Боя за Коса Live Ultra Brights 095 Син

1 бр

Срок на годност: 01/01/2022

Марка: Schwarzkopf

Продуктов код: 404054

Открий несравнимата наситеност на цвета, благодарение на вградените наелектризиращи пигменти. Или постигни пастелен нюанс като смесиш крем боята с балсама или с LIVE Pastel It! За дълга или плътна коса, препоръчваме употребата на две опаковки.

Съставки: 

Крем боя: Aqua, Cetearyl Alcohol, Coconut Alcohol, Ceteareth-20, Disodium Cocoamphodipropionate, Methylparaben, HC Blue No. 16, Parfum, Polyquaternium-6, Propylparaben, Ethanolamine, Etidronic Acid, Basic Red 51

Балсам: Aqua, Cetearyl Alcohol, Quaternium-87, Propylene Glycol, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Hydrolyzed Keratin, Panthenol, Isopropyl Myristate,Citric Acid, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Sodium Benzoate, Stearamidopropyl Dimethylamine, Ceteareth-20, Glyceryl Stearate, Parfum, Hexyl Salicylate, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene

Внимание! Преди боядисването прочетете внимателно предпазните мерки при употреба на гърба на инструкцията.

1. Подготовка:  Преди да започнете нанасянето, осигурете кърпа за предпазване и часовник, за да следите времето за действие на боята.

2. Нанасяне

1Измиване: Измийте косата с нежен шампоан и я подсушете с кърпа. Облечете стара дреха и поставете кърпа на раменете си, за да предпазите дрехите си. Сложете предоставените ръкавици. Пробийте тубата крем боя с обратната страна на капачката.

2.  За наситен резултат:За постигане на екстремно наситен резултат, трябва да използвате продукта върху предварително изсветлена коса или коса на кичури. Препоръчваме ви LIVE Абсолютно платинен (00A). Моля прочетете внимателно листовката на изсветляващия продукт. Цветовете на LIVE Ultra Brights са по-малко ярки, но все пак наситени, ако се използват върху по-тъмна естествена коса. Проверете графиката на задната страна на опаковката, за да прецените как ще изглежда нюансът върху вашия естествен цвят и какъв резултат може да очаквате.

2.a Пастелен резултат:  За да постигнете пастелен резултат върху вече изсветлена коса, косата ви трябва да е влажна. При нюанси 092, 093, 094 и 097 внимателно смесете количество с размер на грахово зърно от крем боята с грижовния балсам в ръката си и разнесете в косата, както обикновено нанасяте балсам. При нюанси 095 и 096 ще бъде необходимо количество от крем боята колкото две грахови зърна. Цветът на сместа в купата ясно представя нюанса, който ще постигнете на косата. За да намалите наситеността на цвета, добавете повече балсам. Оставете за 1-5 минути и отмийте. Сложете ръкавиците и не ги сваляйте по време на измиването. Този вид апликация за пастелен ефект не се препоръчва за тъмни коси (тъмнорусо/светлокафяво в зависимост от оттенъка), тъй като резултатът няма да е видим.

2.b Нанасяне върху цялата коса:  За коса по-дълга от брадичката, препоръчваме употребата на две опаковки. Първо защитете областта около челото и ушите с крем, за да предотвратите оцветяване на кожата. След това внимателно изстискайте съдържанието на крем боята в предпазената ви с ръкавица ръка. Нанесете крем боята директно върху влажна коса. Започнете нанасянето от задната част на главата и продължете към предната. Боядисайте бретона последен. Разнесете крем боята, така че да покрие равномерно цялата коса. Бъдете сигурни, че цялата ви коса е равномерно покрита с крем боя, като обърнете специално внимание на корените и линията на главата. Изплакнете ръкавиците и ги използвайте отново при изплакването на косата.

2.c Боядисване само краищата на косата / Dip Dye Ефект:  Необходими са ви ленти алуминиево фолио, купа, четка за нанасяне и ръкавици. Уверете се, че четката и купата не са метални и са използвани само за боядисване. Изстискайте необходимото количество крем боя в купата. Вземете частта, която смятате да боядисвате и поставете алуминиевото фолио под нея на около 3-4 см след края на косата. Потопете четката в купата с крем боята и боядисайте краищата с нея. След това завийте фолиото, така че връхчетата да са покрити изцяло. Използвайте фиби, за да фиксирате фолиото. Изплакнете ръкавиците и ги използвайте отново при изплакването на косата.

2.d За кичури: Необходими са ви ленти алуминиево фолио, купа, четка за нанасяне и ръкавици. Уверете се, че четката и купата не са метални и са използвани само за боядисване. Изстискайте необходимото количество крем боя в купата. Скъсайте ленти широки 10-15 см и малко по-дълги от косата ви. Започнете нанасянето от задната част на главата. Изберете кичурите, които ще боядисвате и поставете фолиото под всеки един от тях, близо до корените. Потопете четката в купата с крем боята и нанесете необходимото количество от крем боята върху избрания кичур. Уверете се, че е покрит равномерно. За да фиксирате фолиото и да не се разтича крем боята, завийте краищата на фолиото и притиснете силно. Повторете процеса, докато не получите желания брой кичури. Изплакнете ръкавиците и ги използвайте отново при изплакването на косата.

3. Време за действие: Оставете крем боята да действа за 20-30 минути, за пастелни нюанси само 1-5 минути. За по-малка наситеност на цвета можете да скъсите времето на действие.

4. Измиване: Сложете отново ръкавиците. Изплакнете добре косата, докато водата престане да се оцветява. Ако правите косата на кичури, измийте всеки кичур поотделно, докато водата престане да се оцветява. Опитайте се да сведете до минимум допира между боядисаните части и останалата част от косата. Опитайте се да избегнете досега на боядисана вода върху останалата част от косата.

5. Грижа: Нанесете грижовния балсам във влажна коса и оставете за 2 минути. Изплакнете обилно. Ще усетите косата мека и блестяща, със свеж грижовен ефект и наелектризиращ блясък.

Имайте предвид:

• За естествен цветови резултат нанесете LIVE Ultra Brights върху коса, която не е изсветлявана/ обезцветявана. Нюанси 095, 096 и 098 трябва да бъдат използвани само върху изсветлявана или изключително светло руса коса.

• Използването на LIVE Ultra Brights върху коса на кичури може да доведе до неравномерни резултати.

• За дълга или гъста коса ви препоръчваме да използвате две опаковки.

• Графиката на гърба на опаковката показва цветовия резултат, който може да бъде постигнат с този нюанс.

• Наситеността на цветовия резултат зависи от времето на действие, както и от цвета и структурата на вашата коса.

• За наситен, наелектризиращ цвят нанесете върху предварително изсветлена коса или коса на кичури. Съветваме ви да тествате степента на наситеност на цвета върху малък кичур от косата си.

• Носете пелерина или кърпа по време на боядисването.

• Винаги използвайте стара кърпа, когато сушите косата си, тъй като цветът може да остави петна.

• Винаги носете защитни ръкавици по време на целия процес на боядисване, тъй като Ultra Brights може да остави петна.

• Защитете областта около челото и ушите с крем, за да предотвратите оцветяване на кожата.

• Не нанасяйте директно върху скалпа. Не втривайте в скалпа или той ще се оцвети.

• Много е важно да се уверите, че водата тече чиста всеки път щом използвате шампоан.

• Избягвайте контакт с дрехи, пластмаса или абсорбиращи повърхности, тъй като продуктът може да ги оцвети. При разливане, веднага изплакнете със студена вода.

• LIVE Ultra Brights ще изцапа вашите дрехи и спално бельо, ако косата ви е мокра или влажна.

• Уверете се, че косата ви е напълно суха преди да се облечете или да си легнете.

• Обикновено LIVE Ultra Brights се отмива след около 15 измивания. В някои случаи, цветът може да е по-дълготраен в зависимост от настоящия цвят на косата и нейната структура (особено, ако се боядисвате за пръв път; косата ви е израснала от предишно боядисване или в случаи на много пореста крехка коса).

• Оцветяване на кожата може да бъде премахнато с памучен тампон с вода или тоник за лице.

• Не се препоръчва използването на изсветляващи продукти за премахване на боядисване с LIVE Ultra Brights.

Официален представител: Хенкел България ЕООД