Български продукт Био Кисело Мляко Harmonica 3,6%
Годно до: 05/09/2025
Приготвя се с натурално прясно пълномаслено мляко и без да му се отнемат каквито и да било съставки. Така сиренето придобива специфичен вкус. Използват се традиционните български култури Lactobacilus bulgaricus и Streptococcus thermophilus за закваската, а това му добавя и пробиотични свойства. Сиренето съдържа огромни количества протеини, също така много полезните мастни киселини, които са характерни за млякото на пасищните крави.
Съставки: Биологично сертифицирано краве мляко, сирищна мая, закваска, регулатор на киселинността - калциев хлорид, сол.
Производител: "Био България" ООД
Хранителни стойности за | 100 г |
---|---|
Енергийност (ккал/ kJ) | 262/1088 |
Въглехидрати (г) | 3.4 |
Мазнини (г) | 24 |
Протеини (г) | 14.9 |
Сол (г) | 2.2 |