А. Сарайдарова 11/04/2018

Изключително съм впечатлена от професионалния подход на фирмата! Лесно е да се поръчат нещата, пристигат на време и майка ми е вече фен на Александър! Явно ставаме редовни клиенти! Браво!

Five stars rating М. Джакомова 10/04/2018

Срахотно обслужване. Браво.

Five stars rating A. Sousa 10/04/2018

As always, great service!

Five stars rating М. Михова 10/04/2018

Всичко бе както трябва! Както винаги, впрочем!

Five stars rating М. Чокоева 10/04/2018

Всичко беше перфектно - и продукти, и качество на обслужване. Благодаря Ви !

Five stars rating Е. Владова 09/04/2018

Навреме доставено с отлично качество! Благодаря!

Five stars rating К. Христова 09/04/2018

Както винаги перфектно обслужване!!!

Five stars rating Ю. Стоилова 07/04/2018

Поздравления за професионализма на вашия екип. Изключително съм доволна от вашите куриери! ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И ДО НОВИ СРЕЩИ!

Five stars rating А. Заралиева 07/04/2018

Приятно ме изненада приятелското отношение и професионалното изпълнение на услугата. Продължавайте в същия дух!

Five stars rating М. Камарашка 07/04/2018

Винаги страхотни, благодаря! :)

Five stars rating А. Гаджалова 07/04/2018

С Вас пазаруването по празниците е удоволствие :) .

Five stars rating М. Кръстанова 06/04/2018

Благодаря! Всичко беше на висота.Продуктите са пресни.

Five stars rating Л. Мишева 06/04/2018

МНОГО съм доволна.

Five stars rating А. Вълчева 05/04/2018

Изключително мил и любезен служител.

Five stars rating М. Стефанова 05/04/2018

Доволна както винаги! Благодаря отново за комплимента! Служителите ,които се обадиха за промяна на липсващ продукт бяха много любезни и внимателни. А доставчика беше точен, любезен и помогна с покупките! Поздравления, че успявате да задържите това ниво!

Five stars rating М. Соколова 05/04/2018

Благодаря ви за комплимента. За първи път ползвам услугите ви и съм много доволна.

Five stars rating Р. Петрова 05/04/2018

Благодаря ви за коректното отношение.

Five stars rating А. Томова 05/04/2018

Благодаря, че Ви има!

Five stars rating В. Петрова 05/04/2018

Най-любезните куриери. Винаги усмихнати и вежливи. Благодаря ви, че правите ежедневието ни малко по-леко.

Five stars rating Р. Стефанова 04/04/2018

Всичко е наред! Поздрави на екипа!

Five stars rating И. Стоянова 04/04/2018

Много съм доволна, благодаря!

Five stars rating В. Петрова 04/04/2018

Отлично обслужване!!!

Five stars rating И. Милева 04/04/2018

Много бърза доставка и много любезни момчета.

Five stars rating М. Милойкова 04/04/2018

Благодаря. Обслужването е на много високо ниво.

Five stars rating Н. Калинкова 04/04/2018

Както обикновено доставката беше навреме, грижливо опакованите стоки бяха в срок на годност, поднесени с усмивка! Определено сте прекрасен помощник на и без това заетата с много неща жена.Радвам се,че ви открих! Оставам ваш клиент!!!!! ЖЕЛАЯ ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ЦЕЛИЯ КОЛЕКТИВ!!

Five stars rating М. Кънчева 03/04/2018

Доставчикът беше точен, любезен и усмихнат, качи ми стоките до вратата, въпреки че долу няма звънец и не се отваря входната врата. Много съм доволна, благодаря, със сигурност ще пазарувам пак чрез eBag.bg.

Five stars rating Е. Петков 03/04/2018

Всичко беше изпълено както трябва.

Five stars rating Я. Янева 02/04/2018

Страхотно отношение и работа на служителите. Много благодаря за чудесно извършената услуга.

Five stars rating Е. Владова 01/04/2018

Поръчката беше доставена точно на първата минута от фиксирания час. Благодаря! Продуктите на ниво - пресни и охладени! Продължавам да Ви ползвам с най-голямо удоволствие услугите! Цветна Цветница и Щастливи Великденски празници на екипа Ви!

Five stars rating Ц. Стойков 01/04/2018

Доволни и занапред ще пазаруваме от Вас!

Five stars rating Б. Петкова 01/04/2018

Благодаря, поръчката дойде дори по-рано.

Five stars rating И. Владимирова 31/03/2018

Впечатлена съм и ви ставам редовен клиент! Благодаря!

Five stars rating А. Аджиев 30/03/2018

Перфектно обслужване, чудесно качество на продуктите.

Five stars rating Н. Калинкова 30/03/2018

Вече от половин година съм Ваш клиент. Това, което мога да кажа, е, че имате отлична организация и е удоволствие да работя с вас. Радвам се, че ви открих, защото облекчихте и без това забързаното ми ежедневие.

Five stars rating В. Петренко 29/03/2018

Благодаря Ви, продължавайте в същия дух.

Five stars rating В. Пеева 29/03/2018

Винаги съм била доволна от услугата!

Five stars rating В. Койнарев 29/03/2018

Поръчката е изпълнена безупречно. Дойде навреме. Доставена бе до вратата ми. Съдържаше комплимент! Прекрасно! Благодаря!

Five stars rating Е. Атанасова 28/03/2018

Много съм доволна. Ще използвам услугата и за в бъдеще.

Five stars rating С. Вълева 28/03/2018

Страхотни сте, моля не се променяйте, запазете това качество :)

Five stars rating В. Маринова 27/03/2018

Благодаря за експедитивното, коректно обслужване и качествените продукти. Успех на екипа!

Five stars rating Е. Попова 27/03/2018

Много съм доволна!

Five stars rating К. Пенева 26/03/2018

Любезен и отзивчив личен асистент.

Five stars rating М. Русева 26/03/2018

Всичко беше изпълнено професионално. Благодаря!

Five stars rating А. Лазарова 25/03/2018

Най-хубавата усуга в България. Незаменима помощ! Изключително съм доволна и мога да кажа само хубави неща - етични, точни, коректни.

Five stars rating И. Стефанова 25/03/2018

Винаги съм страшно доволна, благодаря! :)

Five stars rating Р. Пумпалова 25/03/2018

Всичко беше отлично. Ще продължим да пазаруваме от ebag. Поздравления!

Five stars rating В. Коларова 24/03/2018

Много полезна услуга. Спестява излишно губене на време и може да е незаменим помощник за възрастни или трудноподвижни хора.

Five stars rating С. Наков 24/03/2018

Всичко е точно! Поръчването през вас ще ни стане практика! Поздрави.

Five stars rating З. Караджова 23/03/2018

Изключително съм доволна, получих и подарък, а доставката беше дори по-рано!

Five stars rating М. Петкова 23/03/2018

Благодаря, отлична работа!

Five stars rating З. Тодорова 22/03/2018

Mного благодаря, доволна съм и отново ще ползвам вашите услуги :)

Five stars rating Д. Стоянов 22/03/2018

Въпреки лошото време навън, нашата поръчка пристигна съвсем навреме! Много Ви благодарим, любим магазин.

Five stars rating Р. Тодорова 21/03/2018

Чудесно обслужване и качество на поръчаните продукти! Това ми спестява много време, обикаляне по магазините и носене на тежки торби! Благодаря ви сърдечно!

Five stars rating Р. Христова 21/03/2018

Страхотно комплексно отношение от страна на Вашите колеги, които доставиха поръчката!

Five stars rating С. Тодорова 21/03/2018

Благодарност за любезния доставчик.

Five stars rating В. Генова 21/03/2018

За първи път ползвам услугите ви, но останах очарована. В напреднала бременност съм, а приятелят ми си счупи ръката и вие сте чудесен начин да се набавим бързо и лесно с продуктите, които са ни необходими. Поздравления!

Five stars rating И. Ташев 20/03/2018

Поръчката ми беше доставена в посоченият от мен часови слот. Доставчикът на продуктите беше стриктен и любезен. Всички продукти отговарят на поръчката! Препоръчвам на всеки да се възползва!

Five stars rating И. Симеонова 20/03/2018

Идеално обслужване! Много благодаря на екипа ви за всичко! Ето така се работи!

Five stars rating T. Steven 15/02/2018

It was perfect, thank you for your service !

Five stars rating Ц. Коларова 15/02/2018

Поръчката ми беше доставена по - рано и доставчикът беше много учтив и любезен. С продуктите всичко е наред.

Five stars rating Н. Железова 14/02/2018

Чудесно е, че ви има!

Five stars rating A. Rehan 14/02/2018

Great Service thank you :)

Five stars rating Т. Казанджиев 01/02/2018

Супер, както винаги!

Five stars rating Е. Такова 18/01/2018

Всичко е наред . Благодаря Ви !

Five stars rating М. Флорова 18/01/2018

Много добро обслужване. Благодаря ви.

Five stars rating Д. Нероев 18/01/2018

Учтив служител. Доставката бе навреме. Бърза и лесна поръчка.

Five stars rating Г. Лебак 18/01/2018

Винаги сте навреме и с много приятни хора.

Five stars rating П. Гаврилова 18/01/2018

Всичко беше изпълнено според очакванията! :) Благодаря!

Five stars rating В. Георгиев 18/01/2018

6+

Five stars rating А. Томова 18/01/2018

Благодаря, че Ви има!

Five stars rating С. Астарджиева 18/01/2018

Доволна съм, нямам забележки! БЛАГОДАРЯ ВИ!

Five stars rating Н. Доблер 15/01/2018

Страхотни! Много съм доволна. Мисля да продължа да използвам услугата, т.к. ми спестява време и ми позволява да контролирам разходите си, вместо да съм изненадана на касата.

Five stars rating М. Дебеляшка 15/01/2018

Храната е с много добро качество и доставката е навреме, много ви благодаря

Five stars rating Е. Алексиева 15/01/2018

Страхотна идея за заети хора като нас- улеснява ни живота :) Успех !

Five stars rating М. Михайлова 13/01/2018

Удобно, бързо и качествено!!!

Five stars rating А. Микова 11/01/2018

Изключително любезен и усмихнат доставчик ми донесе покупките.

Five stars rating Т. Тодоринова 11/01/2018

Това беше моята първа поръчка. Беше доставена в перфектно време. Служителят беше учтив и усмихнат. Благодаря Ви!

Five stars rating Х. Лозанска 11/01/2018

Перфектно обслужване. благодаря ви!

Five stars rating Г. Тодорова 10/01/2018

Коментар : Всичко е прекрасно, продължавайте все така! При първата си поръчака бях разочарована, чухме се по телефона, но всяка следваща е чудесно. Благодаря Ви, че сте от малкото които наистина работите и решавате проблемите!

Five stars rating Е. Рибчева 10/01/2018

Всичко е изрядно както всеки път.

Five stars rating С. Панова 10/01/2018

Благодаря на цялия колектив за прекрасното обслужване и професионализъм при изпълнение на тази отговорна и социална задача за подобряване и улесняване ежедневието на обикновения българин. Може би за първи път се почувствах европейка в родната си страна. Пожелавам Ви все така амбициозно да вървите напред.

Five stars rating Р. Николова 10/01/2018

Много съм благодарна на целия екип.

Five stars rating Е. Градева 04/01/2018

Доволна съм от обслужването и точността

Five stars rating M. Кушева 04/01/2018

Поръчката ми изпълнихте точно и на време. Доволна съм и бих ползвала Вашите услуги и за напред. Успех!

Five stars rating T. Cohen 03/01/2018

Много съм доволна!

Five stars rating Д. Стоянов 03/01/2018

отново поръчка,доставена на време,и по изключително коректен и мил начин! благодарим ви,любим EBAG.! честита нова година,на всички служители! желая ви,да бъдете живи и здрави,много щастливи и обичани. да имате още повече клиенти,през тази година,и все така да бъдете във помощ,на всички нас! поздрави и на милата КАМЕЛИЯ! обичам ви,EBAG.BG!

Five stars rating Ю. Ередия 03/01/2018

Обслужване винаги на ниво!

Five stars rating Ц. Борисова 03/01/2018

Доставката беше за мои роднини, казаха, че са доволни от продуктите и доставката е била в посоченото време. Благодаря!

Five stars rating В. Радева 03/01/2018

супер вежливи и услужливи и по телефона, и при доставката

Five stars rating Ц. Великова 03/01/2018

Страхотна услуга! Благодаря за улеснението!

Five stars rating И. Маринова 20/12/2017

Благодаря Ви за коректното отношение, много съм доволнаот услугата. Оперирана съм наскоро и ми е изключително трудно да пазарувам. Вие сте моето спасение, благодаря че Ви има. Весели празници и много успехи!!!

Five stars rating В. Димитров 20/12/2017

Картинките напълно отговаря на реалният продукт, което е много важно за мен. Доставката беше перфектна. Доволен съм от всичко.

Five stars rating Р. Андреева 16/12/2017

За вас винаги 5 звезди

Five stars rating Д. Зиновиева 15/12/2017

МНОГО СЪМ ДОВОЛНА!!!! БЛАГОДАРЯ ВИ!!!!

Five stars rating Й. ЧАВДАРОВА 15/12/2017

Ще се възползвам отново, лесно, удобно и качествено обслужване!

Five stars rating M. Kamarashka 14/12/2017

Страхотни сте, благодаря! :)

Five stars rating Б. Миладинова 14/12/2017

Отново искам да благодаря на целият Ви екип, за чудесно свършената работа! Страхотен професионализъм! Продължавайте само напред и нагоре!!! Успех!!! Поздрави!

Five stars rating Е. Такова 14/12/2017

Точни , внимателни , с една дума перфектни . Благодаря Ви!

Five stars rating Б. Ангелова 13/12/2017

Куриерите винаги са уникално мили и учтиви! Страхотни хора, въпреки нелеката си работа„

Five stars rating М. Петкова 08/12/2017

Човекът, който достави продуктите беше много любезен и възпитан.

Five stars rating N. Neycheva 08/12/2017

За пореден път много ви благодаря за коректното и качествено обслужване. Улугата ви е страхотна!

Five stars rating Й. Кюстер 08/12/2017

Поръчката бе доставена навреме и персоналът е много възпитан, учтив и мил.

Five stars rating Я. Миланова 08/12/2017

Чудесно! ще ползвам услугата и в бъдеще!

Five stars rating Г. Аспарухова 07/12/2017

Страхотно обслужване! Много професионално отношение!

Five stars rating К. Петрова 07/12/2017

За първи път поръчвам чрез Вас и съм приятно изненадана. Коректни и любезни. Продължавайте все така! Вече започнах да препоръчвам услугите Ви. :) Благодаря!

Five stars rating Д. Георгиева 07/12/2017

Страхотни сте! По медицински причини не бива да вдигам тежко, а служителите ви винаги внасят торбите в самия коридор! Благодаря Ви за страхотното улеснение и качеството на услугата ви!

Five stars rating A. Videnova 07/12/2017

Всичко е точно по списъка , много съм доволна :) Пак ще ви ползвам със сигурност :)

Five stars rating Н. Александрова 05/12/2017

Първа поръчка-приятно изненадани :))

Five stars rating Д. Стоянов 05/12/2017

отново ни спасихте,приятели! да,смело бих могъл да заявя,ЕБАГ сте приятели,на мен и моето семейство! вие сте в помощ на мнозина,вие сте в помощ и на много незрящи хора,като мен. благодарим ви че ви има,ЕБАГ! обичаме ви!

Five stars rating С. Моралийска 04/12/2017

Много хубав шаран, също и останалите продукти. Благодаря за доброто отношние към мен като клиент.

Five stars rating С. Матеева 04/12/2017

Много съм доволна от пазаруването. Поздравления за добрата услуга!

Five stars rating Я. Динева 03/12/2017

Гениална услуга :)

Five stars rating В. Маринова 02/12/2017

Желая на екипа здраве, бодрост, добро настроение и да е все така всеотдаен и успешен!

Five stars rating П. Петров 30/11/2017

Искрено съм изненадат от качеството и бързината. Ако всичките ви доставчищи са толкова бързи и учтиви, ще правя още много поръчки и занапред.

Five stars rating Ю. ЯНАКИЕВА 29/11/2017

... БЛАГОДАРЯ ВИ, "ДИЛЪРИ НА ВРЕМЕ"! ...

Five stars rating Д. Ангелова 29/11/2017

Благодаря за съдействието! Много иновативно и полезно в забързаното ежедневие!

Five stars rating С. Печуркова 29/11/2017

Вие сте най, най-добритеееееееееееееееее

Five stars rating С. Георгиева 29/11/2017

Точни, любезни навреме доставени поръчки! Чудесни сте! Усмихнат ден

Five stars rating Х. Ганчева 29/11/2017

За първи път пазарувам и останах очарована колко бързо, лесно и удобно се случиха нещата. Скоро ще ставам майка и онлайн пазаруването на хранителни стоки ще ми спести много време и ще се превърне в основния ми начин на пазаруване. Поздравления за чудесния проект "eBag".

Five stars rating В. Симовска 29/11/2017

Обслужването е много повече от 5 звезно! Благодаря Ви!

Five stars rating М. Михайлова 29/11/2017

Доволна съм много! Смело го препоръчвам на приятелки!

Five stars rating Д. Панова 28/11/2017

Всичко бвше наред. Доставчика беше много любезен и усмихнат.

Five stars rating A. Andreev 27/11/2017

Всичко беше точно и експедитивно. Ще използвам услугата пак.

Five stars rating Г. Тодоров 27/11/2017

Всичко беше точно въпреки супер гадното време! Браво!

Five stars rating Н. Стефанова 27/11/2017

Ще продължа да пазарувам при вас.

Five stars rating Р. Стефанова 27/11/2017

Много съм доволна и от продуктите и от обслужването и доставката! Благодаря Ви!

Five stars rating Н. КАЛИНКОВА 23/11/2017

И този път доставката беше перфектна. Пресни зеленчуци и плодове, стоки със спазен срок на годност. Служителят Ви усмихнат и услужлив. Радвам се, че Ви има, голям помощник сте ми. Оставам с удоволствие Ваш клиент.

Five stars rating М. Николова 23/11/2017

Много благодаря, перфектни както винаги.

Five stars rating А. Попова 22/11/2017

Доставчикът беше изключително любезен и внесе продуктите у дома, което не очаквах. Останах много приятно впечатлена. :)

Five stars rating А. Нинов 20/11/2017

Бързо и професионално както винаги!

Five stars rating М. Стефанова 19/11/2017

За пореден път съм много доволна! Дано продължите и за в бъдеще да сте така бързи и коректни!

Five stars rating С. ИВАНОВ 18/11/2017

ВСИЧКО Е МНОГО ТОЧНО – И ЧАСЪТ, И ПРОДУКТИТЕ, И УСЛУГАТА! КУРИЕРЪТ ВИ БЕ МНОГО ЛЮБЕЗЕН. ПОЗДРАВЛЕНИЯ И ПОЖЕЛАНИЯ ЗА УСПЕХ!

Five stars rating А. Камбуров 18/11/2017

Благодаря! Ще поръчам отново!

Five stars rating В. Дойнова 18/11/2017

Отново страхотно обслужване, благодаря!

Five stars rating Д. Зиновиева 18/11/2017

Много съм доволна от всичко. Благодаря ви.

Five stars rating Д. Стоянов 18/11/2017

За пореден път, сме много доволни, от вашето обслужване! Ние сме незрящо семейство, и благодарение на вас, отново успяхме, да напазаруваме! Благодарим ви, че ви има!

Five stars rating Д. Стоянов 18/11/2017

За пореден път, сме много доволни, от вашето обслужване! Ние сме незрящо семейство, и благодарение на вас, отново успяхме, да напазаруваме!Благодарим ви, че ви има!

Five stars rating Благомир Янакиев 17/11/2017

Отдавна знам за вас, но смятах услугата ви за излишна. Пазарувах за първи път от вас, само защото продавахте артикул, кото не открих никъде другаде. Останах доста доволен и мнението ми за услугати ви коренно се промени. Навярно ще я използвам пак.

Five stars rating В. Енчева 16/11/2017

Перфектно! Изключително коректен куриер.

Five stars rating Р. Андреева 15/11/2017

ОБИЧАМ ВИ!

Five stars rating А. Бамбова 14/11/2017

Бях изненадана от качеството на плодовете и зеленчуците, признавам това ме притесняваше преди да поръчам. Но всичко е свежо. Бих поръчала пак. Благодаря!

Five stars rating В. Благоева 13/11/2017

Страхотно и много практично пазаруване ! Бързина, качество, коректност! Ще се възползвам и занапред.

Five stars rating А. Ненова 12/11/2017

Много ми е удобно с вас!

Five stars rating С. Петкова 12/11/2017

KОРЕКТНИ И ТОЧНИ ! БЛАГОДАРЯ !

Five stars rating А. Данева 12/11/2017

Без коментар. Професионализъм и високо качество! Просто EBAG!

Five stars rating М. Михова 12/11/2017

Всички продукти бяха свежи, пресни и прекрасни! Служителят ви дойде в 12:05 (слот 12:00 - 13:30), т.е. съвсем, съвсем, съвсем навреме! Харесвам обслужването на eBag!

Five stars rating Ж. Илиева 12/11/2017

Доволна съм от продуктите. Благодаря Ви!

Five stars rating И. Иванова 12/11/2017

Прекрасно обслужване!

Five stars rating П. Петров 11/11/2017

Прекрасно впечатление от първата ми поръчка. Спечелихте ме за редовен клиент. Ще се възползвам и занапред от услугите Ви. Пожелавам Ви успех.

Five stars rating Н. Василева 10/11/2017

Благодаря, ще пазарувам при Вас отново!

Five stars rating R. Kondurova 10/11/2017

Бяхте много точни! Благодаря!

Five stars rating Р. Каранджулова 10/11/2017

Вашата услуга е прекрасна и много подходяща за ценителите на време! Продуктите са много качествени! Обслужването е на отлично ниво! Благодаря Ви!

Five stars rating Д. БОЖИЛОВА 09/11/2017

Благодаря на доставчика.Много културен,симпатичен и работлив човек !!!

Five stars rating Е. Такова 09/11/2017

Много сте точни, внимателни,акуратни. Благодаря Ви!

Five stars rating К. Топалов 09/11/2017

Супер е услугата, за пръв път ви пробвам и останах доволен. Ще ви ползвам и в бъдеще. Успех!

Five stars rating В. Маринова 09/11/2017

Благодаря на екипа за качествените продукти и бързата доставка!

Five stars rating М. Ботев 08/11/2017

Поръчката беше доставена точно навреме и доставчика беше любезен и усмихнат. Доволен съм!

Five stars rating Р. Николова 08/11/2017

Уникална услуга, благодаря! Изключително удобство!

Five stars rating В. Миладинова 08/11/2017

Всичко е много добро Удобно спестяващо много време както за хора със здравословни проблеми така и за хора имащи ограничено свободно време.Благодаря ви,че ви има.Бъдете живи и здрави.

Five stars rating Е. Попова 08/11/2017

Чудесна помощ при забързано заето ежедневие.

Five stars rating Г. Панов 08/11/2017

Много добро обслужване, доставка в удобно за нас време, честни и коректни.

Five stars rating K. Simeonova 08/11/2017

Изключително съм доволна от услугата, ще я използвам пак.

Five stars rating Н. КАЛИНКОВА 07/11/2017

Както при предните доставки бяхте перфектни.Всичко беше грижливо опаковано и със спазен срок на годност. Изключително съм доволна и от доставчика-любезен и услужли,донесе тежките торби до входната врата!.Желая ви от сърце много успехи в начинанието!

Five stars rating A. Стефанов 05/11/2017

С удоволствие бих пазарувал отново онлайн.

Five stars rating Н. Владимирова 04/11/2017

Много съм доволна. Имах притеснение за не пакетираните продукти, но всичко е супер. Благодаря Ви!

Five stars rating Д. Зиновиева 03/11/2017

Благодаря за пореден път, е ви има. Имам спокойствието, че при невъзможност за отида до магазина, има на кого да разчитам! В тези трудни и неспокойни времена- най-сетне подарявате спокойствие на хората за нещо.

Five stars rating Л. ИЛИЕВА 03/11/2017

Много усмихнат младеж достави покупките. Стана ми приятно! Браво!

Five stars rating e. vladova 03/11/2017

Перфектни, както винаги! Благодаря!

Five stars rating Л. ИВАНОВА 03/11/2017

Благодаря за качествената доставка! Успех!

Five stars rating В. Георгиев 02/11/2017

6+

Five stars rating М. Чокева 02/11/2017

Много съм доволна, че Ви открих. Поздравления за оригиналната идея и доброто изпълнение. А услугата личен асистент е повече от прекрасна. Бързи, точни и коректни. С удоволствие ще си пазарувам с Вас и за в бъдеще.

Five stars rating К. Илиева 02/11/2017

Всички продукти пристигнаха добре опаковани и в отлично състояние. За пръв път използваме услугата и със сигурност ще я използваме отново.

Five stars rating В. Маринова 01/11/2017

Много благодарности на екипа за навременното доставяне и отличното качество на продуктите. Бъдете все така неуморни и ефективни!

Five stars rating Ц. Шиварова 01/11/2017

Прекрасен екип сте. Бъдете здрави и все повече разширявайте разнообразието от продукти, които да ви поръчваме!

Five stars rating Ю. ЯНАКИЕВА 31/10/2017

ПРИВЕТ НА, ЕКИПЪТ НА eBag! ... ПЕРФЕКТНИ СТЕ, "ДИЛЪРИ НА ВРЕМЕ"! ... БЛАГОДАРЯ ВИ ...

Five stars rating Ю. Юлиев 31/10/2017

Благодаря за услугата! Много съм доволен!

Five stars rating Н. Калинова 30/10/2017

Благодаря за перфектното обслужване. Всички доставени стоки бяха опаковани добре и в срок на годнаст. Вашия служител беше любезен, усмихнат и отзивчив. Определено ме спечелихте за постоянен клиент.При такова обслужване, което е голямо удобство за заетата жена смятам, че ще имате голям успех!!!

Five stars rating С. Александрова 30/10/2017

Ставам все по-голям фен на услугата Ви :) Огромни поздравления за подбора на персонал!

Five stars rating Е. Саксанова 28/10/2017

Чудесна услуга, ще продължа да я използвам.

Five stars rating М. Илиев 28/10/2017

Като за първа доставка - беше отлично. Вече ви препоръчах на приятел. Онлайн съпорта беше супер. Човекът, който пазаруваше беше любезен и мил. Доставчикът беше точен и всичко беше наред.

Five stars rating Е. Баръмова 26/10/2017

Професионализъм е моята оценка за вас!

Five stars rating В. Петрова 25/10/2017

Много ви благодаря! Както винаги точни! Когато торбичките са по-тежки момчетата ми ги носят направо в кухнята, за което съм им много благодарна!!

Five stars rating M. Kitowski 25/10/2017

Както винаги, всичко беше перфектно. Куриера беше много любезен, продуктите бяха пресни, хубаво опаковани.

Five stars rating М. Младжов 23/10/2017

Много съм доволен, ще ползвам редовно Вашите услуги и горещо Ви препоръчвам.

Five stars rating В. Талигарова 23/10/2017

Това беше най-лесното и бързо пазаруване, което съм имала :)

Five stars rating Й. Алексиев 22/10/2017

Човекът, доставил покупките ми, беше любезен и възпитан. Доставката беше изпълнена на време.

Five stars rating М. Борова 21/10/2017

Перфектно обслужване, както винаги! Благодаря!

Five stars rating А. Лазарова 21/10/2017

Най-хубавата услуга в България! Винаги точни и перфектни! Страхотен екип!

Five stars rating А. Велинова 20/10/2017

Всичко беше точно! Много съм доволна! Хареса ми, че служителят достави продуктите с касетки на колелца. От една страна не ми е съвестно, че мъкне с две ръце тежките торби и от друга страна, знам, че пликовете не са се влачили и обрали цялата мръсотия от земята.

Five stars rating L. Kazakova 20/10/2017

Браво! Много съм доволна! Вежливост и точност при доставката! Продължавайте все така!

Five stars rating Р. Димитрова 20/10/2017

Страхотно съм доволна ,винаги коректни ,винаги на време Изключително удобно ,винаги сортирани продукти,свежи плодове и зеленчуци Висока оценка !

Five stars rating В. Маринова 19/10/2017

Благодаря от сърце на екипа за качествените, навременно доставени продукти и великолепното обслужване!

Five stars rating А. Геров 18/10/2017

Перфектна доставка. Всичко беше супер. Наградете доставчика

Five stars rating Р. Николова 18/10/2017

Много благодаря! Изключително удобно. Всички продукти са прекрасни. Служителят ви беше много любезен и вежлив.

Five stars rating Т. Николаева 15/10/2017

Супер, голямо спасение сте ми :) Благодаря и не разваляйте качеството никога :)

Five stars rating В. Пенева 14/10/2017

Страхотна услуга. Ще се възползвам отново от нея.

Five stars rating З. Георгиева 14/10/2017

Страхотно обслужване, поръчките ни никога не са закъснявали. Продължавайте с добрата работа.

Five stars rating B. Montenegro 14/10/2017

Страхотни сте! Фирмата ви е спасение за семейства с малко бебенце :)

Five stars rating Н. Калинкова 14/10/2017

За трети път се възползвам от услугите ви. Много съм доволна от качеството на стоката,точността ма доставката и определено ме спечелихте за ваш редовен клиент.

Five stars rating Р. Григорова 14/10/2017

Изключително съм доволна от предоставената услуга. Продуктите бяха с отлично качество. Ще продължа да ползвам услугата и ще препоръчвам

Five stars rating С. Стойкова 14/10/2017

Системата е лесна за управление. Поръчката бе доставена дори преди посочения час. Любезно обслужване, добро качество на услугата.

Five stars rating Н. Фънев 13/10/2017

За първи път ползвам услугата ви!!! Много съм впечатлен!!! Ще Ви ползвам и за в бъдеще!!!Успех!!!

Five stars rating А. Марков 12/10/2017

Браво! Много качествено обслужване. Ще се стремя от вас да пазарувам.

Five stars rating В. Маринова 12/10/2017

Благодаря за качествените продукти и за любезното и навременно доставяне!

Five stars rating С. Павлова 11/10/2017

Удоволствие е да се ползват услугите ви! Както винаги - всичко е на много високо ниво.Благодаря ви!

Five stars rating М. Матеева 11/10/2017

Много съм доволна от услугата. Ще се възползвам и в бъдеще.

Five stars rating В. Гайтанова 10/10/2017

За пореден път- много любезно момче, което достави продуктите. Всичко беше чудесно пакитирано и сортирано.

Five stars rating Е. Молева 09/10/2017

Чудесно решение за ужасното време! Благодаря :)

Five stars rating Н. КАЛИНКОВА 09/10/2017

Изключително съм доволна от доставката. Пристигна отлично опакована, всичко беше прясно и със съобразен срок на годност. Доставчика беше усмихнат и любезен.

Five stars rating Б. Костова 09/10/2017

Много съм доволна от услугата, всички продукти дойдоха опаковани, доставката беше дори по-рано от предвиденото. Бих поръчала отново.

Five stars rating L. Kazakova 09/10/2017

Приятно съм изненадана. Много съм доволна! Успех на целия екип!

Five stars rating К. Панайотова 08/10/2017

Възхитена съм от точността и вниманието, с което бях обслужена. Това беше първият ми опит и мога да кажа категорично, че засега ebag ме спечели като клиент. Поздравления!

Five stars rating Б. Герасимова 08/10/2017

Както винаги - доставено с усмивка :) Мерси!

Five stars rating И. Валентинова 08/10/2017

Изключително доволна съм от отношението и бързата реакция на колегите Ви. Всичко беше доставено буквално до вратата.

Five stars rating М. Дебеляшка 07/10/2017

Много добра доставка, отлични продукти и много добро обслужване, Благодаря Ви много :)

Five stars rating В. Александрова 07/10/2017

Както винаги сте на ниво! Благодаря и с удоволствие Ви препоръчвам на приятели!

Five stars rating Н. Каябашев 06/10/2017

Поръчвам вече за втори път. Никакви проблеми - доставката е навреме, продуктите са добри. Никакви забележки. Даже мога да плащам и с ваучери.

Five stars rating Й. Йорданов 05/10/2017

Винаги много качествена доставка и коректно отношение! Поздравления!

Five stars rating B. Miladinova 05/10/2017

Уникална идея, страхотно обслужване!!! Безкрайни благодарности на целия екип, и специално, на винаги усмихнатите и внимателни момчетата, които доставят покупките!!! Успех, и само напред, и на горе!!!

Five stars rating В. Дудева 04/10/2017

Много съм доволна от услугата ви за момента. Моля, не я разваляйте!

Five stars rating Т. Николаева 04/10/2017

Благодаря за запитването, вече 3 пъти поръчвам и всичко е на високо ниво! Останете така за в бъдеще :)

Five stars rating Е. Цолова 04/10/2017

Имах очаквания за добро обслужване и наистина съм много доволна! Отлична услуга!

Five stars rating Г. Панова 04/10/2017

Качествени продукти, страхотно обслужване и доставка на време.

Five stars rating Б. Димитрова 02/10/2017

Услугата е на топ ниво! :)

Five stars rating Б. Върбанова 02/10/2017

Супер сте! Изкючително съм доволна от услугата, спестява ми време.

Five stars rating В. Енчева 02/10/2017

Всичко беше перфектно. Благодаря :)

Five stars rating С. Петкова 01/10/2017

Както винаги сте перфектни ! Благодаря на екипа Ви и на любезните Ви доставчици ! Оставам Ваш клиент ! Поздрави !!!

Five stars rating М. Пешев 30/09/2017

Страхотно обслужване, пресни продукти и бърза доставка

Five stars rating Т. Начева 28/09/2017

Изключително удобна за нас услуга!

Five stars rating А. Палиева 28/09/2017

Както винаги -перфектно! Точно и качествено изпълнена и навреме доставена поръчка! Благодаря!

Five stars rating В. Златарева 27/09/2017

Здравейте, много ми допада вашата услуга, откакто попаднах на статия в интернет и започнах да пазарувам така, много ме улеснихте, понеже съм без кола и мъкненето на торби ми беше много тежко задължение, което вече отпадна. Поръчката дойде в точния интервал, имаше една пукната кофичка от мляко, но всичко друго е добре. Поздрави!

Five stars rating В. Бабенко 27/09/2017

Екипът, който направи доставката, е чудесен.

Five stars rating Б. Ангелова 26/09/2017

Прекрасни сте! Ще продължавам да ползвам услугата!

Five stars rating Н. Василева 26/09/2017

Благодаря, продуктите са подбрани и качествени!

Five stars rating И. Ганев 26/09/2017

Много точен и учтив куриер!

Five stars rating В. Дончева 26/09/2017

Зеленчуците са първокачествени, всички продукти пристигнаха свежи, доставчикът беше много учтив!

Five stars rating Г. Сяров 26/09/2017

Прекрасна услуга, поздравления. Започвам да я ползвам редовно. Много добре опаковано всичко, вижда се старанието. Все така напред, 6+ за целия екип!

Five stars rating М. Борисова 25/09/2017

Много съм доволна от качеството на продуктите, начина на обслужване и отношението.

Five stars rating М. Георгиева 18/09/2017

Много сме доволни, използваме редовно услугата,спестява време и създава удобства.благодарим ви!

Five stars rating В. Гайтанова 17/09/2017

Чудесна доставка до вратата. Момчето, което достави продуктите беше изключително любезно!

Five stars rating А. Иванова 16/09/2017

Супер сте.Огромно благодаря.

Five stars rating Х. Киров 16/09/2017

Отново успяхте да надхвърлите очакванията ми.

Five stars rating Н. Василева 16/09/2017

Благодарности на екипа, изпълнил поръчката!

Five stars rating Б. Спасова 15/09/2017

Приятно съм изненадана от коректността и точността Ви ! Определено ще ползвам услугите Ви !

Five stars rating Д. Георгиев 15/09/2017

Перфектни сте отново! Благодаря за коректността, точността както и за това, че момчето се качи до етажа в офиса, който бях посочил. Колегите от офиса са впечатлени и със сигурност ще поръчваме отново!

Five stars rating А. Велинова 14/09/2017

Всичко беше много точно изпълнено. Продуктите бяха пресни. Плодовете-свежи. Много съм доволна!

Five stars rating А. Геров 13/09/2017

Мъжа който донесе продуктите беше страхотен. Мил и любезен. Искам да го поздравя, а и екипа ви за професионалността.

Five stars rating А. Янкулова 11/09/2017

Доставката беше направена преди посоченият час, което е супер. Хората, които носят покупките винаги учтиво помагат и оставят до посочено място.

Five stars rating И. Бенова 11/09/2017

Много съм доволна от услугата и със сигурност ще я ползвам отново!

Five stars rating Н. Костадинова 11/09/2017

Благодаря много на целия Ви екип! Доставката беше изпънена абсолютно професионално! За в бъдеще отново ще продължа да използвам Вашите услуги и със сигурност ще препоръчам на колеги и приятели!

Five stars rating Т. Николаева 10/09/2017

Доволна съм от втората си поръчка. Месото беше на ниво. Хубаво е, че избраните неща стоят в кошницата с дни, без да е свършила поръчката - така си събирам необходимите неща няколко дена в работно време и поръчвам в края на седмицата! Срокът на годност на продуктите е достатъчно дълъг и това е добре за седмично пазаруване. Поздравления и не се отпускайте!

Five stars rating И. Бончева 10/09/2017

Поръчката беше доставена в определения интервал от време. Стоките бяха правилно сортирани в опаковъчните торби – на едно място почистващи препарати, на друго – зеленчуците, на трето място млечни продукти и т.н. Всички бяха в запазени опаковки, свеж вид и актуален срок на годност. Любезният и усмихнат доставчик пренесе тежките торби до антрето, експедитивно приключи поръчката и издаде касова бележка. Изказвам своите благодарности към екипа на eBag за отличното изпълнение на поръчката ми. Няколко пъти съм използвала тази услуга и я намирам много полезна и достъпна. И за в бъдеще ще се възползвам от нея.

Five stars rating Д. Алексиева 10/09/2017

Не знам как бих се справяла без вас!

Five stars rating А. Дабаджиева 08/09/2017

Благодаря за вниманието и точното изпълнение на поръчката!

Five stars rating Р. Божкова 08/09/2017

Благодаря за бързата доставка, перфектното изпълнение на поръчката, отвзивчивото отношение на момчето към моите родители, до чиято врата бяха доставени продуктите, които поръчах.

Five stars rating Е. Иванов 08/09/2017

Благодаря! Продължавайте все така! Успехи!

Five stars rating И. Бончев 08/09/2017

Това ми е първа поръчка, изненада ме точността при пристигане! Всичко от списака беше доставено коректно. За напред ще се възползвам по-често. Благодаря!

Five stars rating Д. Дуновска 08/09/2017

Много съм доволна за пореден път. Поръчката беше изпълнена коректно и доставена точно, а служителят беше много любезен.

Five stars rating А. Ганева 07/09/2017

Благодаря и успешна работа! Фантастико е предпочитаният от мен магазин, а доставка вкъщи е удобен и бърз за мен начин за пазаруване

Five stars rating А. Микова 07/09/2017

Доставчиците са много любезни и усмихнати, което ми прави изключително добро впечатление.

Five stars rating Р. Славова 06/09/2017

Много мил и отзивчив доставчик.Поръчката е изпълнена абсолютно точно ! Много съм доволна!

Five stars rating И. Антониева 06/09/2017

Изключително доволна съм от всичко, не очаквах, че е толкова добро обслужването. Вече имате нов редовен клиент!

Five stars rating Р. Стоименова 05/09/2017

Много голямо удобство! Притеснението ми беше за зеленчуците, но са свежи.

Five stars rating Д. Янева 05/09/2017

Изключително приятно изненадана съм! Всичко беше на ниво - от продуктите, до доставката. Момчето беше много любезно, усмихнато и отзивчиво! Благодаря за възможността, която предлагате и най-вече за качеството на услугата. В България това не се среща често! Задължително ще продължа да ви ползвам! Желая ви успех!

Five stars rating П. Иванова 05/09/2017

Доволна съм от Вашата услуга. Ще я използвам и в бъдеще,когато съм в Симеоново,защото нямам кола и пазаруването ми е проблем. Благодаря за тази услуга,която трябва да разширявате с асортимента на предлаганите продукти. Поздрави !

Five stars rating М. Георгиева 02/09/2017

За пореден път изключително любезни, експедитивни и коректни

Five stars rating Е. Владова 02/09/2017

Поръчвам за втори път. Както и първият път, абсолютна точност, коректност, удобство, качество. Поздравления! Малко късно Ви открих, но за в бъдеще ще ви ползвам услугите максимално. Пазказвам на приятели и съседи, които вероятно ще Ви ползват също. Успех и спорна работа!

Five stars rating Ц. Русинова 01/09/2017

Много съм доволна от доброто обслужване и бързата реакция свързана с липсващи продукти от заявените от мен и предложенията направени от оператора Камелия за тяхната замяна!

Five stars rating С. Петкова 01/09/2017

За пореден път се радвам , че съм избрала точно Вас ! Всичко е както при предишните доставки ! Ще с е повторя , но наистина - бърза доставка в първия час на избрания от мен слот , усмихнат , внимателен и любезен куриер . Благодаря Ви от сърце !

Five stars rating К. Стоянов 01/09/2017

Надминахте очакванията ми. Ще препоръчам услугата и на другите ми познати. Много успехи!

Five stars rating К. Харитова 01/09/2017

Много отзивчиви и усмихнати млади хора. Бързо и качествено изпълнена поръчка.Продуктите са супер. С удоволствие ще се възползвам пак. Благодаря и успех на всички,които работят в този сайт.

Five stars rating Д. Славова 31/08/2017

Отлична работа, продуктите бяха разделени по видове в торбички, нямаше смесване на храни и препарати! Доставката навреме ,любезен доставчик. Благодаря, ще се възползвам пак, успех!

Five stars rating Е. Чаушева 28/08/2017

Това беше успешно начало за една възрастна жена с високи изисквания. Вие покрихте всичките й изисквания. Изключително съм благодарна на целия екип.

Five stars rating Н. Николов 28/08/2017

Жестоко! Много съм доволен от услугата, всичко беше точно.

Five stars rating К. Георгиева 27/08/2017

При Вас намирам много стоки,които пазарувам,но за които трябва да обикалям поне на 3-4 места за да ги намеря.

Five stars rating М. Дебеляшка 27/08/2017

Много добро обслужване и свежи продукти. Ще продължа да пазарувам от вас :)

Five stars rating М. Пантеелева 27/08/2017

Със сигурност ще се възползвам още много пъти!

Five stars rating Д. Соколова 27/08/2017

Здравейте, това беше първата ми поръчка и съм очарована. Поръчах предпазливо, особено плодове и зеленчуци, но те бяха от качество, което бих избрала сама, при "живо" пазаруване. Имате нов, ентусиазиран клиент в мое лице и ако съумеете да запазите това качество, скоро ще имате и много лоялен клиент. Поздравления и до скоро :)

Five stars rating В. Петкова 26/08/2017

Услуга и магазин, на които може да се разчита!

Five stars rating Е. Владова 26/08/2017

Много съм доволна от Вашата услуга! Спестява време, усилия и средства. Предлагате известни и доказани стоки и марки, така, че няма риск да сгрешим. Крайно време беше да има и в България тази услуга. Ползвала съм подобна услуга в Италия на веригата Ессалунга и с нетърпение очаквах подобно нещо и в България. Пожелавам Ви да се развивате и обогатявате асортимента си, както и да покриете цяла България. Успех Ви желая и Ви чакам отново!

Five stars rating С. Петкова 12/08/2017

Всичко , което съм поръчала идва във вид , който няма никакви забележки ! Много важно е и отношението на вашите момчета. Доставчика, който идва за втори път ( аз съм клиент от миналата седмица ) е едно много усмихнато и любезно момче . Поздравявам Ви за добре подбрания персонал в негово лице. Всичко е перфектно до този момент и с моите две доставки . Надявам се, че нещата ще продължат все така ! Благодаря Ви и успех !

Five stars rating Ц. Табакова 12/08/2017

Благодаря Ви. Услугата е много удобна и спестява ценно време . Приложението е много лесно и приятно за употреба :)) Поздрави !

Five stars rating Д. Филипова 11/08/2017

Екипът на сайта работи безупречно! Всички продукти са в отлично състояние и се доставят навреме. Асортиментът на предлаганите стоки периодично се обогатява, което е в интерес на клиентите. Случвало ми се е дори, след направена поръчка, да се обадя по телефона и да помоля да се добави нещо. Служителите винаги са много отзивчиви и полагат всички усилия, за да удовлетворят желанието на клиента, за което най-сърдечно им благодаря!

Five stars rating А. Палиева 05/08/2017

Много се радвам, че открих тази услуга - за мен тя е просто спасение! Благодарна съм на целия екип за акуратността и внимателното отношение!

Five stars rating В. Георгиева 05/08/2017

Много мил и внимателен доставчик. Ако всички си вършеха работата така щеше да е страхотно

Five stars rating Ц. Русинова 04/08/2017

Доволна съм от доставката - беше направена в първите 15-на минути от периода,в който трябваше да бъде доставена! Много удобно е така да се зарежда със замразени продукти,като сладолед и зеленчуци,защото не бяха се размразили,както би станало,ако аз трябваше да ги донеса до вкъщи в тази жега навън! Благодаря и продължавайте в същия дух!

Five stars rating С. Иванова 04/08/2017

Поръчката бе изпълнена безупречно. Благодарим!

Five stars rating В. Петрова 02/08/2017

Благодаря за доставката, всички продукти бяха много добре сортирани. Куриерът, който ми ги донесе е изключително вежлив и любезен.

Five stars rating А. Иванова 02/08/2017

Възползвах се от услугата, когато исках да закупя продукт на промоция, а нямах време за пазаруване. Не се занимавах с ходене до магазина и пазаруване. Удобно и лесно, и пестящо време. Смятам и занапред да използваме тази възможност. Успех.

Five stars rating М. Спасова 29/07/2017

За първи път ползвам услугата и съм много доволна. Момчетата дойдоха и по-рано от определения час. Спестихте ми много време за пазар и мъкнене на пълните торби!

Five stars rating О. Гондова 28/07/2017

Вашите услуги облекчават живота ни. Благодаря Ви!

Five stars rating М. Пашова 27/07/2017

Перфектни сте! Прждължавайте все така! Нямам забележки!

Five stars rating Е. Иванова 26/07/2017

Благодаря на фирмата Ви! С дейността си помагате на възрастните, самотните, на които е трудно да пренасят покупките си! Благодаря!

Five stars rating М. Генева 25/07/2017

Страхотни сте..Огромно благодаря! Бъдете здрави!

Five stars rating Ж. Илиева 24/07/2017

Поръчката беше доставена дори по-рано от определения час за доставка. Зеленчуците са свежи. Доволна съм от покупката.

Five stars rating Ц. Павлова 24/07/2017

Благодаря Ви! Служителят за доставка бе изключително любезен ,точен,отговори на всичките ми въпроси обстойно.Доставката дойде навреме, до врагата на дома ми.Въобще още не мога да повярвам,че това се случва .Вдигнахте ми настроението! Поздрави и огромен успех Ви повелавам!

Five stars rating Н. Генева 23/07/2017

Благодаря Ви за страхотната услуга, нямам никакви оплаквания. Продължавайте в същия дух!

Five stars rating А. Иванова 22/07/2017

Начина Ви на работа е прекрасен, спестявате много на потребителите си и им носите удовлетворение и усмивки. Продължавайте все така Благодаря Ви

Five stars rating Л. Арсенова 22/07/2017

Куриерът беше изключително любезен и дойде точно навреме . Продуктите бяха точно това, което исках. Бих поръчала отново !

Five stars rating М. Георгиева 22/07/2017

за пръв път използваме услугата и сме изключително доволни. спестява време, платформата е направена изключително достъпна и лесна за работа дори и само през телефон. всичко беше доставено навреме и донесени до вратата.със сигурност ни спечелихте за ваши редовни клиенти. благодарим ви.

Five stars rating Р. Петрова 21/07/2017

Поздравления,супер сте!И тримата служители,с които контактувах,оператор,за пазара,драйвъри,бяха много любезни! Зеленчуците и плодовете свежи! Браво,все едно че аз съм си ги избирала. И в торбичките бяха сортирани както трябва ,при перилните препарати например нямаше плодове,хаха!Поздравления за собствениците и екипа! Не допускайте да ви падне нивото.Браво и успех.Аз продължавам с пазаруването при вас!

Five stars rating М. Караджов 21/07/2017

Невероятно доволен съм ! Определено всеки следващ пазар ще бъде през вас ! Прекрасна идея , обслужване и качество на продуктите. Искам само да благодаря , за спестеното време !

Five stars rating Р. Стефанова 20/07/2017

Всичко е отлично! Много съм доволна! Поздрави на екипа!

Five stars rating R. Stanoeva 20/07/2017

Благодарности за гъвкавостта и отзивчивостта!

Five stars rating Р. Иванова 19/07/2017

Поръчвам вече няколко пъти от вашия сайт. Поздравления за добрата идея и отличната й реализация. Момчетата, които доставят покупките, са изключително любезни и коректни. Мога само да ви пожелая успех и се надявам да запазите качеството на услугата ви!

Five stars rating И. Тодорова 15/07/2017

Като човек без кола в София, пазаруването за по-дълъг период е невъзможно за мен. Благодаря за всичко!

Five stars rating Л. Колева 14/07/2017

Поздравления за опаковането и правилното сортиране на продуктите! Перфектна доставка и отношние на куриера

Five stars rating Р. Иванова 14/07/2017

Благодаря на екипа на ebag, много съм доволна от услугата! Спестих си време, а и се лиших от мъкнене на тежки торби! Ще ползвам услугите ви отново!

Five stars rating M. Генева 10/07/2017

Благодаря! Страхотни сте...Всичко е точно и обслужване и отношение ..Бъдете здрави !

Five stars rating З. Стоянова 09/07/2017

Поръчката беше изпълнена по-рано, като куриера ме попита по телефона дали е удобно. Много съм доволна. Благодаря!

Five stars rating А. Лазарова 09/07/2017

Това е най-хубавата услуга за България! Всички са мили, любезни и отговорни! Невероятна помощ. Плодовете и зеленчуците са подбрани така, както аз бих ги избрала!

Five stars rating E. K. 09/07/2017

Супер е, прави живота на хората по-лесен. Препоръчвам услугите на eBag.bg!

Five stars rating И. Радева 08/07/2017

Удобно, лесно, перфектно обслужване

Five stars rating А. Стоянова 07/07/2017

Изключително добро клиентско обслужване. Бих ползвала услугата редовно. Благодаря!

Five stars rating Д. Павлов 07/07/2017

За първи път пазарувам от сайта Ви и съм много доволен от изпълнението на поръчката. :)

Five stars rating Ж. Радивоева 07/07/2017

Много съм доволна! Всичко бе точно изпълнено и навреме доставено. Бях поръчала много сладолед и се притеснявах да не съм последна в списъка за доставка и да дойде сладоледа на супа....:) Напразно! Всичко бе много добре, много съм доволна. Ще ползвам отново услугите Ви. Поздрави

Five stars rating Г. Йорданова 06/07/2017

Много точна, навременна доставка и любезни служители на ebag

Five stars rating В. Петрова 06/07/2017

Благодаря Ви за професионализма!

Five stars rating Д. Павлова 05/07/2017

Супер сте, обслужването е на много високо ниво!

Five stars rating М. Титева 04/07/2017

Адмирации ! Удовлетворена съм напълно от качеството на продуктите, вниманието НА обслужващият персонал към мен - оператор и доставчик, който беше изключително любезен и отзивчив! Услугата ви е не само иновативна, качествена и определено създадена и поддържана с внимание ! Благодаря ви , спестихте ми един час , който ще прекарам с дъщеричката си , благодарение на вашата услуга!

Five stars rating М. Хлебарова 04/07/2017

Изпълнението на поръчката надмина очакванията ни! Услугата ви е неоценима помощ за нас. Благодарим на целия екип и оставаме с най-добри пожелания!

Five stars rating Е. Белберова 02/07/2017

Много благодаря за качествената услуга, всеки път! Подаръкът беше приятна изненада. Много благодаря отново!

Five stars rating Р. Стефанова 02/07/2017

Всичко е с отлично качество и изпълнение! Поздрави на екипа!

Five stars rating B. Petrova 02/07/2017

Всичко е безупречно! Благодаря!

Five stars rating T. Джевизова 02/07/2017

Много благодаря, поръчката дойде навреме, прекрасно обслужване :) със сигурност вече съм редовен клиент!

Five stars rating Л. Георгиева 01/07/2017

Всичко е перфектно, а момчето е много любезно. Много съм доволна!

Five stars rating А. Димова 01/07/2017

Чудесни сте! Щастлив месец юли!

Five stars rating М. Петкова 30/06/2017

Фантастичен доставчик! Благодаря за коректността!

Five stars rating Г. Апостолова 29/06/2017

Страхотна услуга, отдавна очаквах да се появи нещо подобно в България, за което ви казвам огромно: БЛАГОДАРЯ :)

Five stars rating M. МИТЕВА 29/06/2017

ПРЕДЛАГАТЕ БЕЗЦЕННА УСЛУГА!!! БЛАГОДАРЯ ВИ!!!

Five stars rating А. Соколова 29/06/2017

Очаквах поръчката, но акуратността надмина очакванията ми. Благодаря Ви. Нека и занапред имам доверие във Вас. Успех! Вече съм разказала на много мои приятели и познати.

Five stars rating Д. Станчовска 29/06/2017

Безупречни сте! Браво!

Five stars rating И. Тодорова 28/06/2017

Невероятно удобен начин да освободиш време за себе си.

Five stars rating Р. Стефанова 28/06/2017

Изключително съм доволна от работата на целия екип! Препоръчвам Ви на всички приятели и познати и им разказвам,колко сте внимателни ,любезни и експедидатвни.Наистина заслужавате моята благодарност и задоволство от работата Ви! Много,много бъдещи успехи и лични радости на целият екип!

Five stars rating С. Александрова 28/06/2017

Направих първа пробна поръчка, всичко беше ОК. Бих използвала отново услугите Ви. Колегата Ви, който достави поръчката, беше изключително любезен човек. Отношението е една от характеристиките, на които трябва да се държи много при подобен род услуги. С подобен персонал услугата е изцяло завършена.

Five stars rating В. Димитров 28/06/2017

Обслужването беше отлично, служителят Ви качи покупките до 5-ия етаж (сградата е без асансьор). Оценявам усилието и помощта!

Five stars rating D. Mavrova 27/06/2017

Възхитена съм от вас! :)

Five stars rating Т. Тоцова 27/06/2017

Здравейте, Ползвам Вашите услуги, защото знам, че дори и да възникне някакъв проблем, винаги мога да разчитам на коректно и справедливо решение. Само който не работи - не бърка ! Важното е, че има диалог и добро сътрудничество ! Благодаря Ви!

Five stars rating М. Петкова 26/06/2017

Великолепно обслужване, възхитена съм от любезността и перфекционизма на доставчика. Благодаря!

Five stars rating В. Хоторн 26/06/2017

Чудесна услуга! Отново ще се възползвам от нея. Благодаря!

Five stars rating И. Николова 26/06/2017

Прекрасна услуга, прекрасно обслужване, прекрасно отношение на доставчика - мил и любезен, изключително отзивчив и дори не ми позволи да му помогна с торбите до третия етаж, колкото и да се мъчех: )) Продължавайте все така, страхотни сте!

Five stars rating М. Чорбева 25/06/2017

Благодаря отново за вашия професионализъм

Five stars rating Р. Филипова 25/06/2017

Отлично обслужване! Благодаря!

Five stars rating Г. Кръстева 23/06/2017

много професионално обслужване получих и по телефона, когато исках да добавя продукти към вече направена заявка. Браво, продължавайте все в този дух!

Five stars rating И. Димитрова 22/06/2017

Много съм доволна от целия екип и благодаря !

Five stars rating Н. Симов 21/06/2017

Идеалните продукти, професионално опаковани, чудесен, внимателен, услужлив куриер. Браво, приятели, много съм доволен.

Five stars rating Н. Василева 21/06/2017

Изключително удобна услуга, която се изпълнява от отговорен екип!

Five stars rating Р. Спасов 20/06/2017

Перфектна услуга.

Five stars rating Р. Стефанова 20/06/2017

Всичко е отлично,затова пазарувам редовно от Вас! Поздрави на екипа!

Five stars rating А. Илиева 20/06/2017

Да сте живи и здрави, че успяхте да доставите тази поръчка, честно казано аз се бях приготвила за друго. Поздравявам Ви!!!

Five stars rating E. Simeonova 18/06/2017

Здравейте, поръчката беше изпълнена навреме, коректно и с усмивка. Благодаря ви!

Five stars rating M. Dimitrova 17/06/2017

Изключително любезен, приветлив, усмихнат и отзивчив доставчик. Браво, ebag! Обслужването е на европейско ниво!

Five stars rating В. ПЕТРЕНКО 17/06/2017

Благодаря много, доволна съм, и месото ми смляхте. Поздравления на целия екип!

Five stars rating Р. Стефанова 17/06/2017

Много,много съм доволна от всичко и най-вече се бяхте съобразили с изискванията ми.Не случайно пазарувам от Вас с приоритет.Е,някои неща още нямате и ги намирам в други онлайн магазини,но Вие сте моят фаворит.Всички служители да сте здрави и щастливи!

Five stars rating В. Димитров 17/06/2017

Обслужването беше отлично, служителят Ви качи покупките до 5-ия етаж (сградата е без асансьор). Оценявам усилието и помощта! Качеството на продуктите беше отлично, плодовете и зеленчуците бяха пресни и свежи – както бих ги избрал сам в магазина. Благодаря Ви!

Five stars rating И. Тихова 16/06/2017

Останахме много доволни от доставката. Момчето,което донесе продуктите беше много любезно и ми качи пликовете до вкъщи. Очарована съм от професионализма на вашата фирма и с удоволствие ще се възползвам пак от вашите услуги. Ако всеки ваш служител е на такова високо ниво мога само да ви поздравя!!!!

Five stars rating О. Антонова 14/06/2017

Заради вас никога повече няма да стъпя в супермаркет!!! Много съм доволна!

Five stars rating Р. Стефанова 13/06/2017

Всичко е с отлично качество,дори и ягодите,които вече преминават, но няма развалени измежду тях.Разбира се,трябва да се ядат веднага,но аз вземам по-малко,но редовно.И ананасите са чудесни-много сладки и сочни,точно такива,каквито ги обичаме...Само изчакваме един ден,за да доузреят и така...Много съм доволна от Вашият магазин и редовно пазарувам от него.Поздравете целият екип!

Five stars rating R. Petrova 11/06/2017

За пръв път използвам услугата и съм много приятно изненадана. Ще продължа да я използвам и занапред, продължавайте с добрата работа.

Five stars rating Л. Димитрова 11/06/2017

Благодаря Ви,поръчката беше доставена точно 12 ч.,момчето ми я достави и на етажа,беше усмихнат и любезен. Изключително точна заявка и в количеството,цената и качеството.

Five stars rating А. Карталева 11/06/2017

Страхотни!

Five stars rating Ж. Илиева 11/06/2017

Всичко беше перфектно. Поръчката беше доставена в посочения час.

Five stars rating М. Петкова 10/06/2017

Доволна съм и от качеството, и от обслужването, фактът, който го доказва е, че продължавам да пазарувам при вас. Не сваляйте летвата! Поздрави!

Five stars rating А. Ангелова 09/06/2017

Изключително доволна съм от услугата. Успех!

Five stars rating Л. Димитрова 08/06/2017

Изключително усмихнато и любезно беше момчето! Точна изпълнена заявка. Благодаря Ви !

Five stars rating И. Димитрова 08/06/2017

Перфектно качество на продуктите, доставката беше в уговореното време, любезно отношение на куриера. Благодаря на целия екип !

Five stars rating М. ГЕОРГИЕВ 05/06/2017

Както винаги сте много добри! Благодаря ви!

Five stars rating М. Камбарев 05/06/2017

Всичко беше страхотно! Доволен съм! Надявам се услугата да се задържи на това ниво. Успех!

Five stars rating Е. Минчева 02/06/2017

Перфектно обслужване и качествени стоки. Благодаря!

Five stars rating А. Анастасова 02/06/2017

Благодаря Ви, че ме отменяте във влаченето на торбите! Благодаря Ви, че избирате по-добри продукти от мен! Желая много късмет и здраве на всички от екипа!

Five stars rating Н. Иванова 01/06/2017

Доволна съм от всичко! Пести се време и нерви!

Five stars rating Н. Андреева 01/06/2017

Отново перфектно обслужване от любезен и мил служител. Всичко беше доставено точно и на време. Страхотни промоционални предложения, които в съчетание с доброто обслужване, превръщат пазаруването в повече от удоволствие

Five stars rating М. Борова 01/06/2017

Поръчката беше изпълнена бързо, точно и коректно, както винаги! Благодаря от сърце на целия екип!

Five stars rating Р. Стефанова 01/06/2017

Всичко е отлично! Поздрави на всички!

Five stars rating А. Йотова 01/06/2017

Изключително любезни - дамите, с които разговарях по телефона, както и момчето, което донесе поръчката. Браво, страхотна работа

Five stars rating М. Люцканова 31/05/2017

Много ми е удобно да пазарувам през вашия сайт. Ще ползвам отново. :)

Five stars rating Д. Колев 30/05/2017

Впечатлен съм. Всичко беше на високо ниво. Благодаря ви!

Five stars rating Т. Първанова 30/05/2017

Покрихте напълно взискателните ми претенции!Благодаря,ще се възползвам отново!

Five stars rating E. Баръмова 30/05/2017

Мога да изкажа само суперлативи за вашата работа! Точност, любезност, пресни продукти !

Five stars rating С. Рибаров 28/05/2017

Първото ни впечатление е прекрасно. Дано и за напред да остане така.

Five stars rating Н.Василев 28/05/2017

Просто супер! Не очаквахме, че зеленчуците ще са толкова добре подбрани и прецизно претеглени. Благодарим Ви много и продължавайте в същия дух. Ще поръчаме отново :)

Five stars rating Л. Боянина 28/05/2017

Изключително добро впечатление правят сътрудниците ви, които доставят продуктите - усмихнати, любезни, оставят торбите където им посочите . Благодаря ви!

Five stars rating М. Колев 28/05/2017

Полето пише, че коментарът ми е важен. Наистина е важен и вие сте първата фирма/доставка, която реално го зачете от мнооого време насам. Супер доволен съм от доставката и това, че зачетохте коментарът ми към поръчката. Операторката, която се свърза с мен бе също супер учтива и приветлива =)) Браво.

Five stars rating М. Рукова 27/05/2017

Добър ден. Искам да изкажа благодарността си за перфектно изпълнената и доставена на време поръчка!! Разкошни сте! Пак ще ползвам услугите ви. Успешен ден!

Five stars rating E. Van Hoyweghen 24/05/2017

Всичко беше доставено преди време за доставка. Качеството добро, обслужването отлично. Благодаря, че ми спестявате време.

Five stars rating A. Rhinaldi 24/05/2017

Момчето, което достави поръчката беше много възпитано и любезно!

Five stars rating М. Филипова 21/05/2017

Нямам думи! Услугата е впечатляваща и за сетен път съм много доволна!

Five stars rating К. Найденова 21/05/2017

Не за пръв път се възползвам от изключително удобната ви услуга.Очарована съм от отношението на доставчика днес-много внимателен,приветлив,любезен и най-вече точен.Поръчката ми пристигна два часа по-рано и бюх приятно изненадана.Момичето,което обслужва онлайн също е много отзивчиво и възпитано винаги,въпреки безбройните ми глупави запитвания към нея.Нямате конкуренция ...заради цените.Наистина сте революция в онлайн пазаруването. Аз съм студент,самотна майка и...ясно е че нямам висок доход и че с бебе на ръце,без да съм шофьор,трудно мога да се натоваря наведнъж с всички необходими продукти.При цена и разнообразие нямате конкуренция,всъщност вероятно във всяко отношение сте номер едно! Коректност,отлично качество,прекрасно отношение,цени и бързина без конкуренция!

Five stars rating Т. Бакърджиева 21/05/2017

Изключително коректно изпълнена поръчка. Продуктите бяха подредени адекватно в торбите. Шофьорът-доставчик беше любезен и внимателен. По време на поръчването служителят на телефона беше също много внимателен и оказа необходимата подкрепа. Благодаря ви! Ще продължа да ползвам услугата.

Five stars rating В. Димитров 20/05/2017

Качеството на продуктите беше отлично, плодовете и зеленчуците бяха пресни и свежи – както бих ги избрал сам в магазина. Благодаря Ви! Обслужването беше отлично, служителят Ви качи покупките до 5-ия етаж (сградата е без асансьор). Оценявам усилието и помощта!

Five stars rating М. Милева 18/05/2017

Много приятно беше пазаруването при Вас. Бързо, точно, лесно и без губене на време и усилия. Екипа Ви действа изключително професионално. Адмирации за всичко. Успешна работа и успех.

Five stars rating С. Христова 17/05/2017

Като клиент на супермаркет eBag.bg от почти две години Ви честитя годишнината и благодаря, за професионалното коректното и толерантно обслужване. Желая Ви успех !

Five stars rating Е. Белберова 16/05/2017

Много благодаря за всичко! Всичко беше на изключително ниво, доставката беше направена изключително бързо, коректно и без никакви проблеми. Определено това няма да бъде последната ми поръчка. Благодаря отново!

Five stars rating Я. Нейчева 15/05/2017

Доволни сме от предоставената услуга. Наистина спестява време и всичко е на достъпни цени, които не са изкуствено завишени!

Five stars rating Л. Парапунска 11/05/2017

Както винаги страхотно обслужване и високо качество на продукти. Оказа се, че имат възможност да доставят продуктите по-рано от посоченото време, за което бях своевременно уведомена и след моето съгласие съответно получих всико близо два часа по-рано. Продължавайте в същия дух!

Five stars rating Б. Георгиева 10/05/2017

Здравейте, Това ми беше първата поръчка. Очаквах с нетърпение и притеснение (как ще бъде доставено, какво качество) . Наистина останах много доволна, екипът се отнесе прекрасно, дори при потвърждаването на поръчката допълних още една стока, която ми беше доставена и съм много благодарна. За мен тази доставка означава много, защото съм трудно подвижна и толкова продукти не бих могла да си доставя. Желая успех на екипа и отново благодаря за тази възможност за доставка.