
Мек и ароматен, с вкус на италиански лешници, Nocciolata е истински грях, който е лесно да бъде опростен. Всички съставки идват от биологично земеделие. В традиционното производствено предприятие Rigoni суровините са точно подбрани, търпеливо и умело смесени, докато не се постигне перфектният вкус. Намазва се на тънка филийка хляб за вкусна закуска или може да послужи за слепване на сладки, за кексове, палачинки, сладолед и много други, Nocciolata бързо се превръща в навик. Страхотен навик. Подходящ е, ако имате непоносимост към лактоза или млечна алергия, ако следвате веганска диета или просто предпочитате по-интензивен вкус!
Rigoni di Asiago е фамилно предприятие, превърнало се в една от най-успешните компании за био конфитюри, какаови кремове и мед в Италия. Всичко започва през 20-те години на миналият век когато баба Елиза превръща своята страст, свързана с пчеларството в една истинска работа, давайки началото на една невероятна история, която продължава да се пише вече 100 години. За да съхрани оригиналните вкусове от миналото, Rigoni di Asiago предлага само органични био продукти. Всички плодове и суровини, използвани при приготвянето на различните изделия са със 100% произход от биологично селско стопанство, запазвайки не само неустоимия вкус от миналото, но и околната среда. Производството не използва ГМО и намалява максимално употребата на Co2, както във фазата на селскостопанското производство, така и във фазата на преработката.
✓ Веган продукт
✓ Без съдържание на ГМО
✓ Без палмово масло
✓ Без глутен
Съставки: Сурова захар*,лешникова паста*19.5%,слънчогледово олио*,нискомаслено какао на прах*11%; какаово масло*,емулгатор:соев лецитин*,ароматизант:екстрат от ванилия*може да съдържа следи от други ядки:(бадеми,орехи,шам-фъстъци).*Биологични съставки.
| Хранителни стойности за | 100 g |
|---|---|
| Енергийност (kcal/ kJ) | 545/2273 |
| Въглехидрати (g) | 55 |
| от които захари (g) | 53 |
| Мазнини (g) | 33 |
| от които наситени (g) | 5,5 |
| Протеини (g) | 4,8 |
| Сол (g) | 0 |